DVD prehravac

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
skypej
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

DVD prehravac

Príspevok od používateľa skypej »

Mam taky problem .. uz nejaky ten rok mam doma DVD prehravac (Philips) a v poslednom case ked si pustim nejaky film na dvd tak do kym mi ho nacita to chvilu trva ..
tusim, ze ma zaprasenu "hlavu" .. a tak sa chcem spytat, ze co spravit v tomto pripade - kupit nejake cistiace DVD (neviem ci to vobec existuje, lebo co sa tyka VHS tak doma mam cistiacu kazetu na hlavu) alebo zajst do nejakeho elektra a nech sa mi na to pozru ..
diky
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Urcite existuju cistiace CD, tak snad aj DVD, ale DVD som este nehladal, tak neviem. Ale tak ak ti prehravac zozerie audio CD, tak ho mozes pouzit. Druha vec je ta, ze ucinnost takehoto CD je podla mna dost mala a omnoho viac pomoze pretretie sosovky napriklad cistou papierovou vreckovkou. Ak sa do prehravaca nevies dostat, tak to odnes do servisu a za nejaky maly poplatok ti to urcite vycistia.
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: DVD prehravac

Príspevok od používateľa pryja »

skypej napísal:Mam taky problem .. uz nejaky ten rok mam doma DVD prehravac (Philips) a v poslednom case ked si pustim nejaky film na dvd tak do kym mi ho nacita to chvilu trva ..
tusim, ze ma zaprasenu "hlavu" .. a tak sa chcem spytat, ze co spravit v tomto pripade - kupit nejake cistiace DVD (neviem ci to vobec existuje, lebo co sa tyka VHS tak doma mam cistiacu kazetu na hlavu) alebo zajst do nejakeho elektra a nech sa mi na to pozru ..
diky
jj existuje, ja mam doma cistiace CD tusim od Vivanco a je k tomu aj nejaky roztok a steteec a da sa pouzit na sucho aj namokro. Cistili sme s tym aj audio CD system aj DVD. Ked veza nechcela brat napalovane CD, tak po precisteni to slo bez problemov.
Napísať odpoveď