BAZANT POHODA 2009
BAZANT POHODA 2009
tak ako? chystate sa niekto? zaujalo vas nieco v programe co si nenechate ujst?
ja prave riesim dilemu, ci ist ci neist, aj keby som velmi chcel. kazdy den sa snazim na FMku vyhrat vstupenku no nejako neprichadza stastie.
ja prave riesim dilemu, ci ist ci neist, aj keby som velmi chcel. kazdy den sa snazim na FMku vyhrat vstupenku no nejako neprichadza stastie.
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
No neviem..Ja ked som pozrel na program Bazantu, tak co tam vidim daco take zname tak: Pendulum (GB),Richard Müller (SK),Hex (SK),Slobodná Európa (SK),Para (SK) a ak mam dat za tychto par znamych ludi 59EUR, tak to by som veru 2x porozmyslal.
Kdez to taky Topfest:
Horkyze, HT, Polemic, Alkehol, Kabat, Limp Bizkit, Konflikt su odost lepsie, ako nezname zahranicne kapely. (vec nazoru)
Radsej dam 27eur za slovakov a za ten rozdiel 30eur si vyhodim z kopitka
Pre tych co maju korun na rozhadzovanie by som skor odporucil zahranicie, kedze Slovensko je s tymi festami trochu stale pozadu.
Kdez to taky Topfest:
Horkyze, HT, Polemic, Alkehol, Kabat, Limp Bizkit, Konflikt su odost lepsie, ako nezname zahranicne kapely. (vec nazoru)
Radsej dam 27eur za slovakov a za ten rozdiel 30eur si vyhodim z kopitka
Pre tych co maju korun na rozhadzovanie by som skor odporucil zahranicie, kedze Slovensko je s tymi festami trochu stale pozadu.
-
P41NK1LL3R
Light Professional
Podľa mňa sa oplatí vidieť Travis, Klaxons a slovenských interpretov ako The Swan Bride, Živé Kvety, Billy Barman, Diego či Tomáš Sloboda Sounds Like This, ale za tú cenu je to fakt málo, hlavne oproti line-upom ostatných rokov...Soviet napísal:No neviem..Ja ked som pozrel na program Bazantu, tak co tam vidim daco take zname tak: Pendulum (GB),Richard Müller (SK),Hex (SK),Slobodná Európa (SK),Para (SK) a ak mam dat za tychto par znamych ludi 59EUR, tak to by som veru 2x porozmyslal.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
-
Robbie42
Light Professional
Dovolim si nesuhlasit... Kapely na topfeste mozete vidiet fakt nie raz do roka (dobre, mozno okrem Limp Bizkit, aj ked PRE MNA je to kapela absolutne nezaujimava
) kdezto na Pohode mate dost kvalitnych mien, ktore na 97 percent nikdy viac neuvidite. Uznavam, lineup sa mi OVELA viac pacil minuly rok, ale z toho dovodu, ze tam boli pre mna zname a velmi oblubene mena (Editors, The Streets). Stale si ale myslim, ze Pohoda je najlepsi festival tohto leta u nas aj kvoli zahranicnym menam (Travis, Emiliana, Lay Low, The Burning Hell, Lamb, High Contrast...) a aj kvoli nasim (Slobodka, Billy Barman, Rišo...) a aj kvoli organizacii.
See you there
See you there
Akože ja som bol 6x na Pohode (oi festov) a musim povedat ze zabezpecenim, komfortom a moznostou inej zabavy sa nechyta ziadny iny na Slovensku.
Bohuzial Kascak si vybera hudbu podla:
a) kamaráti
b) čo sa páči mne
Pre mňa posledná TOP kapela čo tam vystúpila boli Hives.
Pozerať sa na Laskycho po 254x sa nemusím, Živé kvety sú taká alternatíva, že sa to nedá počúvať a keby neboli občiansky angažovaný, tak asi doteraz hrajú v garáži. Fat Boy Slim už v súčasnosti nikoho nevytrhne zo stoličky. Celkove chodia na Slovensko vyhasnuté hviezdy (Offspring, Limp Bizkit všetko o ničom..).
Kaščák má pár nápadov, ktoré Pohodu dávajú o level vyššie ako zvyšok SK festov, ale to že tam má porcelánové hajzle a teplé sprchy tú biedu na lineupe nezakryje.
Bohuzial Kascak si vybera hudbu podla:
a) kamaráti
b) čo sa páči mne
Pre mňa posledná TOP kapela čo tam vystúpila boli Hives.
Pozerať sa na Laskycho po 254x sa nemusím, Živé kvety sú taká alternatíva, že sa to nedá počúvať a keby neboli občiansky angažovaný, tak asi doteraz hrajú v garáži. Fat Boy Slim už v súčasnosti nikoho nevytrhne zo stoličky. Celkove chodia na Slovensko vyhasnuté hviezdy (Offspring, Limp Bizkit všetko o ničom..).
Kaščák má pár nápadov, ktoré Pohodu dávajú o level vyššie ako zvyšok SK festov, ale to že tam má porcelánové hajzle a teplé sprchy tú biedu na lineupe nezakryje.
-
Runes
Addict
mehehe no ja na pohodu hej ale urcite nie koli kapelam
neviem proste tam to zije inak su to 3 dni mimo reality a 1500 je vela ale kakat nato za tu srandu mi to stoji
asi tolko
a na pohodu do stanu nie ???
sak to je najvacsia haluz najprv to ze nevies koho najdes vo svojom stane
a potom ta super cesta vlakom ktory je tak plny ze ludia este aj na zachode stoja a nie jeden ale 4 
foto z minuleho roka fotim to z prechodu medzi vagonmi http://picasaweb.google.com/zelenka.mar ... 7916920530 mehehe
a na pohodu do stanu nie ???
foto z minuleho roka fotim to z prechodu medzi vagonmi http://picasaweb.google.com/zelenka.mar ... 7916920530 mehehe
-
Soviet
Darca
Aby som dal 1500sk zato, ze tam nejdem na kapely, ale pre zabavu?
Debatoval som sa s kamosom o Pohode a povedal, ze to ani nieje festival moc..Proste tam ked prisiel tak kapely ho totalne nezaujali, tak hladal alternativu po stankoch ci inych atrakciach..Proste nebol ani unaveny ani nic..Co mi hned bolo divne, kedze z festivalu sa zvyknem este den spamatavat..
Ale platit zato, aby som mal pokope dake sutaze, ci ine atrakcie (za ktore taktiez treba este platit)? To je chore..Vsak na festy sa chodi hlavne kvoli hudbe a spolocnost popijani pri nej.
Pohoda ma momentalne LEN meno a reklamy, ktore lakaju ludi..Inak za tu cenu najde clovek v zahranici hudobne lepsi festival..
Ale kazdy podla svojho gusta..
Ak sa chcem zabavit s kamosmi, tak zaplatim aj za slabsi fest (ktoremu sa neodvija cena vstupenky od mena), kde sa da strieskat este lepsie
Inak k tym vyhasnutym kapelam to je pravda
Je to skoda..ale taky Limp budu paradny..V sobotu som bol na nich v Rakusku..Takze ako headliner na slovensku aspon nieco..
Robbie42: Porovnavat Limp a dake "klasicke radiove" veci je dost zaujimave..Je jasne, ze ta nezaujmu, ked pocuvas iny styl hudby
Takze Pohoda a Topfest je zbytocne porovnavat..Ja si na rock nedopustim..
Debatoval som sa s kamosom o Pohode a povedal, ze to ani nieje festival moc..Proste tam ked prisiel tak kapely ho totalne nezaujali, tak hladal alternativu po stankoch ci inych atrakciach..Proste nebol ani unaveny ani nic..Co mi hned bolo divne, kedze z festivalu sa zvyknem este den spamatavat..
Ale platit zato, aby som mal pokope dake sutaze, ci ine atrakcie (za ktore taktiez treba este platit)? To je chore..Vsak na festy sa chodi hlavne kvoli hudbe a spolocnost popijani pri nej.
Pohoda ma momentalne LEN meno a reklamy, ktore lakaju ludi..Inak za tu cenu najde clovek v zahranici hudobne lepsi festival..
Ale kazdy podla svojho gusta..
Ak sa chcem zabavit s kamosmi, tak zaplatim aj za slabsi fest (ktoremu sa neodvija cena vstupenky od mena), kde sa da strieskat este lepsie
Inak k tym vyhasnutym kapelam to je pravda
Robbie42: Porovnavat Limp a dake "klasicke radiove" veci je dost zaujimave..Je jasne, ze ta nezaujmu, ked pocuvas iny styl hudby
Nechcem hu zas husto obhajovať, ale trošku jej krivdíš.
Zábava tam je a vždy objavíš zaujímavú kapelu.Soviet napísal:Aby som dal 1500sk zato, ze tam nejdem na kapely, ale pre zabavu?
Okrem bungeee už neplatíš za žiadnu zábavu a atrakciu.Ale platit zato, aby som mal pokope dake sutaze, ci ine atrakcie (za ktore taktiez treba este platit)?
-
Soviet
Darca
Zabava je na kazdom festivale, taktiez objavis zaujimavu kapelu na kazdom festivale..Zábava tam je a vždy objavíš zaujímavú kapelu.
Ale tym som smeroval na pomer kvalita=cena. A na tomto feste mito nejak bije furt do oci..Bo na Slovensko je to fakt vela..
Vid susedne cesko ma znamejsi Festival Rock for people, kde clovek vidi zahranicne kapely, ktore stoja zato obetovat tu cestu a cena? 1350kc..
Nejdem sa hadat..moj nazor znie, za tie peniaze malo kvalitnej muziky:P
-
Robbie42
Light Professional
Praveze Pohoda je o niecom trocha inom ako o "klasickych radiovkach"... Neviem ci v lineupe najdes jedinu skupinu, ktora u nas bezne rotuje na exprese alebo na funku.Soviet napísal:
Robbie42: Porovnavat Limp a dake "klasicke radiove" veci je dost zaujimave..Je jasne, ze ta nezaujmu, ked pocuvas iny styl hudbyTakze Pohoda a Topfest je zbytocne porovnavat..Ja si na rock nedopustim..
Zhrnutie : kazdy sa zabavi tam, kde chce
LIVE stream http://www.metoo.sk/pohoda