Ahojte,
chcel by som vás poprosiť o radu, s ktorou firmou (napr. Shark, ITsk, Venron...) máte najlepšie skúsenosti... a oplatí sa im dať zostaviť comp...
Vopred ďakujem za odpoveď...
Zložiť comp
-
Suffel
Guru
- Kontaktovať používateľa:
no nebodaj si z nitry
.. ked uz nejaku z tychto firiem tak by som volil itsk alebo venron.. shark asi moc nie sice je pravda ze shark ma asi najlacnejsie ceny.. ale ja keby si chcem dat poskladat urcite itsk.. dokonca moj prvy pc mi tam skladaly a ide stale a to uz ma 7rokov
ani raz nebol pokazeny takze sa nemozem stazovat.. urcite sa aj vydaril ale bol aj dobre poskladany..
-
Marcos Corvin
Expert
Veru hej, som z NRSuffel napísal:no nebodaj si z nitry.. ked uz nejaku z tychto firiem tak by som volil itsk alebo venron.. shark asi moc nie sice je pravda ze shark ma asi najlacnejsie ceny.. ale ja keby si chcem dat poskladat urcite itsk.. dokonca moj prvy pc mi tam skladaly a ide stale a to uz ma 7rokov
![]()
![]()
ani raz nebol pokazeny takze sa nemozem stazovat.. urcite sa aj vydaril ale bol aj dobre poskladany..
//autoeditácia príspevku ( 25 Jun 2009, 15:10 )
No na Alze mám vybratý jeden comp... mašinu si viem aj sám poskladať, len išlo o to, že keď niekde vo firme mi to poskladajú za celkom dobrú cenu tak sa s tým nebudem babrať... a aj z dôvodu toho, že budem mať záruku aj na servis...amd_sk napísal:No ja Agem, mas tam aj configurator. no a dobra skusenost aj s Alza
Ale neviem naco chces dat nejakej firme skladat pc, ked urcite by si niekoho z fora poprosil tak by ti ho postavil (jasne ze pc)
-
Suffel
Guru
- Kontaktovať používateľa:
nj hned mi to bolo povedome ked si vymenoval skoro vsetky obchody v nr.. noo tak ked to chces mat s dobrym servisom a tak.. tak urcite itsk.. mozem len odporucit teraz som tam bral jeden NB a tiez v pohode jednanie objednali mi ho na druhy den som ho mal doma vsetko bez problemov takze urcite tam behni.. pripadne mozes skusit aj v tom venron sak to je o par domov dalej
.. a opytat sa o ceny a tak..