Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
Ahojte, nevyznam sa velmi v zarukach a papierovackach okolo mobilov a tak ale prave som dostal ponuku od typka ze mi preda Nokia 5800 XpressMusic za 200€ bez zaruky novy v krabici...co myslite jaky je v tom hacik? ja sa fakt v takychto veciach nevyznam no je to pre mna lakava ponuka ale nechcem sa nechat odzubat
..kazdopadne vymenime tovar osobne
EDIT:
Je to tak ze byva v ENG, a kupil si ten mobil, len nesplati celu splatku, a odide z ENG, no a kupil 2 a k tomu SE takze tie nokie ce predat..co vy na to?
EDIT:
Je to tak ze byva v ENG, a kupil si ten mobil, len nesplati celu splatku, a odide z ENG, no a kupil 2 a k tomu SE takze tie nokie ce predat..co vy na to?
http://www.it-online.sk/pda/htc-touch-d ... ncina.htmlredliner napísal:Aký mobil by ste mi poradili do tých 500-600 EUR ???
-
D!eSel_78
Star
- Kontaktovať používateľa:
Bral by som Samsung S5600. F480 ma lepsi fotak (papierovo), ale S5600 ma vychytanejsie ovladanie, predsa len uz je medzi nimi rozdiel nejaky ten mesiac, rok...ShanDo napísal:rozhodujem sa medzi Samsung F480 a novym prirastkom Samsung S5600
beriem od orangeu, obidva by boli za 1 €... ale neviem sa rozhodnut. Tak ktory?
-
guess.whoo
Redeemer
nebude rozdiel len vo farbe krytu?L.A.M.E napísal:mam taky mensi problem uz som sa rozhodol ze chcem samsung s 5230 (star) ale nevie aky je rozdiel medzi nimi kazdy obchod popisuje mobil inak jeden (Player One iný zas GT dalsi zas Noble Black ) aky je v tom kurnik rozdiel ? či len pomenovanie... dikes za odpoved K+ neminie
-
L.A.M.E
Medium Star
ten note black je taky isty ako normalny star .. a ostatok vyzeraju tak isto...guess.whoo napísal:nebude rozdiel len vo farbe krytu?
-
audiotrack
VIP
Re: htc p3300
čo či sa ti oplati kúpiť?boy157 napísal:co myslite oplati sa mi to kupit...nema s tym niekto skusenosti....diky za kazdu odoved
Zdravím, chcel by som mobil okolo 12k, a neviem sa rozhodnúť medzi Nokia N95 8 GB, Nokia N85 (prípadne priplatiť a počkať na N86) alebo Samsung Ultratouch... Mobil chcem na hry, filmy, net, menej na robotu. Na wifi či systéme nebazírujem. Na samsungu je super design, ale N85 má napr. 3,5 mm jack.... A N86 8 mega foťák, ale samsung má väčší displej. Inak by som neváhal, ale samsung som nikdy nemal a nokiám verím viac... Mohli by ste mi poradiť, dík veľmi pekne....
Ericssony NECHCEM!
Ericssony NECHCEM!
LG KM900 Arena, alebo Samsung Omnia ?
Zdravim...uz dlho riesim otazku, aky telefon si kupim. Neviem sa rozhodnut a ostali mi varianty (mozno budu aj ine) medzi tymi dvoma, ktore su v predmete. V tom telefone chcem surfovat bez problemov na nete, pozerat filmy (velky display urcite a rozlisenie vacsie ako 320x240) a aby to malo GPSko...Kto ma odskusane, nech sa podeli o svoj nazor, ktory je lepsi popr. ak ma nejaky iny telefon, ktory vyhovuje mojim poziadavkam Razz Vopred diik
Kečo:Jasna volba je http://www.it-online.sk/pda/htc-touch-d ... ncina.html Uz som ho tu par ludom odporucal 
-
guess.whoo
Redeemer