Boxerske vrece

O športe...
elderblossom
Novice
Novice

otazocka

Príspevok od používateľa elderblossom »

Ahojte, kupil som si vrece katsudo 25kg ma podobne ako tuto matus87 co ma na obrazku len cierne :) no ale k veci, ak navrtam do stropu 4 skrutky nieco ako je tu... http://www.katsudo.sk/katalog/treningov ... zaves.html
vydrzi to? ma niekto skusenosti? mam to v byte a vrtat budem do panelu... dik za radu
Fondo
Medium Expert
Medium Expert

vreco

Príspevok od používateľa Fondo »

udrzi to bez problemov.Ja mam o cositazsie vreco a jedine co ho neudrzi su horolezecke lana :D.Poznam ludi co natom maju 60 kilo aj ked to uz by som sa bal riskovat.
Jumpingex
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Stropny zaves na box. vrece

Príspevok od používateľa Jumpingex »

ahojte chcem si kupit box. vrece ale nevem kde ho mam zavesit ale keby som kupil nejaky stropny zaves mozno ze by sa aj dalo ............. CHCEM KUPIT NA BOX AJ NA KOPANIE to staci 90x30??ci este vecsie treba.....no tu su tie zavesy http://www.katsudo.sk/katalog/treningov ... echanizmy/
RoQa
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

zdravim nepoznate dobre tutorialy na box na nete najlepsie v sK jazyku ... a ktoru technikku najviac pouzivate ?
Ricardo
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Ricardo »

Vidim ze tema sa uchytila tak som rad :-) po dlhej dobe len chcem skonstatovat...ze som do vreca busil pravidelne kazdy druhy den...par serií a kombinoval to s posilkou a zmeny prisli velmi rychlo :-) vydrzalo mi to tak pol roka...potom som musel ist na vysku a s vrecom to slo dole vodou teraz sa chystam na druhe kolo zaciatkov :-D
Dingo1942
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Dingo1942 »

Ked chcete vrece, treba si uvedomit ci len na box, alebo aj na nejake kombinacie... pokial na kombinacie z nohami, je lepsie vecie vrece, nelieta tak... co sa tyka znacky a materialu, katsudo staci, pastelove vrecia su velmi kvalitne, mame ich v telcocvicni, kazdy den sa na nich 2 fazovo trenuje a drzia bez problemov... a k tej technike boxu :) mas dve moznosti, bud silovo alebo rychlostne... najlepsie je nieco medzi :)
BossX3
Novice
Novice

Príspevok od používateľa BossX3 »

Cawte rad by som si kupl mech do ktoreho by som mohol aj kopat...byvam v bytovke a chcel by som to mat v mojej izbe len neviem akej velkosti potrebujem mech...a z tejto stranky by som ho kupil len neviem kde je napisane ake su tazke tie mechy:

Kód: Vybrať všetko

http://www.katsudo.sk/katalog/treningove_nacinie_naradie/box_vrecia_uderove_aparaty/box_vrecia_uderove_aparaty/box_vrecia_uderove_aparaty_na_zavesenie/box_vrece.html
dik za odpoved :)
Dingo1942
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Dingo1942 »

cim vecie, tym tahsie....
Rexxar
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Rexxar »

ma niekto toto vrece http://www.katsudo.sk/katalog/treningov ... vrece.html myslim to ktore ma rozmery 90x30 plastel chcel by som vedet aku ma priplizne vahu,kvalitu vreca a ci mi stacia popruhy alebo radsej retaz ked si ho chcem zavesit von na zeleznu tyc
Sitanix
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sitanix »

Ja som si kúpil to 60kilove na kolko nebolo o moc draksie ako to mensie stalo ma to dokopy aj s dovozom aj s retazami 80 eu tak som kupil to 180x35 60KG problem je ze byvam v panelaku cize by som sa chcel spytat ze ked si to zavesim do pivnice(samozrejme strop pivnice je susedova podlaha keby niekdo nechapal :)) ci je to moc pocut ked do toho budem udierat a kopat a za druhe by som sa chcel spytat na podlahu v pivnici je zaprasena betonova zem aj ked to pozametam aj tak tam bude zrejme vzdy prach a spina chcem sa spytat ci by islo do vreca kopat aj v niakej obuvy ale repsektive niake riesenie niaky koberec alebo nieco podobne dik za rady
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

Sitanix napísal:Ja som si kúpil to 60kilove na kolko nebolo o moc draksie ako to mensie stalo ma to dokopy aj s dovozom aj s retazami 80 eu tak som kupil to 180x35 60KG problem je ze byvam v panelaku cize by som sa chcel spytat ze ked si to zavesim do pivnice(samozrejme strop pivnice je susedova podlaha keby niekdo nechapal :)) ci je to moc pocut ked do toho budem udierat a kopat a za druhe by som sa chcel spytat na podlahu v pivnici je zaprasena betonova zem aj ked to pozametam aj tak tam bude zrejme vzdy prach a spina chcem sa spytat ci by islo do vreca kopat aj v niakej obuvy ale repsektive niake riesenie niaky koberec alebo nieco podobne dik za rady
zasves si ho do bytu :) a mas po probeme
ci to budu pocut? jasne ze budu je to taky plieskavy zvuk + zvuky ktore budes vydavat ty ale ku nam este nikto neprisiel s tym ze ho to otravuje alebo nieco take takze zatial pohoda :)
S.T.A.L.K.E.R.
Novice
Novice

Príspevok od používateľa S.T.A.L.K.E.R. »

dobry den , mohli by sta aj mne pomoct pri kupe verca???
mám výšku 182 váhu 89kg, cvicim poctivbo už pár rokov v posilovni
chcel by som vrece od hmotnosti 45-55kg
na klasicky kickobox,podotíkam začínam, ale chcme kupit také čo dlhšie vydrží
len by som chcel vedet material tvrdost , materialy čo som vidle je koža a nejaky plastel,

tu prikladám pár vriec ktore by som navrhoval,

http://www.fsport.sw33t.sk/index.php/ob ... /box-vrece to 49kg

http://www.fsport.sw33t.sk/index.php/ob ... ce-katsudo a tu ten 50kg

od vás chcme odporučit, pripradne ak by ste boli taky laskavy nejake iné linky
limitujuca cena je 80eur
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

Zober kozene pokial chces aby ti to dlho vydrzalo, objednavaj z katsudo.sk dobre ceny maju a ber take tvrdsie postupne ho rozkopes a bude ti ok.
obuk
Light Expert
Light Expert

zavesenie

Príspevok od používateľa obuk »

pre tých čo nevedia ako si ho zavesiť čo najlacnejšie ja mam vrece katsudo nejakej strednej velkosti byvam v panelaku
- na strop vyvrtate dieru do nej vsraubujete skobu kupite si horolezecke lano a karabinku/ v hobby/ ja ho mam už 7 rokov kopem boxujem/ ked som bol malý, slúžilo mi ako hojdačka :D a nespadlo :shock: :shock:
pridam foto
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

Neviete ako je to s moznostou trenovania s vrecom mimo roznych klubov bojovych umeni? Teda su vrecia k dispozicii aj vo fitnes centrach a posilovniach? Ak hej neviete dat niekto konkretny typ na fitko v BA ? podla moznosti nie Golem, ten je pre mna na pravidelne navstevy pridrahy...
Jano_O
Amateur
Amateur

...

Príspevok od používateľa Jano_O »

cawte planujem si kupit boxovacie vrece ... a chcem sa spitat ci vlastne to boxovanie do vreca sluzi len tak taktiky a trening alebo aj vlastne na posilovanie .... dakujem za odpoved ...
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

aby svaly rastli a teda aby si posiloval, ak chces naberat hmotu, musis svaly zatazovat viac ako normalne, aby doslo k potrhaniu svalovych mikrovlakien ktore su potom nahradene hrubsimi=>sval sa zvacsi...to dosiahnes pri buchani do vreca len minimalne, nato treba cielene posilovat, pri buchani do vreca mozes akurat zvysit svoju vybusnost rychlost a mozno trochu realnu silu, tym, ze posilnis svalove upony(slachy), avsak sila zavysi aj od velosti svalu aj uponu, ked jedno zaostava silnejsi nebudes, takze odpoved na tvoju otazku: minimalne...avsak buchanie a kopanie do vreca je skvele an odreagovanie a hlavne na kondiciu, teda aspon ja som sa nikdy nezapotil tak velmi za tak kratky cas ako ked boxujem
Jano_O
Amateur
Amateur

vrece

Príspevok od používateľa Jano_O »

no diky moc za odpoved ..... :-)

//autoeditácia príspevku ( 16 Jun 2009, 15:13 )
a este by som potreboval poradit stim ake tazke vrece mam kupovat ... moc sa do toho nevyznam .... njesom extra silny nejak ... mám 15 r. .... ale njesom ani najslabší ... nječo tak optimalne vybrať pre mna .. ja važim 65kg ... rozmyšlal som na 40-50 nječo medzi tym tak prosim poradte ..:)
Lacikeks

Činky

Príspevok od používateľa Lacikeks »

Čawte ľudia.

Tieto prázdniny si chcem kúpiť do izby boxerské vrece takže vás poprosím o radu. Mám 14, 170 cm a 46 kg (som dosť chudý). Som total začiatočník a v septembri začínam chodiť na Krav Magu a chcem sa dovtedy aspoň trošku vytrénovať ;-). To vrece by malo mať najmenej 120 cm, malo by byť určené na kopy, kolená, päste, lakte.....Skrátka na všetko. Hlavne by som od vás potreboval radu ohľadne tvrdosti toho vreca. Pokiaľ si kúpim pre začiatočníka menej tvrdé tak onedlho keď sa mi spevnia nohy a ruky tak si môžem kúpiť ďašie tvrdšie takže mi poraďte ;-). A k tomu vrecu ešte rozmýšľam či by som si nekúpil aj takého nástenného panáka na trénovanie kombinácií úderov.

Samozrejme že k tomu by som si kúpil aj tréningové rukavice, MMA rukavice a bandáže ;-).

Tieto všetky veci by mali byť značiek: Muay, Katsudo, Adidas, Everlast alebo Benlee. V tomto mi prosím vás tiež poraďte ktorá značka je najlepšia. Podľa mňa je to Everlast.

//autoeditácia príspevku ( 24 Jun 2009, 21:02 )
Ešte som vám zabudol povedať že mám doma aj činky - 1kg, 3kg a 5 kg. S tými 3kg (dvoje činky) sa snažím čo najčastejšie posilovať. Hlavne na biceps, triceps a chrbotvé svaly s nimi cvičím. Vždycky pred činkami si ešte dám tak zo 20 klikov, brušákov, drepov a tak sa ponaťahujem ;-).

//GothaR: tema presunuta, nezmensuj pismo!
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

Znacka jak znacka , zato ze niekto vidi Everlast na Tysonovi uz si ide kupovat veci.nehovorim, mam aj aj od nich asi 8ks everlast triciek, kratasov a pod. Mech si kup ked mas dukaty FAIRTEX rucne sity vyrobeny v thajsku, stoji za to :) . Ked nie, este mas na vyber od everlastu , kup si tvrdsie postupne ho rozbuchas a bude makky a pod. nekupuj na zaciatok hned makky radsej tvrdsi a postupne budes si dokupovat tvrdsie a tvrdsie(vlastna skusenost).nastenneho panaka je IMHO zbytocnost.ja by som to nekupoval to radsej poriadny mech.A este k tym mechom, katsudo je podla man tiez dobra volba akurat velmi rychlo zmakknu, mozno davaju menej latky, netusim preco ale maju zas vyborne chranice noh.Daj si dobry strecing , aby si si zahral svaly, trenuj hlavne klucnu kost rozpazovanim.Ked ti toto odide si skoncil na par mesiacov.
Napísať odpoveď