Pokec vs. Keylogger

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
tom1597530
Zablokovaný
Zablokovaný

Pokec vs. Keylogger

Príspevok od používateľa tom1597530 »

Dobrý deň. Mám taký problém. Prednedávnom sa mi niekto nabural na jeden z mojich nickov na pokeci. Nie je to moc dolezity nick, ale mala mi dojst jedna RP na tento nick a potrebujem si ju precitat. Nastastie mam aktivovany AZET Plus tak by som si to nasiel v historii. Pocul som, ze to dokaze Keylogger. Neviete, ako mozem v keyloggeri zadat moj nick a ono mi to vypise heslo? Dakujem
Alebo aj iny pogram, mne je jedno, len potrebujem sa dostat do mojho nicku

P.S. Pripomínam, že túto informáciu potrebujem LEN na účely získania hesla na môj profil, nie na zneužitie
Gregory House
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Gregory House »

Myslím si, že tu odpoveď nenájdeš. Nie každý ti môže uveriť, že tú informáciu nezneužiješ. Medzi nich patrím aj ja, ale poviem ti takto: poradím ti, ale musíš nám všetkým sľúbiť, že to nezneužiješ. Ale keby si trochu hľadal v Google, mohol by si sa niečo dozvedieť:
http://www.pc.sk/modules.php?name=Forum ... c&p=335916
tom1597530
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa tom1597530 »

slubujem, ze ju nezneuzijem.

moc mi ta stranka nepomohla. No tak, ludia. Potrebujem to zistit. PLUS mi konci mozno za 7 dni, ale ja idem zajtra na 3 tyzdne prec a nebudem mat pristup k internetu.
konyk87
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa konyk87 »

:lol: keylogger nefunguje tak, ze zadas nick a vypluje ti to heslo :lol: (ale pssst :aasmile13: hovorim ti to len preto, ze si slubil, ze to nechces zneuzit :D )
heslo zistis jedine tak, ze by si bol ten keylogger nainstalovany a spusteny na PC, z ktoreho sa prihlasuje..

btw..ako dlho ti nejde prihlasit na ucet? lebo z casu na cas sa neda prihlasit aj niekolko hodin..ak je to uz niekolko dni, tak skus napisat na support, ale budes im musiet dat dokazy, ze ucet je tvoj.. GL :)
Napísať odpoveď