Ahoj mam taky problem
stiahol som si aplikacie a hry do pc a ked ich dam synchronizovat do iphonu tak vsetko ide v pohode a na konci vyhodi tabulku a v nej
napr : The aplication "Heart Monitor" was not installed on the iPhone because an unknown error occured (0xE8008001)
-v iphone nemam jailbreak
-jedine nainstalovany soft OS 3.0
-su to aplikacie stiahnute od inakial ako z itunes alebo z appstore ,stiahnute najskor do pc a potom nasynchronizovane do itunes
ani jedna vsak nejde a vyhodi tutotabulku
jediny legalny sposob, ako dostat aplikacie do iphonu je cez itunes, na warez potrebujes urobit jailbreak a nainstalovat aplikaciu ktora povoli tieto cracknute *.ipa aplikacie, inak sa to neda
hladal som ,aj som sa pytal na inom fore ,sorry ze som sem napisal ale nenasiel som uplnu odpoved .dakujem
//autoeditácia príspevku ( 22 Jun 2009, 9:23 )
hladal som ,aj som sa pytal na inom fore ,sorry ze som sem napisal ale nenasiel som uplnu odpoved .dakujem
Mam taku otazocku. Mam iPhone 3G s OS3.0. Cez iTunes som si nahral nejake pozadia, ale itunes mi ich tam nahral dvojmo. To by nebol problem keby sa dali tie duplicitne vymazat v telefone, ale oni sa nedaju. Ma to tak byt? alebo to je nejaka softwerova chyba iPhonu?
Aha, a este mam jednu otazocku, zakazdym ked synchronizujem iPhone s iTunes musim synchronizovat komplet vsetko? Aj keby som tam chcel nahrat len jediny obrazok? Este som sa moc nehrabal v nastavovackach a manualoch a podobne tak neviem, ci sa da synchronizovat napr. len obrazky bez toho aby mi vymazalo vsetky mp3? Mozno by som mal viac hladat, ale celkom mi tato otazka sedi do tejto temy. Dakujem.
zaskrtni si "manually manage music" alebo tak nejako to znie, vtedy si nahravas hudbu/filmy drag&dropom z kniznice, takze pri synchronizacii synchronizujes len obrazky, kontakty, aplikacie, poznamky a kalendare co je podstatne rychlejsie