No Deň potom možno aj hneď sa mi tu zobrazuje hláška
Dokonca aj pri otvorení aplikacie:Windows 7 Evalution copy.Build 7077
This copy of Windows in not genuine
Dá sa to nejako zlegalizovať?
Dokonca aj pri otvorení aplikacie:Windows 7 Evalution copy.Build 7077
This copy of Windows in not genuine
nestresuj, je to testovacia verzia volne siritelnaaughostino napísal:Pravidlo 8:
Zákaz rozširovania/nabádania na rozširovanie alebo nelegálne používanie software/warezu.
Zdroj: Pravidlá fóra
No pekne.Tak nič iné mi nestáva len stiahnuť nový...Toy M@ch!n3 napísal:doporucujem nahodit novu RC verziu kedze Bety zacne tusim od 1.7. vypinat po dvoch hodinachinak CD key zozenies tu http://www.microsoft.com/windows/window ... nload.aspx
sme napísal:Ak sa chcete vyhnúť zbytočným komplikáciám s Windows 7, overte si či máte na svojom počítači najnovšiu testovaciu verziu s označením RC. Ak používate stále iba prvú betu, Microsoft vás už o pár dní upozorní na to, že jej odzvonilo.
Od prvého júla sa betaverzia sedmičky začne každé dve hodiny vypínať aj napriek tomu, že vám to nebude milé. Odštartuje sa tak prechodné štádium do jej úplnej vypnutia, ktoré nastane v prvý augustový deň.
Testovacia verzia s označením RC pobeží ešte necelý rok. Ak ste po nej doposiaľ nestiahli, pre aktualizáciu svojho systému ju nájdete na webe Microsoftu.
do juna 2010 tusim mozes legalne pouzivat rc alebo RTM VERZIEAggreSSor777 napísal:Na jednom torrente som našiel Windows 7 Ultimate x64 build 7232 by SoLoR
Myslíte že to niečo viac vydrží ako tá 7077 ?