cus,
na windowse som nainstaloval Filezilla server, nastavil uzivatela, zdielane zlozky, na tom istom pc som si otvoril v prehliadaci ftp://192.168.1.32 (localna ip), vyplnil meno, heslo a ukazalo mi zdielane subory - ok.
idem na pc s ktorym som zosietovany, tam som dal do prehliadaca zase tu adresu ale nic mi neotvorilo..ani nenapisalo ze stranka sa nenasla alebo co ale jednoducho ukazalo bielu stranku..
pingy funguju z kadeho pc, firewall je vypnuty..
windowsacke zdielanie suborov funguje, ale mozem sa pripojit iba na ten pc clienta, na ten pc kde je ftp server sa cez windowsacky explorer nedostanem, pyta meno a heslo, zo serveroveho pc sa na clientov dostanem..
neviete niekto co s tym? dik..
FTP Server
-
G0lDiER_
King
- Kontaktovať používateľa:
1)Prosim ta ty mi uz nikdy nepis, staci sa pozriet na tvoju karmu, to uplne vystihuje hodnotu tvojich prispevkov.
2) potrebujem to iba v ramci mojej siete, takze ziadnu verejnu ip nepotrebujem.
3) ak by ten pc nenaslo tak by napisalo ze nenaslo adresu, a nevyhodilo by mi bielu stranu.
4) pravedpodobne sa pise spolu.
2) potrebujem to iba v ramci mojej siete, takze ziadnu verejnu ip nepotrebujem.
3) ak by ten pc nenaslo tak by napisalo ze nenaslo adresu, a nevyhodilo by mi bielu stranu.
4) pravedpodobne sa pise spolu.
-
Gadelat
Light Professional
takyto sposob pripajania sa na ftp nie je velmi dobra volba... ale ked tak, istejsie bude pouzit adresu v nasledujucom formate: ftp://meno:[email protected]/
-
Gadelat
Light Professional
Ach, skusal si to aspon? Ide o to ze prehliadace na roznych pc sa mozu spravat inak. Ak sa pripajaju na adresu ktoru si uviedol, tak vacsinou rataju s tym ze sa pripajaju na anonymous konto bez hesla. Osobne som este nevidel aby odomna prehliadac pytal heslo pri pripajani na ftp link s nezadanym loginom. Pripadne to vyskusaj cez iny ftp klient, na skusku trebars aj s tym ktory je integrovany vo windowse:
Start
spustit
cmd
ftp 192.168.1.32
Start