Problem s vistou

Informácie o software, ankety...
Mrto
Medium Expert
Medium Expert

Problem s vistou

Príspevok od používateľa Mrto »

Tak mam problem ze pri zatial kazdej hre mi vzdycki vyhodilo ze program ... prestal pracovat a dost ma to sere :? a este sa mi nieco nezda ze mam vyuzitych 133GB lenze ja mam nainstalovane all veci aj s windowsom mozno v hodnote 70Gb neviete co s tym ?
FABi2
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa FABi2 »

Mrto > Pri hrách skús dať režim kompatibility pre XP SP2. A tej druhej časti tvojho „dotazu“ nerozumiem ako to myslíš. Skús to trocha objasniť.
Mrto
Medium Expert
Medium Expert

jenoducho mne pise ze som vyuzil uz 133GB HDD ale ja mam nainstalovane veci tak mozno v hodnote 70GB a ma zaujima kam mi ta ostatna pamet zmizla ... aj ked oznacim all subory v C-cku tak mi to ukazuje len niakych 70GB ale ked dam vlastnosti C-cka tam mi ukazuje ze mam zabratych 133GB ... a este ako mozem dat ten rezim kompatibility ?? kde sa to da nastavit
danpark
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa danpark »

takto, kompatibilitu nastavíš tak, že klikneš pravým a dáš vlastnosti na exe súbor danej hry a tam máš niekde, že kompatibilita, a môžeš si tam vybrať potom keď označíš, že spustiť súbor s kompatibilitou akého systému ti treba, ale to ti podľa mňa nepomôže, mne to nikdy nepomohlo akurát ešte viac zavarilo ... no a druhá záležitosť je, že možno to máš temp .. t.z. dočasné súbory z inštalácii, internetu a podobne, ktoré máš pravdepodobne skryté a nemáš nastavené nech ti ich ukazuje a preto sa nedajú označiť keď označíš všetky tie zložky a tým pádom ti neukáže to, že aj tie skryté zložky niečo zaberajú a ukáže len veľkosť (tých 70GB) viditeľných ... tým pádom jediné ich uvidíš len keď sa pozrieš na to koľko je využité na disku celkom a nie takto označením zložiek

EDIT: áno, tiež pravda, nezažil osm ešte, že by temp mal toľké gigabyty, ale tak možno má kombináciu toho a toho a temp u neho zaberá aj dobrých 10GB ak to dlho nečistil, ja osm nečistil sedmičku nejaký mesiac-dva a zrazu včera osm mal voľné 38,5 mega na hlavnom disku či koľko, dal som prečistiť automaticky a hneď mi našlo 5,2GB nepotrebných vecí z toho skoro 1GB mal len temp
ground-tm
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ground-tm »

danpark:
neviem ci to bude prave tempom, ale hyberfil.sys, pagefile.sys a pod. to mozu sposobit skor.

ja by som ti odporucil zrusit obnovu na jednotkach a tiez aj pagefile. urcite mas uz dost velku ramku.
Mrto
Medium Expert
Medium Expert

a ako tie veci zrusim ?? lebo mne sa aj zda ze kazdu vec ktoru hodim do PC akokeby zabera 2x to miesto
Jozoo1
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Jozoo1 »

tento problem som mal aj ja - ze som stratil miesto na disku. 160 gigovy disk, 70 vyuzitych, 70 volnych :D kde je 20 giga ? ... odstranil som tienove kopie a body obnovenia a 20 giga sa vratilo.

a este k tym hram ... skusil by som nastavit rezim kompatibility + najnovsie aktualizacie
Napísať odpoveď