Nj...potom nech sa stavia aj u mnaFabo napísal:"Ako hojko a tomase za qwertym do Vranova isli"/
Takze k teme...ja som hlasoval za Micaua...ale to musi byt dokopy s Gangym....inac to nieje ono.
A qwerty nieje podla mna v nicom vtipny...
Nj...potom nech sa stavia aj u mnaFabo napísal:"Ako hojko a tomase za qwertym do Vranova isli"/
nechcem sa nikoho dotknut ale ona ma podla mna k humoru celkom daleko...audiotrack napísal:a čo fizz?
Dj-XxX napísal:LUDIA TOTO MA DOSTALO NAS ZNAMY QWERTY
tak k teme, naliat do komina benzin s olejom a zapalit, hodit do komina granat, granat s troma piklsami biolitu.Nasrat im do toho komina. . .
od qwertyho
Mierove riesenia-- premietat pred kominom vcielku maju a ony si mozno budu mysliet ze to je ich kralovna a pojdu za nou.
Kricat do komina ze Antifa a mierumilovne vcely hned vyletia aby sa pripojili k zdruzeniu.
Zavolat vcelara, a pozuarnikov ktori maju martansky supervysavac tornado 3000 a vcelicky bezpecne nasaju dnu. Zavolat policiu ktora pred kominom skrici, vyjdite von! tu policia! a vcely vyjdu.
Zavolat kuklacov (v pripade ze na vyzvanie policie by nesli)
zavolat rychlu zdravotnu sluzbu keby sa vcelicke nieco stalo a trbalo ju osetrit.
je to dostatocne k teme?
ironia a sarkazmus su tiez formy humoruqwerty-xyz napísal:to bolo cele ironicky pisane, jezisi ty si este blbsi ako ja, to je uz co povedat. . ..
Si nezachytil jej kandidaturu na miss hojko?SchYzo napísal:nechcem sa nikoho dotknut ale ona ma podla mna k humoru celkom daleko...
A to si nas este nepocul po dvoch flasiach martini, jednej flasi Danielsa a siestich vodnych fajkach. Nabuduce spravime podcast.Maki napísal: dvojka mi-čau & gEngy ci uz chcu alebo nechcu byt vtipni, vacsinou svojich postov ma dojimaju k smiechu a slzam
Tak tak. Vzdial sa a zhltne ta cierna diera.winni napísal:myslim ze je stredom vesmiruteda, nemyslim si to ja ale on
... no nic uz mlcim... (je to vecou vkusu)