Pneumatiky na bicykel
-
qwerty-xyz
nordkapp_pb
chces foto? mam 20, presne pre teba ako teploska, zmensenych.
Povodny pocet je 50 v inom rozliseni. Toto som len tak vybral pre teba milacik moj lubezny. V tme sa blbo foti zvlast ked mas svetla, fotak sa prisposobi a stmavne ti obraz este viac, ze nie? vezmi fotak a namier si s nim do ziarovecky, troubo. . .
Nato aby som zo sebou vlacil fotaky s velkym bleskom nemam, prepac, moja vystroj a tak isto ako aj ostatnych spociva v inych veciach ktore ti treba ked si ides na nocnu turu . . .
na fotkach mas, typy ciest,kopce cez ktore sa ide, dokonca aj moj bicykel, mam momentalne orange net, preto to zmensenie a preto ten pocet, keby som bol doma poslem ti to cele . . . je to jedna z trati a ver mi, keby si nimi siel posledne co by ta napadalo by bolo fotit to, pretoze my si uzivame pocit z jazdy ale ako pisem to ty nikdy nepochopis, ...
ver mi alebo never, fotky su naozaj realne a mnou fotene, ci si myslis ze som sa tam doviezol autom, hodil bicykel na zem a sfotil? nebud blby a naivny.
CI mi treba nieco dokazovat? ano, ze si blb, ktoremu ked nechytim hlavu, nenamierim mu ju spravnym smerom tak neuveri. Vas je takych na zapade viac, my o tom vieme svoje priposrani spravit hocico . . .
A biker nie je ten co si kupi celoodpruzeny bicykel za 150 000 da si helmu prejde dva kopecky, a myslis si aky on je boss, abo ze preskoci schody alebo vyskoci na obrubnik, skutocni cyklisti sa nepredvadzaju ale idu na bicykel, ci si postrehol niekde na mojich fotkach obecenstvo? okrem lesa? Preco nesom v ziadnom time? lebo nesom v blave, keby som bol jazdim za ten tim . . .
//autoeditácia príspevku ( 25 Jun 2009, 16:28 )
a okrem toho, ja niesom najlepsi cyklista na svete, volba maxxisov medzi cenou a tym na co ich ja potrebujem bola podla mna spravna, ano profesionali jazdia na michelin a podobne, si is isty ze nas chlapec ktory otvoril temu je profesional, ktory jazdi na svetovych pretekoch ? a popri tom este potrebuje piskat na chodniku ked brzdi? trochu na hlavu nie? bajkar nie som pozri foto, som zavreny uz dva mesiace na intraku. . . keby som mohol sfotim ti aj jednotlive kamienky na ceste, ja zase nemam rad ked mi ludia ktori niesu od nas neveria, to je az take neuveritelne vybrat sa v noci na bicykloch do lesov? kupit si svetla? nejaku tu vystroj? a zozrat rohlik s pastekou o jednej rano niekde 20 km od mesta na vrchu kopca ?
Inak keby som ti mal fotit jednotlive trasy a cele tak by som sa nedofotil a jeden tim co u nas je ako cyklisticky tak vies ja nemusim ani clenov ani to co robia, chces to vediet? Trasa na vrch simonka je 15 km do dediny a z dediny dalsich 15 lesom potom si hore, nazad to mas 15 do dediny, a 15 do mesta to je dokopy 60 km.
Nas "tim" zoberie nakladne auta nalozi bicykle pride doslova pod kopec, vybehnu ho na bicykloch, zidu dole na bicykloch nalozia do auta a idu prec, na net potom daju fotky ako ONI zvladli toto a toto ano zvladli akurat namiesto 60 km presli len 5, samozrejme pofotia sa hrdinne v lesoch a napisu o tom srdcervuci pribeh na net, a TOTO JA NEMUSIM, TOTO JE BAJKARENIE, myslis si o mne boh vie co ale cyklista som poctivy a svoju trasu si prejdem na svojom bicykli celu od zaciatku az po koniec. . . .
chces foto? mam 20, presne pre teba ako teploska, zmensenych.
Povodny pocet je 50 v inom rozliseni. Toto som len tak vybral pre teba milacik moj lubezny. V tme sa blbo foti zvlast ked mas svetla, fotak sa prisposobi a stmavne ti obraz este viac, ze nie? vezmi fotak a namier si s nim do ziarovecky, troubo. . .
Nato aby som zo sebou vlacil fotaky s velkym bleskom nemam, prepac, moja vystroj a tak isto ako aj ostatnych spociva v inych veciach ktore ti treba ked si ides na nocnu turu . . .
na fotkach mas, typy ciest,kopce cez ktore sa ide, dokonca aj moj bicykel, mam momentalne orange net, preto to zmensenie a preto ten pocet, keby som bol doma poslem ti to cele . . . je to jedna z trati a ver mi, keby si nimi siel posledne co by ta napadalo by bolo fotit to, pretoze my si uzivame pocit z jazdy ale ako pisem to ty nikdy nepochopis, ...
ver mi alebo never, fotky su naozaj realne a mnou fotene, ci si myslis ze som sa tam doviezol autom, hodil bicykel na zem a sfotil? nebud blby a naivny.
CI mi treba nieco dokazovat? ano, ze si blb, ktoremu ked nechytim hlavu, nenamierim mu ju spravnym smerom tak neuveri. Vas je takych na zapade viac, my o tom vieme svoje priposrani spravit hocico . . .
A biker nie je ten co si kupi celoodpruzeny bicykel za 150 000 da si helmu prejde dva kopecky, a myslis si aky on je boss, abo ze preskoci schody alebo vyskoci na obrubnik, skutocni cyklisti sa nepredvadzaju ale idu na bicykel, ci si postrehol niekde na mojich fotkach obecenstvo? okrem lesa? Preco nesom v ziadnom time? lebo nesom v blave, keby som bol jazdim za ten tim . . .
//autoeditácia príspevku ( 25 Jun 2009, 16:28 )
a okrem toho, ja niesom najlepsi cyklista na svete, volba maxxisov medzi cenou a tym na co ich ja potrebujem bola podla mna spravna, ano profesionali jazdia na michelin a podobne, si is isty ze nas chlapec ktory otvoril temu je profesional, ktory jazdi na svetovych pretekoch ? a popri tom este potrebuje piskat na chodniku ked brzdi? trochu na hlavu nie? bajkar nie som pozri foto, som zavreny uz dva mesiace na intraku. . . keby som mohol sfotim ti aj jednotlive kamienky na ceste, ja zase nemam rad ked mi ludia ktori niesu od nas neveria, to je az take neuveritelne vybrat sa v noci na bicykloch do lesov? kupit si svetla? nejaku tu vystroj? a zozrat rohlik s pastekou o jednej rano niekde 20 km od mesta na vrchu kopca ?
Inak keby som ti mal fotit jednotlive trasy a cele tak by som sa nedofotil a jeden tim co u nas je ako cyklisticky tak vies ja nemusim ani clenov ani to co robia, chces to vediet? Trasa na vrch simonka je 15 km do dediny a z dediny dalsich 15 lesom potom si hore, nazad to mas 15 do dediny, a 15 do mesta to je dokopy 60 km.
Nas "tim" zoberie nakladne auta nalozi bicykle pride doslova pod kopec, vybehnu ho na bicykloch, zidu dole na bicykloch nalozia do auta a idu prec, na net potom daju fotky ako ONI zvladli toto a toto ano zvladli akurat namiesto 60 km presli len 5, samozrejme pofotia sa hrdinne v lesoch a napisu o tom srdcervuci pribeh na net, a TOTO JA NEMUSIM, TOTO JE BAJKARENIE, myslis si o mne boh vie co ale cyklista som poctivy a svoju trasu si prejdem na svojom bicykli celu od zaciatku az po koniec. . . .
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
... predovsetkym ti opakujem .. nebud KKT a osobne invektiva v podobe teploskov a podobne si nechaj na pripadne osobne stretnutie ... mna tiez nebavi stale ti nadavat aky si šulin
...
to su fotky tej trasy kde robite tie hardkorove ultra mega nocne zjazdy 1000km lesom po ceste sikmej jak strecha na kostole a rozbitej jak cigansky dvor ? ? ? ... neser chalan, hovorim ti neser ! ... ved to je cesta kvalitou sa rovnajuca ceste tretej triedy .. kde tam mas tie zjazdy ? kde je tam to coho som sa mal bat a nemal som to zvladnut ? ? ? ale uz aspon vsetci pekne vidime jaky si ezop ... tvoje opisy neskutocne narocnych expedicii 1485km od najblizzsej civilizacie su v skutocnosti nocnou cestou z krcmy ... uz sa teda nedivim ze vasa priemerna rychlost je spominanych 30km/h .. neni sa comu divit
.. docela dobre si ma pobavil dnes
...
,, opakujem znova a zas .. tebe sa nemoze zle fotit ved ty si QWERTY dpc, ty aj fyziku oje*** .. a navyse mas ultra vykonne svetlo, lepsie jak bixenony z noveho Ska .. co ho v noci neotocis smerom na tvoj bike a teba ... jaj prepac .. uz viem vy sa predsa nefotite, vy jazdite ... ked mate prestavku rychlo spravite najnutnejsi servis (rozumej len tak bajvocko spravite defektoskopi ramu, premerate geometriu a pod ...) a na foto cas neostane ...
ak si si nevsimol tak debata ktoru si ty zacal uz davno neni o tom co potreboval zakladatel temy ... nehovor prosimta o nikom ze potrebuje nasmerovat spravnym smerom ... od teba to znie VELICE ale VELICE VTIPNE ...
...a prestan konece so svojimi bajkami ano ? ... prestan tu zo seba robit sebestredneho geroja .. na to proste nemas aby si sa takemu stavu priblizil ... a zacni pisat menej a k veci .. kto to ma KU*VA citat a potom na tolke kktiny reagovat ? ? ? ... uvedom si ze pokial sa na teba aspon trochu intelektu nenalepi tak ta tu brat nikto nebude a kazdemu bude z teba bud do smiechu alebo do placu ... s tym kalkuluj a nevyvrsuj sa tu na tom ze niekto je blb, ked dobre vies ze neni
... svoje komplexy si najskor vyliec a potom zacni riesit inych
...
... myslienka na koniec ? ... keby si bol moj syn tak ta dam tak do laty ze ma zavru ... vidim ze internat ti skodi, ked ta nema na nom otec ako mlatit ...
/// ... kto prvy vymysli volnu qwerty adaptaciu Nocni jezdec na motivy Orlík - Bílej jezdec .. ma u mna pivo .. chcem sa zabavit, tak sa snazte
...
// dakujeme Fabovi za snahu .. zajtra to v robote okoreni a bude to akurat
...
to su fotky tej trasy kde robite tie hardkorove ultra mega nocne zjazdy 1000km lesom po ceste sikmej jak strecha na kostole a rozbitej jak cigansky dvor ? ? ? ... neser chalan, hovorim ti neser ! ... ved to je cesta kvalitou sa rovnajuca ceste tretej triedy .. kde tam mas tie zjazdy ? kde je tam to coho som sa mal bat a nemal som to zvladnut ? ? ? ale uz aspon vsetci pekne vidime jaky si ezop ... tvoje opisy neskutocne narocnych expedicii 1485km od najblizzsej civilizacie su v skutocnosti nocnou cestou z krcmy ... uz sa teda nedivim ze vasa priemerna rychlost je spominanych 30km/h .. neni sa comu divit
,, opakujem znova a zas .. tebe sa nemoze zle fotit ved ty si QWERTY dpc, ty aj fyziku oje*** .. a navyse mas ultra vykonne svetlo, lepsie jak bixenony z noveho Ska .. co ho v noci neotocis smerom na tvoj bike a teba ... jaj prepac .. uz viem vy sa predsa nefotite, vy jazdite ... ked mate prestavku rychlo spravite najnutnejsi servis (rozumej len tak bajvocko spravite defektoskopi ramu, premerate geometriu a pod ...) a na foto cas neostane ...
ak si si nevsimol tak debata ktoru si ty zacal uz davno neni o tom co potreboval zakladatel temy ... nehovor prosimta o nikom ze potrebuje nasmerovat spravnym smerom ... od teba to znie VELICE ale VELICE VTIPNE ...
...a prestan konece so svojimi bajkami ano ? ... prestan tu zo seba robit sebestredneho geroja .. na to proste nemas aby si sa takemu stavu priblizil ... a zacni pisat menej a k veci .. kto to ma KU*VA citat a potom na tolke kktiny reagovat ? ? ? ... uvedom si ze pokial sa na teba aspon trochu intelektu nenalepi tak ta tu brat nikto nebude a kazdemu bude z teba bud do smiechu alebo do placu ... s tym kalkuluj a nevyvrsuj sa tu na tom ze niekto je blb, ked dobre vies ze neni
... myslienka na koniec ? ... keby si bol moj syn tak ta dam tak do laty ze ma zavru ... vidim ze internat ti skodi, ked ta nema na nom otec ako mlatit ...
/// ... kto prvy vymysli volnu qwerty adaptaciu Nocni jezdec na motivy Orlík - Bílej jezdec .. ma u mna pivo .. chcem sa zabavit, tak sa snazte
// dakujeme Fabovi za snahu .. zajtra to v robote okoreni a bude to akurat
-
qwerty-xyz
pisem jedna z ciest, o 1000 km tratiach nebola nikde rec, nezavadzaj, cesty su vseliake ked si si nestihol vsimnut, aj traktorove, aj asfaltky, aj docela rozbite. strme svahy a zjazdy ti fotit nebudem, za prve vyzera to normalne ako les, a to ze je to strme z mojho pohladu nemusi byt z tvojho vies ono to noc trosku cestu komplikuje, ale to nikdy nepochopis, z coho by si sa bal? ty si fakt taky tupy alebo sa len hras? My sme sa raz stratili peknych par KM z trasy a ostali sme normalne v lese by som bol zvedavy hrdino co by si vtedy spravil . . . okrem toho v lese je aj aka taka zver a moze sa tam stat vela veci, ale to ty zase nevies lebo les vidis mozno tak z okna svojho domu a v noci tym smerom ani nepozeras bo sa bojis, mozno ani nevies coho. . . .nordkapp_pb napísal:... predovsetkym ti opakujem .. nebud KKT a osobne invektiva v podobe teploskov a podobne si nechaj na pripadne osobne stretnutie ... mna tiez nebavi stale ti nadavat aky si šulin![]()
![]()
...
to su fotky tej trasy kde robite tie hardkorove ultra mega nocne zjazdy 1000km lesom po ceste sikmej jak strecha na kostole a rozbitej jak cigansky dvor ? ? ? ... neser chalan, hovorim ti neser ! ... ved to je cesta kvalitou sa rovnajuca ceste tretej triedy .. kde tam mas tie zjazdy ? kde je tam to coho som sa mal bat a nemal som to zvladnut ? ? ? ale uz aspon vsetci pekne vidime jaky si ezop ... tvoje opisy neskutocne narocnych expedicii 1485km od najblizzsej civilizacie su v skutocnosti nocnou cestou z krcmy ... uz sa teda nedivim ze vasa priemerna rychlost je spominanych 30km/h .. neni sa comu divit![]()
![]()
.. docela dobre si ma pobavil dnes
![]()
![]()
...
...a prestan konece so svojimi bajkami ano ? ... prestan tu zo seba robit sebestredneho geroja .. na to proste nemas aby si sa takemu stavu priblizil ... a zacni pisat menej a k veci .. kto to ma KU*VA citat a potom na tolke kktiny reagovat ? ? ? ... uvedom si ze pokial sa na teba aspon trochu intelektu nenalepi tak ta tu brat nikto nebude a kazdemu bude z teba bud do smiechu alebo do placu ... s tym kalkuluj a nevyvrsuj sa tu na tom ze niekto je blb, ked dobre vies ze neni... svoje komplexy si najskor vyliec a potom zacni riesit inych
...
/// ... kto prvy vymysli volnu qwerty adaptaciu Nocni jezdec na motivy Orlík - Bílej jezdec .. ma u mna pivo .. chcem sa zabavit, tak sa snazte![]()
...
// dakujeme Fabovi za snahu .. zajtra to v robote okoreni a bude to akurat...
zjavne uz nepotis aky som bajkar pretoze nemas ako, na bicykel chodim a sty krat ti opakujem v noci sa fotit neda, sice ked chces cierne obrazky ti pofotit mozem, alebo prve dva stromy ktore osvetli blesk a za nimi tmu.
Ked mi ukazes cenovo dostupny fotkak ktory v noci spravi snimku tak aby bol vyhlad z kopcov na mesto teda v noci sfoti 8 km pred seba tak to beriem, alebo taky co ked snim sfotim dole kopec smer les tak to tam vsetko krasne uvidim.
Vravel som ze fotiek mam viacero tak nechapem o co ti ide, mam ti tu dat dalsich 20 ? ktore su z tych kopcov priamo? alebo nechapem co tu furt skusas, . . .
osobne stretko? -- ja som pisal ze si teply, mozno niekde na pokeci splasim par buzikov ti si tu tvoju prdel radi poddaju. Ja to sice neuznavam ale tak co uz doba sa meni, tak to ze si teply nejako prezujem. Dufam ze ma nebudes vosahavat.
-
Shark NX
Addict
Uz nie je SuperMan uz je QwertyMan
V lese pobehuje zver, Mutanti a Yetti ale qwerty ma na nich sposob
Normalny clovek ked ide na turu na neoznaceny chodnik tak si zobere GPS ... Ci uz Garmin eTrex alebo Oregon.
Nie len QwertyMan vyoperoval Postovemu Holubovi mozog aby mohol pouzivat jeho Magneticky senzor a trafil kdekolvek.
A k tomu fotaku staci Lubovolny Canon za drobne ktory ma regulovatelnu Uzavierku na viac ako 4s ... A pri minimalnom svite mesiaca odfotis cokolvek ... Staci fotak polozit na pevny podlkad a nehybat s nim.
qwerty chod spat ... Aby si mal na zajtra vela energie na nove bajky
A tema si myslim ze je uz vyriesena.
Normalny clovek ked ide na turu na neoznaceny chodnik tak si zobere GPS ... Ci uz Garmin eTrex alebo Oregon.
Nie len QwertyMan vyoperoval Postovemu Holubovi mozog aby mohol pouzivat jeho Magneticky senzor a trafil kdekolvek.
A k tomu fotaku staci Lubovolny Canon za drobne ktory ma regulovatelnu Uzavierku na viac ako 4s ... A pri minimalnom svite mesiaca odfotis cokolvek ... Staci fotak polozit na pevny podlkad a nehybat s nim.
-
qwerty-xyz
nebudem si predca vo vlastnom okrse brat navigaciu ne? sak dakde len uz trafim, a za dalsie nema kazdy na navigaciu a na fotak tiez nie, ja si fotim veci K800vkou proste aj keby som fotak mal tak ho na bicykel neberiem co je na tom nepochopitelne ? fotit fotky pre forum?.. ktore mi aj tak neveri? keby som bol teraz doma nesedim za netom ale som davno na bicykli . . .Shark NX napísal:Uz nie je SuperMan uz je QwertyMan![]()
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
opakujem este raz ty chudák zamindrakovany .. osobne invektivy nevytahuj .. svoje komlexy menejcennosti si ries na niekom inom ...
... si fakt brzda chlapec a ani netusis ako moc sa mylis ... bud ti odpustene ... bol som par rokov skautom .. par akcii sme presli .. par prepadov taborov, par nocnych pochodov na chaty a podobne ... ak si take nieco zazil tak vies ze po lese sa v noci neda ist pomaly ani peso .. nie si v nom este robit zjazdiky na krosovom bicykli ... nedristaj prosimta .. musis byt riadne unaveny z takych veldiel ake tu predvadzas ...
... zaraza ma napriklad aj to ze v tom lese ako to ty volas je mozne odfotit nieco v dialke 8km ... taky les som este cuduj sa svete nevidel ... hlavne ked vravis aky je husty a vrazedny
...
... az raz budes vydavat prvu knihu tak mylsi aj na mna .. chcem aj s venovanim ...
... si fakt brzda chlapec a ani netusis ako moc sa mylis ... bud ti odpustene ... bol som par rokov skautom .. par akcii sme presli .. par prepadov taborov, par nocnych pochodov na chaty a podobne ... ak si take nieco zazil tak vies ze po lese sa v noci neda ist pomaly ani peso .. nie si v nom este robit zjazdiky na krosovom bicykli ... nedristaj prosimta .. musis byt riadne unaveny z takych veldiel ake tu predvadzas ...
... zaraza ma napriklad aj to ze v tom lese ako to ty volas je mozne odfotit nieco v dialke 8km ... taky les som este cuduj sa svete nevidel ... hlavne ked vravis aky je husty a vrazedny
... az raz budes vydavat prvu knihu tak mylsi aj na mna .. chcem aj s venovanim ...
-
qwerty-xyz
ty vole vies ze ked vyjdes na kopec tak je z neho aj vyhlad? prisam bohu aj v noci, by si sa divil normalne ze svetielka vidno, a napisem ti tajomstvo ale nikomu nehovor, ked vyjdes na veeeelky kopec v noci, daleko od mesta tak v noci namiesto toho mesta svieti vela svetielok a cim si od neho dalej tak tym su mensie ale vidno ich a neviem ako ircit tu vzd medzi tebou na kopci a tymi svetielkami v dialke ale asi tu bude nieco okolo 8 km, a to ti moj milucky zlatukcy tak aby si to cele videl asi neodfotim, maximalne by si videl len svetielka v dialke ...nordkapp_pb napísal:opakujem este raz ty chudák zamindrakovany .. osobne invektivy nevytahuj .. svoje komlexy menejcennosti si ries na niekom inom ...
... zaraza ma napriklad aj to ze v tom lese ako to ty volas je mozne odfotit nieco v dialke 8km ... taky les som este cuduj sa svete nevidel ... hlavne ked vravis aky je husty a vrazedny...
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
ja nechem predsa fotku mesta QwertyMan .. ja hovorim o tom aby ste sfotili seba na tych bikoch .. v noci niekde pri tom zjazde .. na to cas musite mat nie ? ... pokial viem nerozpravali sme sa o vyhladoch z velkych kopcov ale o jazde lesom .. tak reaguj na to na co ta vyzyvam aby si reagoval a nechytaj ma za slovicka ...
... a pockaj .. vy jazdite teda aj na kopce ? .. a vychadza vam priemerna rychlost 30km/h ? ? ? ... zamotavas sa do toho cim dalej viac .. rozpravku vymyslet dokazes, to ti uznavam, o tom jako fakt žádná ... ale jakmile ju niekto napadne tak uz sa zamotavas a zamotavas .. stale viac a viac
.. zachvilu zacnes tvrdit to co ti ja tvrdim od zaciatku a budes si stat za tym ze si to TY vravel od zaciatku nie ? ? ?
...
... az dojes krupicovu kasu, tak sa zhlboka vydychaj, umy zubky Perličkou, daj mamine pusu na lice a šup spinkat .. slub mi to prosimta ! ! !
...
... a pockaj .. vy jazdite teda aj na kopce ? .. a vychadza vam priemerna rychlost 30km/h ? ? ? ... zamotavas sa do toho cim dalej viac .. rozpravku vymyslet dokazes, to ti uznavam, o tom jako fakt žádná ... ale jakmile ju niekto napadne tak uz sa zamotavas a zamotavas .. stale viac a viac
... az dojes krupicovu kasu, tak sa zhlboka vydychaj, umy zubky Perličkou, daj mamine pusu na lice a šup spinkat .. slub mi to prosimta ! ! !
-
qwerty-xyz
maminu nemam, pred troma dnami to boli dva roky, aspon myslim. Pofoteni sme, jasne ze sme, ale ja nechcem davat svoju foto na net, priemerna rychlost ti taka vychadzat moze, preco by nemohla? v kopci spomalis ale dole kopcom zrychlis o dost, a celkovo je cesta ktoru som tu dal pofotenu polozena tak ze ides kratsiu cestu strmsie do kopca a potom ides dlhsi cas dole kopcom, preto je to uzivana lebo sa vezies, nemusis tolko krutit, iba ked chces aby s tebou slo este rychlejsie nie? trasy mas rozne.nordkapp_pb napísal:ja nechem predsa fotku mesta QwertyMan .. ja hovorim o tom aby ste sfotili seba na tych bikoch .. v noci niekde pri tom zjazde .. na to cas musite mat nie ? ... pokial viem nerozpravali sme sa o vyhladoch z velkych kopcov ale o jazde lesom .. tak reaguj na to na co ta vyzyvam aby si reagoval a nechytaj ma za slovicka ...
... a pockaj .. vy jazdite teda aj na kopce ? .. a vychadza vam priemerna rychlost 30km/h ? ? ? ... zamotavas sa do toho cim dalej viac .. rozpravku vymyslet dokazes, to ti uznavam, o tom jako fakt žádná ... ale jakmile ju niekto napadne tak uz sa zamotavas a zamotavas .. stale viac a viac.. zachvilu zacnes tvrdit to co ti ja tvrdim od zaciatku a budes si stat za tym ze si to TY vravel od zaciatku nie ? ? ?
![]()
...
... az dojes krupicovu kasu, tak sa zhlboka vydychaj, umy zubky Perličkou, daj mamine pusu na lice a šup spinkat .. slub mi to prosimta ! ! !![]()
...
nechapem co mate furt proti mne, ale ako cchete ja sa z tohoto fora necham mile rad vyhodit, najdete si aspon niekoho ineho do koho budete ebat, ako do Lesa, ten to tiez pochopil a vysral sa na vas .... tak ste si nasli mna ...
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
to ma mrzi ... nicmene ... takze cez den sa tam da spravit priemerka 50 km za hodinu ? ? ? ... predpokladam ze noc trosku spomaluje .. musis byt predsa ostrazitejsi nie ? ...
.. pamataj ze na tomto fore ta nikto nedrzi .. nasiel si si ty nas, nie my teba
.. ked chces bavit formu, tak si za to nes aj nasledky ... to ze si trubka sme si MY nevymysleli, my sme k tomu podnet nedali ...
... tak bud chlap ako vo svojich prispevkoch a nieco s tym rob !
...
.. pamataj ze na tomto fore ta nikto nedrzi .. nasiel si si ty nas, nie my teba
-
Shark NX
Addict
qwerty ako nechcem byt zly ale to by si musel byt dobra turbina aby si dal v Kopcoch priemer 30km/h.
Jazdieval som s otcom Pezinsku Babu ... Do kopca som siel vyplut dusu a mal som co robit aby som slapal 12km/h. Z Kopca to bolo uz krajsie ... Na rovinkach si dosahoval 65-70km/h bez Okuliarov ... Len Odkryta prilba ... Cize si hovno videl a zmurkal si 5x za sekundu. A to je Asfalt prvej triedy. Na Lesnej ceste je clovek posraty v 45km/h ... Vletis na kamienok a lezis ... Nie to este v Noci.
Cize fakt ... Bud taky dobry a nechaj si tie bajky pre deti zo skumavky.
Jazdieval som s otcom Pezinsku Babu ... Do kopca som siel vyplut dusu a mal som co robit aby som slapal 12km/h. Z Kopca to bolo uz krajsie ... Na rovinkach si dosahoval 65-70km/h bez Okuliarov ... Len Odkryta prilba ... Cize si hovno videl a zmurkal si 5x za sekundu. A to je Asfalt prvej triedy. Na Lesnej ceste je clovek posraty v 45km/h ... Vletis na kamienok a lezis ... Nie to este v Noci.
-
qwerty-xyz
net, 50 za hodinu sa spravit neda, teda mozno par kamaratov by vedelo ja nie, chcel som tym povedat ze mas kopec a kopec, ale to ti asi nevysvelim, cesta do dvoch dedin je vlastne cely cas stupanie a ani by sa ti to nezdalo, pokial by si nesiel este obklukou tam by si uz slapal riadne do kopca.nordkapp_pb napísal:to ma mrzi ... nicmene ... takze cez den sa tam da spravit priemerka 50 km za hodinu ? ? ? ... predpokladam ze noc trosku spomaluje .. musis byt predsa ostrazitejsi nie ? ...
.. pamataj ze na tomto fore ta nikto nedrzi .. nasiel si si ty nas, nie my teba.. ked chces bavit formu, tak si za to nes aj nasledky ... to ze si trubka sme si MY nevymysleli, my sme k tomu podnet nedali ...
... tak bud chlap ako vo svojich prispevkoch a nieco s tym rob !
...
//autoeditácia príspevku ( 26 Jun 2009, 13:50 )
nedav v kopci priemer 30 neprekrucaj zase, okuliare nosim, aj v noci niekedy slnecne prave preto aby ma neslahla mucha do oka alebo list zo stromu alebo konar, lebo to sa potom rovna istemu padu. Clovek je posraty tam kde to nepozna. Ked mas raz nieco peknych parkrat zbehane tak posraty nesi, aspon a nesom neviem ako ty. . . A mimo ineho vletis na kamienok? cele tie cesty su kamienkove, treba vediet ako drzat volant aby si nezletel . . . lebo sa stava toto co na motoGP pri vyssej rychlosti sa ti roztrasie volant tak ze sa ti stoci predne koleso a letis, ale tak pri troche cviku sa to da udrzat.Shark NX napísal:qwerty ako nechcem byt zly ale to by si musel byt dobra turbina aby si dal v Kopcoch priemer 30km/h.
V noci slnecne okuliare??? prosim ta, ty mas nocne videnie ,alebo co
...Ach jaj, qwerty radsej hrdo odid a nezhadzuj sa tu viac, ako to robis, lebo si uz series tak do huby, ze to az mozne nie je. Najprv prejdes 100 kilometrov v noci cez rozne druhy povrchu, nakoniec je to obycajna polna cesta upravena na cyklistiku...
Nechcem tu este viac rypat, ale ked stale vravis o nejakych kopcoch, tak daj fotky z kopcov a nie z polnych ciest na rovine.
A je dost nepravdepodobne, ze mas priemernu 30 km/h:
do nejakeho kopca mozes slapat tak 10km/h, z kopca, kedze si borec pojdes tych 50km/h. Priemerna rychlost 30 by ti sedela, ak by si siel hore aj dole rovnaky cas, co je vysoko nepravdepodobne. Pri rovnako dlhej trase hore aj dole by si siel hore 5x dlhsie.
Plus ta rychlost dole na krosovom bicykli... no no...
Kecas...
A je dost nepravdepodobne, ze mas priemernu 30 km/h:
do nejakeho kopca mozes slapat tak 10km/h, z kopca, kedze si borec pojdes tych 50km/h. Priemerna rychlost 30 by ti sedela, ak by si siel hore aj dole rovnaky cas, co je vysoko nepravdepodobne. Pri rovnako dlhej trase hore aj dole by si siel hore 5x dlhsie.
Plus ta rychlost dole na krosovom bicykli... no no...
Kecas...
-
qwerty-xyz
ANO aj v noci slnecne okuliare!!!!! divil by si sa ale ANO, pretoze ked letis z kopca tak ti to je treba, ja seriem nato ze mi neveris je to proste tak . . .Shark_360 napísal:V noci slnecne okuliare??? prosim ta, ty mas nocne videnie ,alebo co...Ach jaj, qwerty radsej hrdo odid a nezhadzuj sa tu viac, ako to robis, lebo si uz series tak do huby, ze to az mozne nie je. Najprv prejdes 100 kilometrov v noci cez rozne druhy povrchu, nakoniec je to obycajna polna cesta upravena na cyklistiku...
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
nemylis si to s niecim ? .. vies co su slnecne okuliare ano ? ? ? vies co je noc ano ? .. hlavne ta tvoja noc ktoru si vzdy opisoval - kedy neni vidno na meter a ked zastavis tak najskor musis vreckovym nozikom rozrezat tmu pred sebou aby ta pustila dalej ... nieco mi na tych tvojich rozpravkach nesedi qwerty ...qwerty-xyz napísal:ANO aj v noci slnecne okuliare!!!!! divil by si sa ale ANO, pretoze ked letis z kopca tak ti to je treba, ja seriem nato ze mi neveris je to proste tak . . .
.. k tym tvojim cestam ... neviem stale nechapem co tu tocis o tych cestach chotárom ... proste to tu uz verejne priznaj ze si vymyslas ... je to chlapskejsie ako sa tu stale zhadzovat a potom sa nebodaj este citit urazeny
Chlapci ste len trosicku OT
Ale k teme: Neze by som sa zastaval typka ale Maxxis robi celkom slusne vyrobky. Mam dve DH duse a tie su fakt neznicitelne... to uz skor ohnem rafik ako hento prerazim...
maxiss robi aj slickove plaste, napr na street, ale neviem co presne dotycny co chce "piskat" jazdi http://www.bikeservis.com/plast-maxxis- ... -1296.html
Pokial by s tymto isiel do lesa... neviem neviem...
Ale k teme: Neze by som sa zastaval typka ale Maxxis robi celkom slusne vyrobky. Mam dve DH duse a tie su fakt neznicitelne... to uz skor ohnem rafik ako hento prerazim...
maxiss robi aj slickove plaste, napr na street, ale neviem co presne dotycny co chce "piskat" jazdi http://www.bikeservis.com/plast-maxxis- ... -1296.html
Pokial by s tymto isiel do lesa... neviem neviem...