kur*a to nie je pravda . Jacko je mrtvý? Budem ch*j, ale tajne dúfam, že to je fakt nejaká kačica, aj keď pochybujem, že by sa svet dokázal na niečom takom dohodnúť .
Vyzerá to tak, že je to pravda. Jackson bol kontroverznou postavou svetového šoubiznisu, avšak mal som ho rád.. Keď som dnes prišiel na Facebook a hodilo mi Upozornenie, nedočkavo som ho otvoril a tam Requiem for Michael Jackson, ach. Odpočívaj v pokoji.
To fakt nie je možné, že zomrel kráľ popu Česť jeho pamiatke, urobil pre ľudí veľa, zanechal po sebe skvelé dielo...(všetky jeho CD mám a stále ich počúvam) Nech odpočíva v pokoji.
tak zomrel - a co? uz davno na seba upozornoval iba dlhmi a skandalmi a rozpadnutym ksichtom.... a bohvie co s tymi detmi naozaj stvaral - ako niekdajsi umelec mi chybat bude - hudbu robil dobru a isto zmenil pohlad na nu na pre vela ludi na dlhe roky... ale ako clovek mi teda vobec chybat nebude
Shark NX napísal:Skoda ho ... Bol skvely. Doteraz mam jeho album z Detstva.
Bol. Vsetky jeho dobre veci vznikli uz velmi davno a jeho novsie pociny uz boli podla mna velmi slabe. A tak ako pise Maki - Jackson uz iba prezival a snazil sa zachranit vdaka svojej slave z minulosti.
Nechcem, aby to vyznelo kruto, ale uz bol aj tak za zenitom a nemyslim si, ze by bol schopny vytvorit dalsi megahit. Nebyt toho jeho nestastneho pokusu stat sa belochom, tak by podla mna mohol dosiahnut este viac.
fiha, prvy krat ma tato sprava zaskocila pred chvilou, ked som zapol pokec. az sa mi to nejak divne citalo - vobec som necakal, ze prave tato pop hviezda nam odide... za sposob jeho zivota ho sudit nebudem, bola to jeho vec co robil, s kym, my s tym nic nenarobime. ale svojou hudbou si ziskal myslim velmi vela ludi po celom svete a to je kur*a nieco...