Najhorsia skupina na svete je...

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
kesaj
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa kesaj »

quancej napísal:poznate niekto vrbovskych vitazov a song Valdo nosil ciment?
asi este nie :D
vitazstvo si zasluzia aj ini: kontrafakt, o-zone, blue a kelly family
ja som taktiez z vrboveho a len ta poopravim je to kapela karpatske chrbaty..a musim ti oponovat, lebo su to fakt blazni co sa humoru tyka..
Iron-Eddie
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Iron-Eddie »

Thrash/Death napísal:máš to popletené chlapče, počul si debut WT? to je nefalšovaný gothic / doom metal a posadil celú gotickú scénu na prdel a neni to o žiadnom popíku... to prišlo až albumom The Silent Force, ale aj tak tam rokec prevažuje nad popom. přesto je WT o tri triedy lepšia kapela jak Evanescence a práve vydala nadupaný živák Black Symphony 8)
medzi najhoršie kapely by som zaradil aj kvázi punkrockové kapely typu billy talent, arctic monkeys ap.
gothic metal? ok... ale stejne to nie je gothic rock. Gothic metal je subštýl metalu, gothic rock je odroda tzv. new wave, a WT sú gothic metal, gothicrock sú Cure, Joy Division alebo The Damned...
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Skuliton napísal:gothic metal? ok... ale stejne to nie je gothic rock. Gothic metal je subštýl metalu, gothic rock je odroda tzv. new wave, a WT sú gothic metal, gothicrock sú Cure, Joy Division alebo The Damned...
O WT sa da tiez polemizovat ci su goth metal alebo nie. Ja by som to skor nazval potemneny symfo metal. Typickym prikladom goth metalu mas Type O negative alebo skvely slovensky Frown.
Thrash/Death
Star
Star

Príspevok od používateľa Thrash/Death »

pravda, WT majú aj dosť dočinenia zo symfóniou, takže by som povedal že sú, teda vlastne boli gothic / symphonic metal, v začiatkoch aj doom :D
Kika25
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Kika25 »

No najhoršia skupina je určite Maduar! Ak sa to dá vôbec nazvať skupinou. To je skôr paródia na skupiny.
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa - eXo - »

tokio hotel tokio hotel a tokio hotel absolutne nepocuvatelna vec a este detiska co si maluju nechty a oci ... fuj!!!
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

skuliton napísal:gothic metal? ok... ale stejne to nie je gothic rock. Gothic metal je subštýl metalu, gothic rock je odroda tzv. new wave, a WT sú gothic metal, gothicrock sú Cure, Joy Division alebo The Damned...
axXis napísal:O WT sa da tiez polemizovat ci su goth metal alebo nie. Ja by som to skor nazval potemneny symfo metal. Typickym prikladom goth metalu mas Type O negative alebo skvely slovensky Frown.
Trash/Death napísal:pravda, WT majú aj dosť dočinenia zo symfóniou, takže by som povedal že sú, teda vlastne boli gothic / symphonic metal, v začiatkoch aj doom
Páni, prečo máte potrebu ich zaradiť do škatuľky.. Mne sa ich hudba moc páči a píííp ma zaujíma či je to potemnený symfo metal (wtf?),gothic metal alebo gothic / symphonic metal, v začiatkoch doom..

No nie? :smt020
Iron-Eddie
Light Professional
Light Professional

begbeee napísal:Páni, prečo máte potrebu ich zaradiť do škatuľky.. Mne sa ich hudba moc páči a píííp ma zaujíma či je to potemnený symfo metal (wtf?),gothic metal alebo gothic / symphonic metal, v začiatkoch doom..

No nie? :smt020
no OK, aj tak je to OT, lebo tu sa má hovoriť o tom, aká skupina je najhoršia. a u mňa je to Ubytovňa Bratislava (resp. Tokio Hotel)
Spriteee
Spammer
Spammer

Príspevok od používateľa Spriteee »

Asi tokio hotel podľa mňa :lol:
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

takych je vela no napr o-zone, the kelly familly, backstreet boys, lunetic,noname a dalsie slovenske sracky :-D a este aby som nezabudol aj tokio hotel
Iron-Eddie
Light Professional
Light Professional

tokio hotel tu jednoznačne vedú

no čo sa dá robiť s takými pózermi a pseudorockermi...

//autoeditácia príspevku ( 25 Jun 2009, 15:16 )
//TH sa bohužiaľ budú musieť uspokojiť len so striebornou pozíciou.

Najhoršou skupinou (ech) poslednej doby (a celej doterajšej existencie modernej hudby) sa stávajú Jonas Brothers.

Len tak mimochodom, pozrite si tento profil na youtube. :lol: :shock:
Akože tie zoznamy sú úplne naopak označené (čítajte oba zoznamy skupín poriadne). A prečítajte si aj jeho/jej vek.

Kód: Vybrať všetko

http://www.youtube.com/user/JonasIsAwesome123
meffisto
King
King

Príspevok od používateľa meffisto »

jednoznacne AQUA ! :smt067
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sphinx »

tepli chlapci z Tokio Hotel :smt078
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

meffisto napísal:jednoznacne AQUA ! :smt067
ale jak to pred vela rokmi ficalo :D
P41NK1LL3R
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa P41NK1LL3R »

Ľudia ako Mojsej či Kittner, vydávajúci svoje albumy na vlastné náklady uspejú akurát na Musicboxe, nech je to akokoľvek desivé, nemá zmysel sa tým zaoberať...
Takisto ako kapelami typu O-Zone, Morandi či Cheeky Girls, ktoré sa do sveta dostali skôr pre svoju výnimočnú hudobnú tragickosť (v ich rodných krajinách sú to len jedny z mnoha a mnoha skupín tvoriacich podobné veci...)...
Tokio Hotel či Jonas Brothers sú len ďalšie známky "účelovej hudby" pre haldy teenagerov, podobne ako všetky kedysi populárne boybandy...
No Name, Desmod a spol. zase ukazujú slovenskú mainstreamovú "kvalitu"...
Zaujímavý, skôr ale vtipný pohľad je tiež na formácie z hudobného "obdobia temna" 90-tych rokov, na Slovensku napr. D-Nite, Exil či Streetdancers...
A pôsobivé sú tiež takmer všetky "diskotékové hity", v poslednej dobe mám fóbiu najmä z Lady GaGa a zvlášť ma fascinujú dj-i tvoriaci remixy alternatívneho rocku...
Iron-Eddie
Light Professional
Light Professional

P41NK1LL3R napísal:Ľudia ako Mojsej či Kittner, vydávajúci svoje albumy na vlastné náklady uspejú akurát na Musicboxe, nech je to akokoľvek desivé, nemá zmysel sa tým zaoberať...
Takisto ako kapelami typu O-Zone, Morandi či Cheeky Girls, ktoré sa do sveta dostali skôr pre svoju výnimočnú hudobnú tragickosť (v ich rodných krajinách sú to len jedny z mnoha a mnoha skupín tvoriacich podobné veci...)...
Tokio Hotel či Jonas Brothers sú len ďalšie známky "účelovej hudby" pre haldy teenagerov, podobne ako všetky kedysi populárne boybandy...
Zaujímavý, skôr ale vtipný pohľad je tiež na formácie z hudobného "obdobia temna" 90-tych rokov, na Slovensku napr. D-Nite, Exil či Streetdancers...
A pôsobivé sú tiež takmer všetky "diskotékové hity", v poslednej dobe mám fóbiu najmä z Lady GaGa a zvlášť ma fascinujú dj-i tvoriaci remixy alternatívneho rocku...
Amen, perfektne povedané
Thrash/Death
Star
Star

Príspevok od používateľa Thrash/Death »

dobre vystihnúté
nestik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nestik »

Tokio Hotel...
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

P41NK1LL3R napísal:Ľudia ako Mojsej či Kittner, vydávajúci svoje albumy na vlastné náklady uspejú akurát na Musicboxe, nech je to akokoľvek desivé, nemá zmysel sa tým zaoberať...
len ta poopravim - D-Night...dvaja clenovia su moja rodina (nie, ani jeden z nich nie je Helico) :lol:
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

v podstate s tebou suhlasim , len ta lady gaga, myslim ze o tejto babenke este budeme pocut :), myslim ze nieje (ako sa hovori na jedno leto) ale vsetko ostatne je pravda :)
Napísať odpoveď