R.I.P.
Kral Popu Michael Jackson zomrel
Myslim si ze to co pises je trosku od veci, kedze ludi podla osobnosti mozes hodnotit iba tych ktorych poznas osobne...aspon ja sa tekho pravidla drzim...a ruku na srdce, kolkych spevakoch pocuvas koli ich 'vnutru' a ich osobnosti? Ani jedneho...to je proste hudba...nejde o to co je vo vnutri, ale o to co pocuvas...jeho hudba bola super...to, ze mal kadejake skandaly....je maximalne vbec jeho rodiny a bola to vec jeho teda...to nas ani mna a ani teba zaujimat nemusi. DOkopy ani nevies to co je pravda...tak isto aj tie operacie plasticke atd...maximalne ma to netrapi, beriem aho ako spevaka ktory dokazal nieco co nikto iny nedokaze...teda len zopar jednotlivcov a kapeil...ale fakt ich napocitam na jednej ruke vsetkych...Michael bol legendou...a stale asi aj zostane.Maki napísal:tak zomrel - a co? uz davno na seba upozornoval iba dlhmi a skandalmi a rozpadnutym ksichtom.... a bohvie co s tymi detmi naozaj stvaral - ako niekdajsi umelec mi chybat bude - hudbu robil dobru a isto zmenil pohlad na nu na pre vela ludi na dlhe roky... ale ako clovek mi teda vobec chybat nebude
R.I.P
lubos - odveci tu pises ty, ved si to precitaj po sebe - kazdy tu smuti ako keby Jacka osobne poznal a bola to neviem aka strata.... ja nechapem preco vsetci robia z toho take halo - bol to clovek ako kazdy iny - pokial viem svetu nepomohol, proti chudobe bojoval? akurat tak v poslednych rokoch a aj to proti svojej a nie charita, bohvie co stvaral s malymi detmi atd...
a co priniesol svetu? jeden tanecny pohyb, chytenie sa za rozkrok a par dobrych pesniciek - to je dovod aby bola teraz polka sveta posrata z toho ze umrel?
a co priniesol svetu? jeden tanecny pohyb, chytenie sa za rozkrok a par dobrych pesniciek - to je dovod aby bola teraz polka sveta posrata z toho ze umrel?
-
Gregory House
Zablokovaný
-
Vigor
King
- Kontaktovať používateľa:
Maki co priniesli svetu Beatles, Queen, Led Zeppelin, Bach, Mozart? Vsak to boli len hudobnici, nic viac...ale tu ide o to, ze boli vynimocni, niecim ini, nenahraditelni. A takym bol aj Jackson a jeho hudba.
Aka to bola osoba je jedno, lebo ako pisal Lubo, nikto to nevie. Ale jeho hudba bola uzasna a mnohym z nasej generacie sa s nou spaja mnoho spomienok na detstvo. Je to ikona a hudobna legenda.
A to pocuvam uplne iny styl hudby, no prave pocas poslednych par hodin sa ukazalo vela ludi, co sa snazi byt na silu zaujimavymi tym, ze ho idu znevazovat. Nech bol akykolvek, jeho hudba je vynimocna a bude sa pocuvat dalsie desatrocia. A prave tym bol vynimocny.
Aka to bola osoba je jedno, lebo ako pisal Lubo, nikto to nevie. Ale jeho hudba bola uzasna a mnohym z nasej generacie sa s nou spaja mnoho spomienok na detstvo. Je to ikona a hudobna legenda.
A to pocuvam uplne iny styl hudby, no prave pocas poslednych par hodin sa ukazalo vela ludi, co sa snazi byt na silu zaujimavymi tym, ze ho idu znevazovat. Nech bol akykolvek, jeho hudba je vynimocna a bude sa pocuvat dalsie desatrocia. A prave tym bol vynimocny.
A takisto sa akosi naraz vyrojil kŕdeľ jeho obdivovateľov....Vigor napísal:A to pocuvam uplne iny styl hudby, no prave pocas poslednych par hodin sa ukazalo vela ludi, co sa snazi byt na silu zaujimavymi tym, ze ho idu znevazovat.
Môj postoj k MJ je neutrálny (určite dal svetu čo sa hudby týka veľa, síce ja takú muziku nemusím ale budiž, čo sa týka jeho aférok - nobody knows...), ale príde mi v poslednej dobe dosť trápna móda na nete pri každom úmrtí trocha známejšej osobnosti vypisovať RIP.
Dá sa uctiť aj inak, napr. tichou súkromnou spomienkou.
-
Vigor
King
Nikde som nepisal, ze som jeho obdivovatel. Uz som pisal, ze aj pocuvam iny styl hudby.
Ale spochybnovat jeho nepopieratelny prinos pre hudbu mi pride smiesne, trapne, ako prejav na sposob "chcem byt iny, zaujimavy".
P.S. Zrovna pri M.J. mam pocit, ze tych obdivatelov bolo neskutocne mnozstvo aj bez toho, aby zomrel.
Ale spochybnovat jeho nepopieratelny prinos pre hudbu mi pride smiesne, trapne, ako prejav na sposob "chcem byt iny, zaujimavy".
P.S. Zrovna pri M.J. mam pocit, ze tych obdivatelov bolo neskutocne mnozstvo aj bez toho, aby zomrel.
musim sa Makiho zastat: na jednej strane to bol umelec, perfektne pesnicky, za ktore klobuk dole, ALE: doje*** to neuveritelne najma pristupom k zivotu, k okoliu. za to ho teraz budeme velebit a vyhlasovat za svateho? dobre, pochopim, ze mal vela fanusikov, ale nehnevajte sa na mna, ale niektori tu mate dobre obrateny (alebo minimalne zvlastne usporiadany) rebricek hodnot. mna osobne napriklad omnoho viac ovplyvnili ine osobnosti- nepamatam sa, ze by som si niekedy pri taboraku alebo na chatovici alebo inej akcii spieval billy jean, zato sme presli komplet repertoar Matusku a ten ked prednedavnom zomrel, tak bolo okolo toho ticho. a ti, co ste troska starsi, tak ste boli urcite viac ovplyvnovani takymito osobnostami a nie MJ. minimalne 3/4 tejto hysterie je davova psychoza.
opakujem, pjesnicky mame pjekne, ale taket oreakcie su dost prehnane.
opakujem, pjesnicky mame pjekne, ale taket oreakcie su dost prehnane.
Tento hudobnik bol fenomen...Dokazal veci,ktore sa nepodarilo v hudobnom biznise dokazat nikomu...Maki napísal:lubos - odveci tu pises ty, ved si to precitaj po sebe - kazdy tu smuti ako keby Jacka osobne poznal a bola to neviem aka strata.... ja nechapem preco vsetci robia z toho take halo - bol to clovek ako kazdy iny - pokial viem svetu nepomohol, proti chudobe bojoval? akurat tak v poslednych rokoch a aj to proti svojej a nie charita, bohvie co stvaral s malymi detmi atd...
Myslim,ze sa mylis-Michael Jackson urcite nebol"clovek ako kazdy iny"...ja nechapem preco vsetci robia z toho take halo - bol to clovek ako kazdy iny
Vigor: ano, uznavam, ale z tej vacsiny pozna polovica iba jeho najvacsie hity (5-6 max), k tomu moonwalking a chytanie sa za rozkrok. prave tito ludia by sa mali uvedomit, lebo iba slepo nasleduju nazor zvysku. a tiez mi nie je dvakrat sympaticke, ze takito ludia su viac zivi tym, ze je dvojfarebny, ze obtazoval male deti atd. vies, ide o ten princip.
dudo: pochop, ze ja ho ako hudobnika neodsudzujem - naopak...
len spochybnujem to co sa teraz kvoli nemu deje... nepoznal som ho, ale z faktov co sa dostali na verejnost a jeho spravania ho odsudzujem - ano, nebol to obycajny clovek - obycajni ludia nepodstupuju 50x operacie lebo niesu spokojni so svojim vyzorom - neziju 15 rokov zo starej slavy, nevyrabaju skandaly len aby na seba upozornili a neznasilnuju male deti....
len spochybnujem to co sa teraz kvoli nemu deje... nepoznal som ho, ale z faktov co sa dostali na verejnost a jeho spravania ho odsudzujem - ano, nebol to obycajny clovek - obycajni ludia nepodstupuju 50x operacie lebo niesu spokojni so svojim vyzorom - neziju 15 rokov zo starej slavy, nevyrabaju skandaly len aby na seba upozornili a neznasilnuju male deti....
-
Vigor
King
Tak zjavne sa vsetci zhodneme, ze tie operacie na belocha su dost nepochopitelne
.
Maki k tomu zitiu zo starej slavy. Suhlasim ale povedzme si rovno, ktory znamy hudobnik, znama osoba si jedneho dna povie, ze koncim (vid. Valiace sa kamene...ti su podla mna v ziti zo starsej slavy na tom o dost horsie). Mozno by sa par naslo, ale tak to funguje. Aspon podla mna, cize sa toto by som ho neodsudzoval.
Ono, uz len fakt, ze co mal teraz mat turne, tak v priebehu par dni vypredal 50 koncertov, cize...to o niecom svedci.
K tym detom len tolko, ze odsudeny nebol a pokial plati prezumpcia neviny, je nevinny.
Maki k tomu zitiu zo starej slavy. Suhlasim ale povedzme si rovno, ktory znamy hudobnik, znama osoba si jedneho dna povie, ze koncim (vid. Valiace sa kamene...ti su podla mna v ziti zo starsej slavy na tom o dost horsie). Mozno by sa par naslo, ale tak to funguje. Aspon podla mna, cize sa toto by som ho neodsudzoval.
Ono, uz len fakt, ze co mal teraz mat turne, tak v priebehu par dni vypredal 50 koncertov, cize...to o niecom svedci.
K tym detom len tolko, ze odsudeny nebol a pokial plati prezumpcia neviny, je nevinny.