prosim vas o nejaku tu pomoc,listoval som asi 100stran ale nic konkretneho som okolo tohoto nenasiel.Vobec neviem v com moze byt chyba instalacka RGSC prebehla v poriadku ale neda sa spustit ani cez ikonu...
Ľudia poradte mi niekde som videl postup ako mma oklamat svoj SP2 tak ze za 5 min bude ukazovat akoze mam sp3 a mozem nainstalovat gta .. neviem kde som to videl skusam to najst no uz márne ...
GheTTo napísal:prosim vas o nejaku tu pomoc,listoval som asi 100stran ale nic konkretneho som okolo tohoto nenasiel.Vobec neviem v com moze byt chyba instalacka RGSC prebehla v poriadku ale neda sa spustit ani cez ikonu...
Mozno to tu uz je niekde spomenute ale 200 stran sa mi prezerat nechce... no ja len to by som potreboval vediet pred tym nez zacnem tahat 80 rarkov (mozno zbytocne) ci potrebujem internet. A ak ano tak neda sa to neak obyst??? neaky fix,patch alebo nieco??
Alex481991 napísal:čawte ako nastavim aby som hral na gamepad-e?? neviem či sa to tu už riešilo ale je tu 200 stran´=DD vdaka
tak ako v kazdej inej hre... mne napriklad po pripojeni gamepadu MS xbox 360 sa nastavilo vsetko samo, nic som nemusel...
cize ak by mal fungovat bez problemov, tak v hre si ho ponastavujes tlacitkami tak, ako keby si si nastavoval klavesnicu a mys
to ti uz neviem povedat.. nemam tu hru instalnutu.. ono to tam (tusim) niekde je... ale neda sa to, pokial viem nastavit priamo na klavesu.. no na tom gamepade som to mal nastavene