Transformers 2: Revenge of the Fallen

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
deMarkqo
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deMarkqo »

RomanB: hlupucky pribeh?? ..to by som si pozrel co by si ty vymyslel za pribeh..

mne ta hodinka navyse nevadila nato som isiel do kina aby som si pozrel dobry a dlhyyy film :D
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

deMarkqo napísal:RomanB: hlupucky pribeh?? ..to by som si pozrel co by si ty vymyslel za pribeh..

mne ta hodinka navyse nevadila nato som isiel do kina aby som si pozrel dobry a dlhyyy film :D
Problem je v tom , ze aj ta slabucka a hupucka dejova linia sa stratila v tich nekonecnych vizualnych onaniach.
Oproti jednotke to bolo nevkusny roboticky gulas , ale na mna to tiez fungovalo :) az som sa pozastavoval sam nad sebou preco sa mi to pacilo.
deMarkqo
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

no v tomto mas pravdu, kedze 80% filmu sa len bojovalo :D to potom chcem vidiet co daju do Transformers 3 :lol:
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Tak sa mi predsa len podarilo dostať do kina :)
Začalo to 15:10 v Ostrave v originálnom znení. Keď som začul to ukľudňujúce dunenie a kamera si volne lietala tuším nad nejakými horami, vedel som že som tu správne. Hneď na začiatku ma potešila scéna v ktorej sa hneď objavili známe "plechy" z prvého dielu. Výborny ťah. Hneď na začiatku dať na známosť o koho vlastne ide.
Scéna z obrovským "kolesom" známa z trailerov na mňa pútala neskutočne nádherne. Celkové vtipy robotov boli prijateľné čo som neočakával. Dokonca boli roboti "ľudskejší" než sami ľudia v zmysle trápnych situácií a v amerike neodmysliteľný "dojemných" scén. Hviezdili najme malé "plechy", dvojičky. Efekty samozrejme na výbornú ba viac než výbornú i keď miestami trošku pretŕčala /myslím že som to postrehol dva krát/. Hudobný doprovod ako inak úžasný /som rád že som z tých, ktorí mali možnosť pozerať v originálnom znení/. Niekmu sa film zdal byť dlhý, no ja by som chcel ešte viac. 150 minút akcie mi urobilo len dobrotu. Neustále v napatí som čumel na to plátno a vždy len ťažko dýchal keď sa roboti "rozbaľovali" do svojej plnej krásy. Taktiež som očarený z kamery či samotného "príbehu" od ktorého som nič nečakal /asi som ho moc nevnímal teda/. Tiež s poctou klaniam sa neuveriteľným nápadom pre každý pohym každej súčastky či celých samotných robotoch. Tiež lokácie a všetko do seba krásne zapadalo. Len jedna vec mi unikla /kam sa podel ten mini robot ktorý bol "špiónom" a potom sa "pridal na stranu dobrých" /ten čo furt vtipkoval a bol sexuálne založený :D/
Filmu dávam 15/10. Z kina som vychádzal zo slovami, ktoré okoloidúcich šokovali "kks to čo bolo za zverinu, ti j*bééé, neverím vlastným očiam" atď... Fakt som sa cítil úžasne. 110% spokojnosť. Jednoznačne najlepší film tohoto roku.

A nazáver už len malá rada :-P
Keď budete film pozerať, skúste vypustiť realitu, všetko okolo vás. Vnímajte len plátno a každučký zvuk vychádzajúci z filmu. Ponorte sa do svojich detských čias keď ste sa s robotmi hrávali s fantáziou, akoby roboti žili. Staňte sa 8 ročným chlapcom a vtedy si ten film užijete naplno :)
Priznám sa že pri pár scénach som skoro plakal /v lese, v púšti/
A k tej herečke: No pardón ale asi som gay. Je chúďa "veľkohubá". Nepristane jej to ani najmenej. Nepáči sa mi ani chlpom. Nehovorím však že je škaredá.

PS neľutujem tie prachy za kino :)

//pod tú karmu si sa mohol podpísať. Poprípade napísať čo ťa na tej herečke vzrušuje... som sklamaný že sa dávajú k- za názor na ženu. hanba
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Tak isto som bol dnes v kine...velmi som sa tesil...a bol to skvely film, iba zopar veci mi vadilo.
Najviac mi asi vadilo to, ze tam nakakali dost vela kadejakych robotov a neviem coho, a nemal som zo zaciatku vobec prehlad...hlavne v hromadnych bojoch a tak, som nevedel kto je 'dobry' a kto 'zly' Ale v druhej polovici filmu som to nejak pochytil, a uz sa to dalo...
A este jedna vec sa mi nepacila, bolo to cele prehnane s kadejakymi 'vesmirnymi priestormi' to mi vadilo..tak isto ako tam bolo vela robotickych priser, tak aj vela tychto vesmirnych planet ci co to bolo, kde boli ty' zly'
Mohli trosku setrit tymto...
Inac velmi, velmi velmi sa mi pacila scena kde 'zabili' Optimusa....krasa, proste pecka...ten boj pri lese bol spraveny perfektne...som mal cely cas otvorene usta...skoro som az hlavu sklanal ked sa rozohnali...perfektne zvukove efekty a aj vizualne. Krasna kamera....velmi sa mi pacilo to, ze bol zaber z dialky na dany suboj a nestrihali to, a nesnazili sa to urobit 'akcne' ako sa to robi v kazdom Americkom filme, kde sa striha kamera, trasu s tym a dokopy nic nevidno...cize sa s tymto pekne pohrali...bola to fakt uzasna scena...uz len koli nej si ten film pozriem znova :)
No a inac, na tu prehnanu 'robotiku' to bolo super...dalo sa aj zasmiat, srandovni boli ty dvaja mensi- ten zeleny s cervenym... :) Ty ma stale rozosmiali...tazke tak..hodnotenie co ja viem asi tak 8/10
ateista
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ateista »

Tak konecne som mal moznost si kuknut pokračovanie a vôbec ma nesklamalo.
Bol som nadmieru spokojný co sa akcie,humoru,dramatickosti tyce.
Bolo tam aj viacej nadhernych slečien ako v jednotke.
Moje hodnotenie 10/10 :P :oops:
deMarkqo
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

lekoklatik: napisal si to pekne a pravdivo presne hovorim to iste, ked som vysiel z kina som sa strasne tesil aka to bola pecka a asi pojdem este raz :lol: len mna mrzi dabing :( ty si to mal v origo...
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hulkm »

neviem co sa ludom na tom nepaci. asi cakali nejake obrovske dielo nad ktorym si budu musie lamat este dlho hlavu o co tam slo. mne sa to teda vlemi pacilo a siel som do kina stym ze sa idem zabavit a to aj vislo :D . mrte efektov a zapasy velkych robotov vyzneli na velkom platne perfektne :smt009. malo by to byt o nejaky mesiac aj u nas tak pojdem este raz mozno :wink:. ak bude pokracovanie tak nastevu v kine si urcite zopakujem :!:
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Hulkm napísal:neviem co sa ludom na tom nepaci. asi cakali nejake obrovske dielo nad ktorym si budu musie lamat este dlho hlavu o co tam slo. mne sa to teda vlemi pacilo a siel som do kina stym ze sa idem zabavit a to aj vislo :D . mrte efektov a zapasy velkych robotov vyzneli na velkom platne perfektne :smt009. malo by to byt o nejaky mesiac aj u nas tak pojdem este raz mozno :wink:. ak bude pokracovanie tak nastevu v kine si urcite zopakujem :!:
Vobec mi neslo o to, aby som si nad dejom musel lamat hlavu, to som neocakaval ani od jednotky, ktora sa mi pacila. Ale v dvojke bolo privela klise, trapnych scen, dej prakticky ziadna zmena od jednotky a to, ze tam bolo viac efektov a nekonecne akcne sceny, to istotne v mojom pripade nezachranilo. Tot vsjo.
Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

Efekty -> **** (trosku prehnane)
Pribeh -> ** (film by mal mat max dve hodiny, aj to je vela)
Herci -> **** (tri za Shiu)

Zhodnotenie -> slabe **** pre fanusikov popcornovych vypinacov mozgu, slabe *** pre ludi ktorym zalezi na vsetkych aspektoch filmu (kompletnosti)
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

tak som prave dosiel z kina - celkom fajn film, na jedno pozretie.. megan fox je proste sexbomba, vedel by som na nu pozerat cely cas :) film celkovo hodnotim - dobre efekty, pribeh sa celkom dal, dalo sa aj zasmiat. proste viac som necaka - 7/10
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Tak toto bolo neskutocne dlhe...mohli si odpustit aspon tie vykecavacky pred finale, tam som skutocne zaspaval. Inac akcia a efekty boli zvladnute na vybornu a transformeri znova ukazali na akej urovni sa efekty daju robit.
Pribeh ako taky plne postacoval, nepripadal mi ani uplne primitivny, ale ani prekombinovany, proste tak akurat na akcny film. Sice to bolo dost predvidatelne, ale ziadne zlozitosti som necakal, cize film ma v tomto nesklamal. A spomalene zabery beziacej Megan mali tiez nieco do seba :D
Celkovo to hodnotim tak na 80%.
deMarkqo
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

kedze na Ice Age 3 je plne kino, idem zase na Transformerov :lol: je pravda, ze ten koniec trosku natiahli, ale za tie efekty mi to stoji..
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Akcia predvidatelna od polovice ... Ale efekty zvladnute na vybornu ... Bassy mi vyrazali dych a sposobovali zimomriavky :)
Film sa v 3/4 mierne tahal ... hlavne jak niesli kluc ... Ale bolo to znesitelne :)
Bilancia: 90% :)
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

Da sa ten film vidiet bez dabingu v originali ? (lokacia: Bratislava)

Rozmyslam, ze by som isiel vypnut do kina, ale na dabing skutocne nepojdem.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Indigo neviem ... V Palace Cinemas som videl len Dabing. Ale ostatne som nepozeral.
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

No to som si vsimol tiez, ale ci nebyva aspon obcas akcia, ze to bude s titulkami alebo tak ...

Btw, to co tu vsetci pisete, ze ste to videli, to ste pozerali Cam verziu z netu, alebo ste boli na tom Dabingu?
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

So Sharkom sme boli na otitulkovanej verzii :) (Palace Cinemas Praha)
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hulkm »

Indigo napísal:Btw, to co tu vsetci pisete, ze ste to videli, to ste pozerali Cam verziu z netu, alebo ste boli na tom Dabingu?
ja som velmi na vyber nemal v BB ked som to chcel hned vidiet tak som siel na dabovanu verziu :? . den pred tym som ale pozeral jednotku stym istym CZ dabingom tak mi to az tak velmi netrhalo usi :wink:
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

No ako to tak vidim, mozem ist na vylet do Madarska, si odmyslim madarske titulky a bude to ok :D Do Prahy sa mi koli Transformerom teda ist nechce, koli Beowulfovi v IMAXe som to urobil, ale toto mi za to teda nestoji ...

No dik za tipy v kazdom pripade.
Napísať odpoveď