PSP hry
uz som prejsiel celu hru a davam tomu 10/10Hulkm napísal:to pitbull15: ja som akurat v Underworld ale nemam sajnu co myslis....ten svet je tam dost rozliahli a z casti podobny takze to neni take lachke....najlepsie bude ked si na youtube pozriest videa a zistis ako dalej
mam ti povedat co ta caka v poslednej casti ?
-
Hulkm
Professional
- Kontaktovať používateľa:
nieeeeeeeeeeeeeee...len to nie. potom to nemsim hrat. ja som akurat porazil Charona a u nejaky cas bezim za svojou dcerou...a mylsim ze to uz neni daleko do konca. dnes som dorazil star wars tfu co sa mi vlemi apcilo tak sa mozme sustredit na GOWpitbull15 napísal:uz som prejsiel celu hru a davam tomu 10/10
mam ti povedat co ta caka v poslednej casti ?
ked dorazis ku dcere tak povim ze to je .... The End,pak te neco ceka,ale to uz nepoviemHulkm napísal:nieeeeeeeeeeeeeee...len to nie. potom to nemsim hrat. ja som akurat porazil Charona a u nejaky cas bezim za svojou dcerou...a mylsim ze to uz neni daleko do konca. dnes som dorazil star wars tfu co sa mi vlemi apcilo tak sa mozme sustredit na GOW
-
Hulkm
Professional
tak a GoW je uspesne za mnoupitbull15 napísal:ked dorazis ku dcere tak povim ze to je .... The End,pak te neco ceka,ale to uz nepoviem![]()
odporucam skusit Smackdown vs Raw 2009, graficky uzasne,a ked mas nervy aspon si tam vybijes siluHulkm napísal:tak a GoW je uspesne za mnou. uplne bomboba hra, pribeh, grafika, bojovy system. len ma mrzi ze neni viac takych na PSP. po prejdeni CC:FF VII, Star Wars TFU a GoW ma nic volako nelaka
-
Hulkm
Professional
wrestling neni moja parketa aj ked to mam stiahnute. ked si chcem vybit zlost tak mam na to Naruta 1,2, Tekken DR, X-men 1,2, Guilty Gearpitbull15 napísal:odporucam skusit Smackdown vs Raw 2009, graficky uzasne,a ked mas nervy aspon si tam vybijes silu
aha, no ja budu ficet na wrestlingu a pak neco jako Naruto tiez....vysla ted novinka Tenchu: Shadow Assassins,to chci skusitHulkm napísal:wrestling neni moja parketa aj ked to mam stiahnute. ked si chcem vybit zlost tak mam na to Naruta 1,2, Tekken DR, X-men 1,2, Guilty Gear
-
Hulkm
Professional
preco prave EU?? mala by byt nejaka inaksia od USA?? ja mam USA verziu... toto som hral len okrajovo ale celkom sa to daloFatall napísal:GG je proste klasika, momentalne hravam Guilty Gear Judgement a je to pecka, uz sa neviem dockat kedy vyde v EU Guilty Gear XX: Acent Core
-
Fatall
Medium Star
ja mam oficialny firmware a US hra na UMD by mi urcite nesla kvoli debilnym regionalnym ochranam.Hulkm napísal:preco prave EU?? mala by byt nejaka inaksia od USA?? ja mam USA verziu... toto som hral len okrajovo ale celkom sa to dalo
EDIT: v poslednej dobe ma strasne chytil Ridge Racer 2
-
Geogomeogo
Light Professional
-
Royalflush
Guru wannabe
-
Hulkm
Professional
Ak mas zaujem o levelovanie aquesty tak skus Monster Hunter neviem presne ktory je posledny diel ale je vaic hier.Royalflush napísal:Poradte mi nejaku RPG hru. (CC:FF VII Som uz presiel)
Nieco zabavne, dobry pribeh, na grafike nezalezi, nech sa tam da vylepsovat postava (napr. levelovanie, lepsi equip, etc..), a hlavne nech to ma aspon nad 10 hodin.
Thx
V poslednej dobe vysli dobre pecky ako Jak&Daxter, LittleBigPlanet a dnes Assassins Creed. Tiez je fajn Ghostbusters takze nieje nudza o hru a hlavne kvalitnu co tu dlksie nebolo.
PSP
Ahojte chcem sa spitat ci je ovladanie na psp zlozite myslim pri strielackach bo podobnych zanroch lebo silno zvazujem kupu psp uz mam nasetrenych 300 € ale potrebujem mat istotu nech si potom nebucham hlavu o stenu ze som vyhodil tolko prachov a ono ma to nebude bavit