Stahovanie zo share-rapidu
-
matelkoxxl
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
Stahovanie zo share-rapidu
zdarec.v poslednom case mam nejaky problem stahovat zo share-rapidu.stava sa to aj niekomu inemu?doteraz som tahal stale cez flash-get a vsetko islo v pohode,no zrazu mi niektore linky nexcelo stiahnut,tak som skusal aj cez firefox priamo a tiez nie.napr. u par dvd mi nesiel stiahnut napr. iba part2.a dnes ked som xcel dat tahat,tak to uz nejde vobec a uploader sa vyjadril,ze vsetko je funkcne...som uz z toho zufaly,kedze som si predplatil 1 TB a nemozem odtial uz nic stiahnut.limit pretahany nemam...
-
matelkoxxl
Amateur
no aj mne to islo v pohode cez ten flash get.zadal som tam meno a heslo a ono to tahalo po 2 subory.no teraz mi uz nejde stiahnut ani jeden a neviem prist na to kde je chyba,kedze uploader pise,ze vsetky subory su v poriadku...
edit: tak testujem ten FDM.zatial taha prve dva linky,tak uvidim.len neviem nastavit,aby ked skopirujem napr. 6 linkov vo FF,aby mi hodilo do radu vsetkych 6,stale tam da iba jeden link a kazdy musim kopirovat samostatne.flashget to robil v pohode...
edit: tak testujem ten FDM.zatial taha prve dva linky,tak uvidim.len neviem nastavit,aby ked skopirujem napr. 6 linkov vo FF,aby mi hodilo do radu vsetkych 6,stale tam da iba jeden link a kazdy musim kopirovat samostatne.flashget to robil v pohode...
-
matelkoxxl
Amateur