Kral Popu Michael Jackson zomrel
-
weronyka
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Noo, pre tie jeho plastické zákroky asi nikdy nenájdem pochopenia (pre ktorého čerta sa dal preoperovať na belocha, keď sám spieval o rovnosti medzi ľuďmi... a len kvôli tomu, že mu v začiatkoch nechceli hrávať piesne pre jeho farbu...)
Ale ako pred umelcom skladám svoj pomyselný klobúk z hlavy... do hudby sa jednoducho rozumel...
A k jeho smrti:
vraj je pravda, že ho vzali do hrobu lieky... údajne mu lekár pichol morfium, zrejme väčšiu dávku ako mal... on sa však k tomu celému nechcel vyjadriť...
Tak teda česť jeho pamiatke!
Ale ako pred umelcom skladám svoj pomyselný klobúk z hlavy... do hudby sa jednoducho rozumel...
A k jeho smrti:
vraj je pravda, že ho vzali do hrobu lieky... údajne mu lekár pichol morfium, zrejme väčšiu dávku ako mal... on sa však k tomu celému nechcel vyjadriť...
Tak teda česť jeho pamiatke!
-
Lord PROXI
King
hmmm, hodne ludi ho bralo len ako pedofila, typka ktory sa hambil za to ze je cierny, a prepieraly jeho operacie. Je fakt ze bol trocha zvlastny, ale zasa kto nieje ? priklad Marilyn Manson, tiez to nieje normalny clovek, hold maju svoj styl, trocha divny ale budis ...
A teraz zasa uz ked zomrel, tak o nicom inom sa nehovori len o tom ze umrel ... svet prisiel o jedneho veleho umelca, jeho hudba je stale dobra, a taka ostane stale, tak ako napr. Elvis a pod ...
Cest pamiatke velkemu umelcovi akým Jacko bol ...
A teraz zasa uz ked zomrel, tak o nicom inom sa nehovori len o tom ze umrel ... svet prisiel o jedneho veleho umelca, jeho hudba je stale dobra, a taka ostane stale, tak ako napr. Elvis a pod ...
Cest pamiatke velkemu umelcovi akým Jacko bol ...
-
Royalflush
Guru wannabe
-
Vigor
King
A to nemozes napisat "este budem mimo temu" miesto OTades napísal:este budem OT: to nikto nevie napisat "odpocivaj v pokoji"? to sa budeme opicit po amikoch aj v epitafoch?
Prisiel som do skoly a dve hodiny sme kecali o nom...Prebehol som par pubov a vsade sa hral Jackson...vsade...dudo: pochop, ze ja ho ako hudobnika neodsudzujem - naopak...
len spochybnujem to co sa teraz kvoli nemu deje...
Myslim,ze jeho smrtou svet prisiel o najvacsiu osobnost dejin svetovej hudby...A to fakt POP nejak nemusim...
Len ma nejako zarazilo tvoje"len spochybnujem to co sa teraz kvoli nemu deje"...
To snáď nemyslíš vážneMyslim,ze jeho smrtou svet prisiel o najvacsiu osobnost dejin svetovej hudby....
Zaradil by som ho k umelcom typu Elvis, Beatles, Lenon, ale povedať o ňom (o nich), že je to najväčšia osobnosť dejín svetovej hudby... To snáď nie. Vypočuj si nejakú zložitú klasiku (napr. Bach-a a jeho "songy" pre kráľovský nástroj organ) a ich zložitosť a obsiahlosť neodhalíš ani na desiate vypočutie.
aspon si zisti fakty kym nieco trepnesweronyka napísal:Noo, pre tie jeho plastické zákroky asi nikdy nenájdem pochopenia (pre ktorého čerta sa dal preoperovať na belocha, keď sám spieval o rovnosti medzi ľuďmi... a len kvôli tomu, že mu v začiatkoch nechceli hrávať piesne pre jeho farbu...)
begbeee: to mas sice uplnu pravdu, ale Elvis, Beatles a Michael dosiahli velmi vela, pretoze ich skladby pozna cely svet.
Nechcem rozputavat flame, ale myslim si, ze keby si sa priemerneho americana opytal, ci pozna Bacha, tak by ti povedal, ze nie, no Beatles by poznal urcite.
Tito umelci boli fenomenom 20. storocia a mam pocit, ze aj pristup ludi k hudbe bol iny. Dnes tu mame skor popovych interpretov, ktori rychlo vytvoria nieco, co sa aktualne pocuva a potom upadnu do zabudnutia. Podla mna prave v 20. storoci to bolo skor tak, ze interpretov bolo menej, ale kazdy vydal viac albumov z ktorych sa vela uchytilo. (ABBA, Boney M,...)
Nechcem rozputavat flame, ale myslim si, ze keby si sa priemerneho americana opytal, ci pozna Bacha, tak by ti povedal, ze nie, no Beatles by poznal urcite.
Tito umelci boli fenomenom 20. storocia a mam pocit, ze aj pristup ludi k hudbe bol iny. Dnes tu mame skor popovych interpretov, ktori rychlo vytvoria nieco, co sa aktualne pocuva a potom upadnu do zabudnutia. Podla mna prave v 20. storoci to bolo skor tak, ze interpretov bolo menej, ale kazdy vydal viac albumov z ktorych sa vela uchytilo. (ABBA, Boney M,...)
Jasne, ze nie, len som chcel poukazat na to, ze tieto osobnosti modernej hudby sa stali znamymi po celom svete a ze skor najdes cloveka, ktory nepozna Bacha ako cloveka, ktory nepozna Jacksona.jankyi napísal:Toymachine, nejaky link na wiki si nechaj, tym nikoho neutres.
//: Gothar, nebodaj sa titul najvacsia osobnost hudobnych dejin udeluje podla toho, ci ho pozna priemerny amik? Ja som mal zato, ze vsetci tu mame Americanov za magorov, tak som myslel, ze ich nebudeme brat ako kriterium.
Myslim to vazne.Tebou menovany su najvacsie osobnosti dejin huby...Aspon to je moj nazor-samozrejme subjektivny...begbeee napísal:To snáď nemyslíš vážne![]()
Zaradil by som ho k umelcom typu Elvis, Beatles, Lenon, ale povedať o ňom (o nich), že je to najväčšia osobnosť dejín svetovej hudby... To snáď nie. Vypočuj si nejakú zložitú klasiku (napr. Bach-a a jeho "songy" pre kráľovský nástroj organ) a ich zložitosť a obsiahlosť neodhalíš ani na desiate vypočutie.
Ja som hudobnik a podla zlozitosti a obsiahlosti sudit"osobnost svetovej hudby"je imho mimo...
Zober si kapelu DREAM THEATER-malokto pozna a podla mna su to majstri svojich nastrojov,na ktorych sa malokto chyta...
Jedna vec je dokonale ovladat nastroj...Druha vec je tvorit hudbu...
//autoeditácia príspevku ( 27 Jun 2009, 9:41 )
jj-vyborna poznamka ku debate v ktorej sa bavime o kvalite hudby,ako takejjankyi napísal:Ja som mal zato, ze vsetci tu mame Americanov za magorov, tak som myslel, ze ich nebudeme brat ako kriterium.