Vypinanie Pc pocas hrania hier.
-
Blade
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Vypinanie Pc pocas hrania hier.
Pocas hrania hier ako el matador,the sims2,3 a inych ktore aspon trochu namahaju pc sa vypina pc ked hram hru metin2 tak sa mi nic nestane.Proste znicohonic sa mi vypne pc a to okolo hrania hry pribl.0:45.
A ked ho chcem spatovne zapnut tak az asi na piaty pokus lebo tiez sa mi to vypne v tej faze ked nabehne okienko v strede obrazovky ze windows xp.Tak viete ked sa zazeriem do hry a ani si hru neulozim vypne sa pc a je to vsetko v hajzlu mam nod32 a spyware terminator kontroly som robil vyrusy sa vymazali ale stale to robi nemate s tym skusenosti moct by mi to pomohla ked mi pomozete mozte si povypytat co len chcete.VDAKA
A ked ho chcem spatovne zapnut tak az asi na piaty pokus lebo tiez sa mi to vypne v tej faze ked nabehne okienko v strede obrazovky ze windows xp.Tak viete ked sa zazeriem do hry a ani si hru neulozim vypne sa pc a je to vsetko v hajzlu mam nod32 a spyware terminator kontroly som robil vyrusy sa vymazali ale stale to robi nemate s tym skusenosti moct by mi to pomohla ked mi pomozete mozte si povypytat co len chcete.VDAKA
-
tomaxx_199
Medium Professional
-
tomaxx_199
Medium Professional
mne viem ze to je blbosttacosi napísal:Nemas zaneseny chladic na cpu?,a tym padom sa prehrieva a automaticky restartne pc ? skus pozriet teploty,pocas hrania hry.
/////// tomaxx_199 povysavatradsej ani nepis
-
hornblower
Light Professional
- Kontaktovať používateľa: