ako ju najst?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
qwerty-xyz

ako ju najst?

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

No, posnazim sa najstrucnejsie.
Je X peknych dievcat, fakt ze kocky. Nadherne. Vacsine chlapcom sa pri takych dievcatach postavi cicina a nevedia rozpravat. Ja sa dokazem bavit z 9 999 dievcatami z 10 000 bez problemov. Preco? neviem, viem ale to by som sa nedopisal.

Mam svoje podmienky na dievca? Ano, mam. Je to skor opis ako podmienky, vychadzalo sa totiz z jednej kamaratky.

Jadro problemu. V ziline som videl holku. Ano parada beha ich po ziline kopec, ale pokial ja nepoviem ze neni pekna tak neni.--- aspon z !!mojho!! pohladu. Dvakrat som ju zahliadol vo vav-ku. Parada, chodia tam len deti. Ju by som tam neratal skor by som povedal ze robila doprovod kamaratkam a sama sa tam dost nudila. A o co ide? To dievca ma BEZ prehanania vysku asi 185-195 cm. Prisam bohu, nie je vela dievcat ktore ked sa ku mne postavia mi pozeraju rovno do oci. Popis? vysoka, stihla, modrooka, brunetka, blond melirovane vlasy a strasne nevinny pohlad.
Prvykrat som myslel ze mam halucinacie, nie preto zeby som ich maval ale tak presne splnenie toho co ocakavam vo vyzore som este nevidel, proste to bola holka ako mnou vysnivana. Samozrejme ziaden kamarat si ju vtedy nepamatal a ked som za nou siel stratila sa mi proste. Druhykrat som ju ukazal aspon jednemu kamaratovi ktory si ju pamata doteraz a nabral odvahu sa k nej ozvat (nic podstatneho som sa nedozvedel co by mi pomohlo) Prehladal som na pokeci cely zilinsky kraj nieco kolo 18 000 fotiek, dievcence rozne niekedy nahodne od veku 16 - 22. Pravidelne som v meste ale ju nevidim. Neviem kto to je,neviem kolko ma rokov, neviem ani ci je priamo zo ziliny, neviem ako sa vola, zadana asi nie je.
No a ako som zalozil dakedy davno pradavno temu ktora musela byt zmazana tak si myslim ze tato este nieco vydrzi.

Su dva hlavne problemy, prvy je ten ze neviem kto to je a ani ako to zistit, ako ju najst.

Druhy je ten ze ked ju najdem, neskutocne sa rozklepem, proste ja ked vidim dievca ktore sa mi paci. (tak inak paci, tak ze to neviem vysvetlit) tak soom proste hotovy. Od nas z okresu to bolo len jedno jedine dievca, v ziline to vyzera ze ma konkurenciu. (aj sa podobaju) Hotovy v style ze okrem rozrasenia sa, sa mi extremne rychlo a silno rozbucha srdce, strasne sa potim, neviem rozpravat, mam sucho v ustach, casty pocit na odpadnutie a podobne. Nie, nevymyslam si. Takych dievcat je kurevsky malo ale su, ja zato nemozem . . .
Trebalo by mi s tymto nejako helfnut. Lebo to je holka po vyzorovej stranke fakt fakt fakt presne taka ako chcem. Tak by som ju rad spoznal.
Mimo ineho na nikoho ineho tieto dievcata tak neposobia len na mna.

Takze na tomto fore som tu aj tak za trapneho cize pohoda, mozte mi bud pomoct alebo zase sa do mna obuvat, . . . uvidime.
Ja som zacal mierovu diskusiu . . .
mi-chau
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mi-chau »

Co mozes urobit? Nevies o nej nic, maximalne tak mozes chodit do toho vavka (?) ak tam nebola len nahododu jednorazovo, alebo si zaplat inzerat v zilinskej mhd a dufaj ze nema auto.

Ale ak ma aspon trochu rozumu, nedostane vizum do qwertylandu..

//prvu cast prispevku si necital?
qwerty-xyz

mi-chau napísal:Co mozes urobit? Nevies o nej nic, maximalne tak mozes chodit do toho vavka (?) ak tam nebola len nahododu jednorazovo, alebo si zaplat inzerat v zilinskej mhd a dufaj ze nema auto.

Ale ak ma aspon trochu rozumu, nedostane vizum do qwertylandu..
parada, prve vyjadrenie k teme s cielom podebnut si do mna. Kto dalsi sa prida? Prispevky treba zbierat a na mna sa utoci lahko, hlavne ked je vas viac . . a neni tu nikto iny koho by sme mohli vsakze? takze poprosim len tak dalej . . .
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

ako sa hovorí: čo z peknej mysky keď je prázdna. O rok ju nájdeš, o dva roky nazbieraš dosť odvahy sa jej prihovoriť a ona sa spýta že "čo?". Tým chcem povedať že si premrhal šancu. Mohol si hneď zistiť že je blbá a teraz by si sa netrápil :)
Druhá možnosť je že je normálna, ale potom sa k tebe nehodí. Ak ju aj tak chceš hladať, nič iné ako ten pokec, facebook a iné sociálne siete ma nenapadá, ale to by si musel vedieť aspoň niečo. Skús sa zamerať aj na tie jej kamarátky, nie len na ňu. Ak nájdeš niekoho kto ju pozná, nájdeš aj ju.
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

audio: ftw za druhu moznost :D

qwerty: nemam slov, ty si natolko velky ze mozes poslat dokelu 9999 z 10000 - si king.... k teme - ak si vazne tak zblazneny do nej tak ju najdes, ver tomu.... mozno az ked sa na to uz vyseres a prestanes ju hladat tak potom na nu zrazu natrafis - zakon schvalnosti.... kazdopadne (a aby som uspokojil jedneho karmistu podla ktoreho nemam vlastny nazor) ako napisal audio - pokial nezbadas jej kamaratky(ak si ich pamatas), alebo fašistbook,gayspace a grc, tak su tvoje sance minimalne... a to vravim o sanci najst ju - nie sa s nou dat dokopy - tam sance nemas...
Pantinela
Star
Star

Príspevok od používateľa Pantinela »

Teraz nechcem rýpať (naozaj :) ) ale prvé čo ma napadlo je, že si daj vypracovať jej identikit, pekne portrét, popis, veľký nápis "HĽADÁ SA" a plagátiky polepíš na zástavky MHD, na autobusovú a vlakovú stanicu, telefónne búdky a zopár ich môžeš rozdať niekde na na Národnej alebo Farských schodoch... vieš ako keď hľadajú zločincov :D (ja viem... asi pozerám moc amerických filmov :oops: )
Ak to spravíš, daj mi vedieť, rada by som to videla, v Žiline som často :D

No ale vážne, hľadať ju na pokeci, tak to je asi ako hľadať ihlu v kope sena, hlavne ak ani nevieš, či tam vôbec je... :? Ak ju máš nájsť, tak ja osobne vidím najväčšiu šancu, že ju náhodne stretneš v tom podniku kam zvykne chodiť...
winni
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa winni »

ako pisal mi-chau.. asi by bolo dobve chodit trosku viac do toho pubu (clubu alebo co to je) a moznaze sa tam nejaky ten piatok objavi :wink:
dalej ako spominas, ak mala 16 - 22 tak je dost mozne ze je v ziline dakde na univerzite trebars, urcite ma aj nejake zaluby, skus si typnut ake... niekde asi bude chodit do skoly... viem v ziline je vela skol, ale nikdy nevies ci nahodou na nu pred nejakou skolou nenatrafis... dalej skus pobehat nejake podobne cluby... idealne by bolo keby ju pozna niekto s tvojich blizkych :) myslim priatelov... mozno by sisa na nu mal popytat... a ptm ete te siete ako FB a pokec... co ak nema na pokeci fotku :?: ...
ale s tejto situacie co si popisal by si sa mal poucit, ze niekedy v zivote nenastane vhodna chvila 2x, a treba vyuzit sance cim skor... a je tez mozne ze jej krasa je len vonkajsia.. a mozno chodi piatok stale chlastat.. mozno sa sprava ako chlap.. ale kedze nepoznam neviem, naozaj by bolo dobre ju spoznat :)
k tomu rozklepaniu... btw ja som tez taky ze dokazem ist za hocijakou babou, a odidem s cislom.. viem znie to blbo, ale "naucil" som sa to... a ked som maval spociatku strach, ak za loga cohosi, cojaviem daky light fernet... vzhladom na to ze ja nepipjem mi to zaslapalo rychlejsie ako vsetkym vam, a s vacsimy ucinkami typujem.. nie nebol som z toho ozraty :lol: ale myslel som to tak, ze zo mna opadol strach.. ptm som si dal zuvacku a klidek.. kym sa s nou nebozkavas tak nezisti nic :wink:
qwerty-xyz

Maki napísal:audio: ftw za druhu moznost :D

qwerty: nemam slov, ty si natolko velky ze mozes poslat dokelu 9999 z 10000 - si king.... k teme - ak si vazne tak zblazneny do nej tak ju najdes, ver tomu.... mozno az ked sa na to uz vyseres a prestanes ju hladat tak potom na nu zrazu natrafis - zakon schvalnosti.... kazdopadne (a aby som uspokojil jedneho karmistu podla ktoreho nemam vlastny nazor) ako napisal audio - pokial nezbadas jej kamaratky(ak si ich pamatas), alebo fašistbook,gayspace a grc, tak su tvoje sance minimalne... a to vravim o sanci najst ju - nie sa s nou dat dokopy - tam sance nemas...
ne dokelu, prestan provokovat. Proste som to myslel tak ze moze byt tolko dievcat peknych a so mnou to nepohne, a pri tej jednej sa mi rozbucha srdce. Ci nechapes? ci som az prehnane romanticky? To je take nepochopitelne ? :roll:
To s tymi kamaratkami som skusal ale vecne boli pri nich nejaki chlapci a ja som nechcel aby to vyzeralo ze po nich idem tiez, zbytocny trapas alebo koledovanie si o daco. -- co v ziline pre slaby backup nepripada do uvahy . . .
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

qwerty-xyz napísal:ne dokelu, prestan provokovat. Proste som to myslel tak ze moze byt tolko dievcat peknych a so mnou to nepohne, a pri tej jednej sa mi rozbucha srdce. Ci nechapes? ci som az prehnane romanticky? To je take nepochopitelne ? :roll:
To s tymi kamaratkami som skusal ale vecne boli pri nich nejaki chlapci a ja som nechcel aby to vyzeralo ze po nich idem tiez, zbytocny trapas alebo koledovanie si o daco. -- co v ziline pre slaby backup nepripada do uvahy . . .
baby okolo ktorých sú chalani. Prídeš ty, a spýtaš sa na ich kamarátku ktorá tam nie je. Rozhovor na pár sekúnd a odchádzaš. Čo na tom môže vypadať že po nich ideš?
reznick
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reznick »

S vyskou 185-195 cm. to tipujem na volleyball alebo basketball skus ziskat info v tom prostredi.
qwerty-xyz

winni napísal:ako pisal mi-chau.. asi by bolo dobve chodit trosku viac do toho pubu (clubu alebo co to je) a moznaze sa tam nejaky ten piatok objavi :wink:
dalej ako spominas, ak mala 16 - 22 tak je dost mozne ze je v ziline dakde na univerzite trebars, urcite ma aj nejake zaluby, skus si typnut ake... niekde asi bude chodit do skoly... viem v ziline je vela skol, ale nikdy nevies ci nahodou na nu pred nejakou skolou nenatrafis... dalej skus pobehat nejake podobne cluby... idealne by bolo keby ju pozna niekto s tvojich blizkych :) myslim priatelov... mozno by sisa na nu mal popytat... a ptm ete te siete ako FB a pokec... co ak nema na pokeci fotku :?: ...
ale s tejto situacie co si popisal by si sa mal poucit, ze niekedy v zivote nenastane vhodna chvila 2x, a treba vyuzit sance cim skor... a je tez mozne ze jej krasa je len vonkajsia.. a mozno chodi piatok stale chlastat.. mozno sa sprava ako chlap.. ale kedze nepoznam neviem, naozaj by bolo dobre ju spoznat :)
k tomu rozklepaniu... btw ja som tez taky ze dokazem ist za hocijakou babou, a odidem s cislom.. viem znie to blbo, ale "naucil" som sa to... a ked som maval spociatku strach, ak za loga cohosi, cojaviem daky light fernet... vzhladom na to ze ja nepipjem mi to zaslapalo rychlejsie ako vsetkym vam, a s vacsimy ucinkami typujem.. nie nebol som z toho ozraty :lol: ale myslel som to tak, ze zo mna opadol strach.. ptm som si dal zuvacku a klidek.. kym sa s nou nebozkavas tak nezisti nic :wink:
duvam ze je aj pekna aj ma nieco v hlave, k rozklepaniu. ako vravim, pri ostatnych dievcatach som v pohode, lebooo lebooo proste som v pohode. Ale pri tejto som uplne ze mimo, uz som skusal byt aj opity (pri tej prvej holke co so mnou toto robila) ale to nepomoze, tak isto sa zostresujem akurat sa mi este viac toci hlava. Jedine co pomohlo je priame vystavenie sa "nebezpecenstvu" proste situacia kedy nemam kde utiect. Ja viem, znie to hlupo ale je to tak. Priklad, ked ju budem len vidiet tak budem v riti stale, ale keby som bol co ja viem sam pri bare a NEVEDEL by som ze je niekde kolo mna aj ona a zrazu ma ona sama oslovi , (dajme tomu zeby mi ju prisiel predstavit nejaky kamarat ktory sa s nou spoznal presne za tymto ucelom) tak by som bol v pohode, ale to by so nesmel o nicom vediet. Neviem ako to inak vysvetlit ja viem ze si z toho dakto v dohladnom case spravi zase srandu . . .
kamaratom z oziliny som povedal asi vsetkym, dostal som odpoved ze tu je vela peknych a vysokych dievcat, a tomu kurnik ze neverim holkiek s takou vyskou(ja mam 197 a ona ked stala pri mne bola mozno o dva tri centaky nizsia) nemoze byt az zas tak vela, a tiez ne takych peknych.
Nechlastala, nefajcila, netacovala, Opakovane sa tam proste nudila, pozerala na kamaratky alebo sedela a tukala do mobilu, alebo pila dzus. Ja sa jej ani nedivim parkrat prisla na parket, ale ked mam pravdu povedat vsetky dievcata su tam od nej o hlavu mensie a ked sa holka vystrie tak to do tej hmly akurat sedi vidno len mna a ju, a vsetci ostatni hlavy dole. Si tam musi chudina pripadat jak zirafa :-)) medzi dievcatami isto . . .
jonatan83
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa jonatan83 »

Tiez som raz stretol velmi peknu babu, pozerali sme sa na seba na zastavke a usmievali sa tak som nevydrzal a siel som za nou. Mali sme spolocnu cestu busom, cely cas sa smiali proste uplna kompatibilita. Lenze mal som frajerku a vztah ktory vtedy mohol mat tak rok aj nieco. Tak som si ani cislo nevypytal a len tak vystupil na zastavke ze tak teda ahoj. Neskor som zistil aky som bol debil - mohol som mat aspon dobru a peknu kamosku. Samozrejme som hladal cez pokec, fb barsco ale nenasiel som ju.
Aspon som sa POUČIL
qwerty-xyz

reznick napísal:S vyskou 185-195 cm. to tipujem na volleyball alebo basketball skus ziskat info v tom prostredi.
uz som skusal, :wink: u kamaratky volejbalistky. Ze ich je tam viacero takych ze mam chodit pozerat na treningy. :D Niezeby som bol proti ale neviem, ved uvidim. Nikede proste zasita byt musi . . .

//autoeditácia príspevku ( 27 Jun 2009, 13:14 )
audiotrack napísal:baby okolo ktorých sú chalani. Prídeš ty, a spýtaš sa na ich kamarátku ktorá tam nie je. Rozhovor na pár sekúnd a odchádzaš. Čo na tom môže vypadať že po nich ideš?
:roll: no pre teba nic, pre pripiteho soplaka s vyholenou hlavou ktory tam je so starsim bratom ala valibuk s partiou podobne pripecenych to nieco znamenat moze a to velka vyhra neni, prave a jedine preto ze som v ziline . . .
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Pisal si, ze tukala do mobilu...beries do uvahy aj tu moznost, ze v Ziline je iba na internate a v ten vecer akurat pisala frajerovi niekde na druhy koniec Slovenska? Bolo to cez vikend alebo cez tyzden?
qwerty-xyz

GothaR napísal:Pisal si, ze tukala do mobilu...beries do uvahy aj tu moznost, ze v Ziline je iba na internate a v ten vecer akurat pisala frajerovi niekde na druhy koniec Slovenska? Bolo to cez vikend alebo cez tyzden?
piatky, ... A moznost ze ma frajeroa co ti ja viem. Ked som sa s nou rozpraval, (maximalne mozne vypatie vsetkych sil) tak tvrdila ze je tu s kamaratmi a kamaratkami a kamarati ju beru domov na aute. (strasny lejak bol vonku-- to bol jeden z dovodov preco bola vonku pod strechou na namesti a mohol som s nou rozpravat--na diskoteke je na to prilis velky hluk a zdrhnut mi tiez nemala velmi kde) Pocitam aj s tym ze bude zadana, take vysoke a pekne dievca si urcite vsimli aj ini chlapci. typujem na nejake vymakane hovada s vahou 150 kil a vyskou nad 220 cm. isto ze hej, take dievca 17 rocny zasros s vyskou 170 cm nezbali . . . A to ja uz potom na takych borcov nemam, preco to pisem ? lebo ti kamarati ked po nu prisli tak dvaja z troch boli taki ako som opisal, na jedneho som uz ja pozeral ze som daval hlavu hore.
--mno ale je to PRESNE ten typ dievcata co sa mne tak strasne paci, kokos keby osm mal jej fotku alebo aspon daco, ved aj pozeram akcie na pokeci co su fotky ani na jednej neni.

a okrem toho keby bola na intraku tak by byvala na hlinach alebo na VD cku. a o tom by som daco vedel.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

ja len dve veci.
ad1:
qwerty-xyz napísal:Dvakrat som ju zahliadol vo vav-ku. Parada, chodia tam len deti.
tymto si aspon uznal ze si jak decko
ad2:180-190cm? a nebudes sklamany ked zistis ze je to nejaky transvestita? :P

a este k tomu ze na azete sa neda najst....ja som tak nasiel jednu kosicanku o ktorej som nevedel tiez vobec nic...mozno to bol len luck...ale ak si myslis ze studuje na vyske skus unister a daj tam nake zilinske vysky...mozno tam bude :wink:
winni
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa winni »

duvam ze je aj pekna aj ma nieco v hlave, k rozklepaniu. ako vravim, pri ostatnych dievcatach som v pohode, lebooo lebooo proste som v pohode. Ale pri tejto som uplne ze mimo, uz som skusal byt aj opity (pri tej prvej holke co so mnou toto robila) ale to nepomoze, tak isto sa zostresujem akurat sa mi este viac toci hlava. Jedine co pomohlo je priame vystavenie sa "nebezpecenstvu" proste situacia kedy nemam kde utiect. Ja viem, znie to hlupo ale je to tak. Priklad, ked ju budem len vidiet tak budem v riti stale, ale keby som bol co ja viem sam pri bare a NEVEDEL by som ze je niekde kolo mna aj ona a zrazu ma ona sama oslovi , (dajme tomu zeby mi ju prisiel predstavit nejaky kamarat ktory sa s nou spoznal presne za tymto ucelom) tak by som bol v pohode, ale to by so nesmel o nicom vediet. Neviem ako to inak vysvetlit ja viem ze si z toho dakto v dohladnom case spravi zase srandu . . .
kamaratom z oziliny som povedal asi vsetkym, dostal som odpoved ze tu je vela peknych a vysokych dievcat, a tomu kurnik ze neverim holkiek s takou vyskou(ja mam 197 a ona ked stala pri mne bola mozno o dva tri centaky nizsia) nemoze byt az zas tak vela, a tiez ne takych peknych.
Nechlastala, nefajcila, netacovala, Opakovane sa tam proste nudila, pozerala na kamaratky alebo sedela a tukala do mobilu, alebo pila dzus. Ja sa jej ani nedivim parkrat prisla na parket, ale ked mam pravdu povedat vsetky dievcata su tam od nej o hlavu mensie a ked sa holka vystrie tak to do tej hmly akurat sedi vidno len mna a ju, a vsetci ostatni hlavy dole. Si tam musi chudina pripadat jak zirafa ) medzi dievcatami isto . . .
mnoo.. vystavit sa nebezpecenstvu to asi nebude az take lahke :wink: ale omnoho lepsie by bolo keby si si zacal verit, ides tam predsa za nou preto aby si ju "dostal", aby si ju zbalil, zvitazil, ides si pre cislo a nie pre pocit ze si to nezvladol... chapes... ides tam "vyhrat"... musis mysliet pozitivne.. taktiez aj v poslednom prispevku niekde nad tymto si pisal ze na nu "nemas"... neexistuje ci na niekoho mas alebo nemas.. babam nejde o vzhlad, ze ci si vysoky, siroky, skaredy.. akoze hej hej trosku treba aby si ich pritahoval, mozno sa oholit, aby ti nesmrdelo z ust.. aby si ich jemne a decentne pritahoval :wink: ale popravde vacsine zenam ide len o vnutornu krasu, ako sa spravas, ci nenadavas, nepijes, nefajcis.. akoze je to individualne su zeny, ktore chcu chalana ktory fajci uz len preto lebo fajcia sami... a su take (napriklad ta moja) ktore chcu len chalana, ktory nepije, nefajci a minimalne pred nou sa ktori v nadavkach.. hej nadavam, a dost niekedy.. nemusi ma nic nastvat.. ale pred nou som proste taky, ze nepoviem nadavku.. ani nechcem... neberem to ako pretvarku.. som taky isty stale, ale proste sa chcem "pacit" jej... a ne spravit zo seba osla...
dalej.. ako pises.. uz si sa nou teda rozpraval?... aspon chvilku? ak si ju sledoval a pila dzus. .tak predpokladam ze nepije.. alebo mozno len vtedy nechcela.. ak si ju sledoval dlhsiu chvilu... tak asi ani nefajci.. vies ze fajciari bez thoo nevydrzia dlho (to je individualne ja viem...) ale ak o nu NAOZAJ stojis.. tak sa pokusaj ju nadalej najst :) patraj po nej.. zo svojou vyskou sa asi tak lako v dave nestrati... kedze je vysoka mozno chodi na volleyball.. baketball.. viem ze si tam patral. .ale celkom by to davalo zmysel.. nie vela sportovcov zaroven fajci aj cvici.. a hlavne ona by si vdaka sportu podla mna vybudovala odpor k chlastu a pod. Ako aj ja... drzim palce :) ptm daj vedet ako to cele dopadlo...
qwerty-xyz

SchYzo napísal:ja len dve veci.
ad1:tymto si aspon uznal ze si jak decko
ad2:180-190cm? a nebudes sklamany ked zistis ze je to nejaky transvestita? :P

a este k tomu ze na azete sa neda najst....ja som tak nasiel jednu kosicanku o ktorej som nevedel tiez vobec nic...mozno to bol len luck...ale ak si myslis ze studuje na vyske skus unister a daj tam nake zilinske vysky...mozno tam bude :wink:
tym sa chcelo povedat ze aj ked tam chodia deti ona medzi nich uz nepatri,(ja TIEZ NIE!!!) takze ma zase nechytaj za slovicka. Tranvestita to nebude isto!!!! mi ver. To bude jedno krasne zlate plache dievca ktore ked nikoho nema tak by to bola bomba :-)
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mateq »

Si to 1x posr*l keď tam sedela (ako vravíš nudila sa) a neoslovil si ju. 2x a zase. Zober si s toho ponaučenie pre budúce...
Môžeš akurát chodiť do toho VAUka (?) a dúfať že ju tam ešte stretneš.
BTW koľko máš rokov? (ak môžem...)
qwerty-xyz

Mateq napísal:Si to 1x posr*l keď tam sedela (ako vravíš nudila sa) a neoslovil si ju. 2x a zase. Zober si s toho ponaučenie pre budúce...
Môžeš akurát chodiť do toho VAUka (?) a dúfať že ju tam ešte stretneš.
BTW koľko máš rokov? (ak môžem...)
20, ....
hej a ja viem ze som to posral, no a? tak proste som mimo z dievcata ktore sa mi strasne paci, (a nikto dookola nechape preco prave z toho dievcata )
Napísať odpoveď