Pneumatiky na bicykel

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

nordkapp_pb napísal:nemylis si to s niecim ? .. vies co su slnecne okuliare ano ? ? ? vies co je noc ano ? .. hlavne ta tvoja noc ktoru si vzdy opisoval - kedy neni vidno na meter a ked zastavis tak najskor musis vreckovym nozikom rozrezat tmu pred sebou aby ta pustila dalej ... nieco mi na tych tvojich rozpravkach nesedi qwerty ...

.. k tym tvojim cestam ... neviem stale nechapem co tu tocis o tych cestach chotárom ... proste to tu uz verejne priznaj ze si vymyslas ... je to chlapskejsie ako sa tu stale zhadzovat a potom sa nebodaj este citit urazeny :-) :-) ...
ty si DEBIL? mas cestu a cestu po jednej ako je napr asfaltka alebo rovna polka nemusim mat okuliare, nic mi tam nehrozi, ale ked ides lesom, lesom nie lesnej ceste, mam ti fotit les? daj si hladat do google, tak ta sem tam svacne vetvicka a v noci duplom. Slnecne okuliare ti sice stmavia obraz ale ne az nejako vyrazne, zalezi na okuliaroch, tak jasne ze cez ten les sa nerutim 300 za hodinu, to prejdem rapidne pomalsie ale ked mam lesnu cestu (KTORU POZNAAAAAAAAM) tak preco by som na nej nesiel rychlejsie aj s okuliarmi? nevravim ze vzdy,ale sem tam ano. Videnie mas zhorcene ale tak ako vravim mas teda mam dve svetla vpredu a celovku, tak vidim ne? ci ty co do riti, ked poznas cestu tak po nej nevies ist po tme a baterkou? alebo chodis len pocas dna? co sa bojis upirov abo co? bo tak mi pises akoby si ma chcel len doje*** ale mna na MOJEJ CYKLISTIKE nechytis moj zlaty, . . .
keby si bol frajer, tak sa vyberes sam do lesov v noci na bicykli v tvojom okoli a oskusas si vsetky veci. Na fore bolo myslim par ludi co sli na bicykloch v noci to tu aj niekde tusim pisali a nekecal by si o tom len furt a tato tema je o niecom inom, necudoval by som sa keby nam vsetkym zmazali prispevky . . . ci ja mam pridavat svoje dalsie foto do temy kde chce chlapec plaste na piskanie ?
tomaxx_199
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa tomaxx_199 »

FR33RIDER napísal:Chlapci ste len trosicku OT :D

Ale k teme: Neze by som sa zastaval typka ale Maxxis robi celkom slusne vyrobky. Mam dve DH duse a tie su fakt neznicitelne... to uz skor ohnem rafik ako hento prerazim...

maxiss robi aj slickove plaste, napr na street, ale neviem co presne dotycny co chce "piskat" jazdi http://www.bikeservis.com/plast-maxxis- ... -1296.html

Pokial by s tymto isiel do lesa... neviem neviem...
ja by som chcel najradsej niejaky terenny. hladke nechcem tam lahko dostanem defekt a dlho tiez nevydrzia. bycikel mam taky obycajni horsky. jazdim po ceste aj rally. jazdim po vsetkom a rychlo taky multifuncny bycikel
FR33RIDER
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa FR33RIDER »

No to o tych hladkych by som ani nepovedal... zalezi od konstrukcie... Kazdopadne ak chces multifunkcne piskacie gumy tak zbehni do tesca a kup olpran - kvalita zarucena :D
tomaxx_199
Medium Professional
Medium Professional

FR33RIDER napísal:No to o tych hladkych by som ani nepovedal... zalezi od konstrukcie... Kazdopadne ak chces multifunkcne piskacie gumy tak zbehni do tesca a kup olpran - kvalita zarucena :D
take klasicke gumi potrebujem aby pistalo terenne nemusia byt len ci mi tie hladke dlho vydrzia lebo ja cucham gumi a jazdim vsetkom moznim tak ci nedostanem defekt.
FR33RIDER
Light Professional
Light Professional

Tak uz len tym ze chces "piskat" si ten dezen ihned zodries a defekt dostanes aj na neviem akej drahej gume... Cize tie smejdy z tesca su akurat... Mas tam aj dezen, a niesu drahe...
tomaxx_199
Medium Professional
Medium Professional

ale budu fakt piskat?
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

tomaxx_199 napísal:ale budu fakt piskat?
:wink: skus, za pokus nic nedas iba peniaze, a trochu namahy pri vymene plasta :D
A ked sa ti nepodari ti ich rozpiskat tak ti tu kazdy zacne kecat ze to zalezi aj na asfalte, a gumach a hustote, a teplote a este sa ktomu domysli par pojmov ktorym polka ludi nerozumie mozno ani ty nie, ale niekto dostane kladnu karmu zase zato ze nieco vygooglil od zase nejakych mudrych ludi na nete.
FR33RIDER
Light Professional
Light Professional

tomaxx_199 napísal:ale budu fakt piskat?
To ti neviem zarucit... ja som naposledy "frajeroval" s flekovanim a piskanim ked som mal 10r. Odvtedy si gumy setrim... Ale myslim ze hej :D
tomaxx_199
Medium Professional
Medium Professional

a viete nieake triky na bycikly? taky smyk, presmyk, atd.
tomasmate
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa tomasmate »

Smyk a presmyk povazujes za trik?
tomaxx_199
Medium Professional
Medium Professional

nie ale take triky co sa robia smykom