ty si DEBIL? mas cestu a cestu po jednej ako je napr asfaltka alebo rovna polka nemusim mat okuliare, nic mi tam nehrozi, ale ked ides lesom, lesom nie lesnej ceste, mam ti fotit les? daj si hladat do google, tak ta sem tam svacne vetvicka a v noci duplom. Slnecne okuliare ti sice stmavia obraz ale ne az nejako vyrazne, zalezi na okuliaroch, tak jasne ze cez ten les sa nerutim 300 za hodinu, to prejdem rapidne pomalsie ale ked mam lesnu cestu (KTORU POZNAAAAAAAAM) tak preco by som na nej nesiel rychlejsie aj s okuliarmi? nevravim ze vzdy,ale sem tam ano. Videnie mas zhorcene ale tak ako vravim mas teda mam dve svetla vpredu a celovku, tak vidim ne? ci ty co do riti, ked poznas cestu tak po nej nevies ist po tme a baterkou? alebo chodis len pocas dna? co sa bojis upirov abo co? bo tak mi pises akoby si ma chcel len doje*** ale mna na MOJEJ CYKLISTIKE nechytis moj zlaty, . . .nordkapp_pb napísal:nemylis si to s niecim ? .. vies co su slnecne okuliare ano ? ? ? vies co je noc ano ? .. hlavne ta tvoja noc ktoru si vzdy opisoval - kedy neni vidno na meter a ked zastavis tak najskor musis vreckovym nozikom rozrezat tmu pred sebou aby ta pustila dalej ... nieco mi na tych tvojich rozpravkach nesedi qwerty ...
.. k tym tvojim cestam ... neviem stale nechapem co tu tocis o tych cestach chotárom ... proste to tu uz verejne priznaj ze si vymyslas ... je to chlapskejsie ako sa tu stale zhadzovat a potom sa nebodaj este citit urazeny![]()
...
keby si bol frajer, tak sa vyberes sam do lesov v noci na bicykli v tvojom okoli a oskusas si vsetky veci. Na fore bolo myslim par ludi co sli na bicykloch v noci to tu aj niekde tusim pisali a nekecal by si o tom len furt a tato tema je o niecom inom, necudoval by som sa keby nam vsetkym zmazali prispevky . . . ci ja mam pridavat svoje dalsie foto do temy kde chce chlapec plaste na piskanie ?