ako ju najst?
-
qwerty-xyz
nooo kazdy berie tie dievcata ako uplne normalne, a dokonca ked im ich neukazem sami od seba si tieto holky ani nevsimnu.Fabo napísal:Tak si mimo, no a? Ci myslis ze to je zase dalsia specificka tvoja vlastnost ktoru nikto iny nema, ako ta "temna aura"?
Proste to mas tak. Mas holky co sa vymodia, kilo makeupu, pohlad do neba, vrtia ritkou, tvaria sa ako najvacsie caje a oblecu si minisukienky a triko s velkym vystihom no a vtedy komplet vsetci chlapci mozu na nich oci nechat a uz len pocujem hlasky typu, pozeraj tam jaka caja, jake ma cicky paradne, och ta totu by som.. (a nastupuje opis vselicoho mozneho) no a so mnou to nejako nehne.
Ale zase ja si vsimnem ako minule na stanici, holka nenamalovana, obtiahnute rifle, botasky,obycajne triko, blondynka, modre oci, vysoka. Sedela si sama na lavicke aj s rupsakom, nesledovala ci je upravena v zrkadielku kazdych 5 minut ani nebehala za chlapcami ci nemaju zapalovac aby si mohla pripalit lebo holka nefajci. A bola krasna. Pretoze dievcat ,a to si pamatajte vsetci, ktore si mozu obliect akekolvek saty, a byt v akejkolvek situacii a stale pri tom vyzerat krasne je zasrane malo, ale SU. A castokrat si take dievca bezny chlapec vobec nevsimne.
No a ja z toho proste nemozem . . .
Preto si myslim ze ked som mimo tak opravnene, pretoze ostatni nesu, s nimi taka holka nic nespravi. Pretoze ich neprovokuje. . .
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
nepoznas ludi z tohto fora tak drz hubu a nekomentuj ako sa pozeraju na ktore baby...si asi myslis ze sme tu vsetci kurevnici a len ty jediny vies rozoznat normalnu peknu babu coqwerty-xyz napísal:nooo kazdy berie tie dievcata ako uplne normalne, a dokonca ked im ich neukazem sami od seba si tieto holky ani nevsimnu.
Proste to mas tak. Mas holky co sa vymodia, kilo makeupu, pohlad do neba, vrtia ritkou, tvaria sa ako najvacsie caje a oblecu si minisukienky a triko s velkym vystihom no a vtedy komplet vsetci chlapci mozu na nich oci nechat a uz len pocujem hlasky typu, pozeraj tam jaka caja, jake ma cicky paradne, och ta totu by som.. (a nastupuje opis vselicoho mozneho) no a so mnou to nejako nehne.
Ale zase ja si vsimnem ako minule na stanici, holka nenamalovana, obtiahnute rifle, botasky,obycajne triko, blondynka, modre oci, vysoka. Sedela si sama na lavicke aj s rupsakom, nesledovala ci je upravena v zrkadielku kazdych 5 minut ani nebehala za chlapcami ci nemaju zapalovac aby si mohla pripalit lebo holka nefajci. A bola krasna. Pretoze dievcat ,a to si pamatajte vsetci, ktore si mozu obliect akekolvek saty, a byt v akejkolvek situacii a stale pri tom vyzerat krasne je zasrane malo, ale SU. A castokrat si take dievca bezny chlapec vobec nevsimne.
No a ja z toho proste nemozem . . .
Preto si myslim ze ked som mimo tak opravnene, pretoze ostatni nesu, s nimi taka holka nic nespravi. Pretoze ich neprovokuje. . .
keď si to zhrniem, nejde mi to akosi dokopy. Najprv píšeš, že si ju len videl a keď by si sa s ňou rozprával, tak sa rozklepeš a dobre že neutečieš, lebo ona je výnimočná,... atď. Potom tvrdíš, že ste sa rozprávali vonku. Nechcem chytať za slovíčka, ale príde mi to kúsok nejasné a začínam váhať nad pravdou. Ale dobre no...
Už keď si sa odhodlal sa jej prihovoriť alebo sa prihovorila ona, to je teraz jedno, nemohol si dialóg viac rozvinúť a získať aspoň základné info? Ako dlho ste sa spolu bavili?
Už keď si sa odhodlal sa jej prihovoriť alebo sa prihovorila ona, to je teraz jedno, nemohol si dialóg viac rozvinúť a získať aspoň základné info? Ako dlho ste sa spolu bavili?
-
pesinko2468
Expert
no tiez som mal podobny problem, bola tu na to aj 1 tema
ja som sa snazil spoznat 1 pracujucu vo fastfoode a ked uz
som spoznal jej meno tak zrovna tam prestala robit,
pytal som sa jej nahradnicky ci tam uz nerobi, odpoved=nie (ale poznala ju,
a to len po krstnom mene)
poucenie: skus sa spytat barmana ci ju nepozna, ti su
obcas v tomto dost "in"
P.S. neviem co je vav-ko, len som predpokladal ze je to nejaky bar
ja som sa snazil spoznat 1 pracujucu vo fastfoode a ked uz
som spoznal jej meno tak zrovna tam prestala robit,
pytal som sa jej nahradnicky ci tam uz nerobi, odpoved=nie (ale poznala ju,
a to len po krstnom mene)
poucenie: skus sa spytat barmana ci ju nepozna, ti su
obcas v tomto dost "in"
P.S. neviem co je vav-ko, len som predpokladal ze je to nejaky bar
-
qwerty-xyz
rozpraval som s nou asi minutu ked sa to rata za rozhovor, a roklepany som bol maximalne, a rozpravanie heh, tak mas rozne typy rozhovorov. toto bol jeden z tych ze, ahoj, s kym tu si, bavis sa?, kedy ides domov? a podobne . . .pinco napísal:keď si to zhrniem, nejde mi to akosi dokopy. Najprv píšeš, že si ju len videl a keď by si sa s ňou rozprával, tak sa rozklepeš a dobre že neutečieš, lebo ona je výnimočná,... atď. Potom tvrdíš, že ste sa rozprávali vonku. Nechcem chytať za slovíčka, ale príde mi to kúsok nejasné a začínam váhať nad pravdou. Ale dobre no...
-
Hotwire
Addict
a to ti robilo problem k tomu povedat aj "ahoj ja som Ferko Mrkvicka a ty?"?qwerty-xyz napísal:rozpraval som s nou asi minutu ked sa to rata za rozhovor, a roklepany som bol maximalne, a rozpravanie heh, tak mas rozne typy rozhovorov. toto bol jeden z tych ze, ahoj, s kym tu si, bavis sa?, kedy ides domov? a podobne . . .
-
reznick
Medium Star
To co spravil na tom uz nezalezi... To ze to dosral to vie aj sam mozno by bolo efektivnejsie pripravit ho na dalsie "osudove" stretnutie (ak to ma vobec vyznam)SchYzo napísal:a to ti robilo problem k tomu povedat aj "ahoj ja som Ferko Mrkvicka a ty?"?a nejak opytat sa jej kam chodi do skoly, odkial je apod..a nejak nenapadne ju skusit niekam pozvat alebo proste dohodut stretko apod
-
Hotwire
Addict
njn ale aspon to bude mat lahsie ak ju zas stretne...lebo moze prist a ze "ahoj pamatas si ma?" apodreznick napísal:To co spravil na tom uz nezalezi... To ze to dosral to vie aj sam mozno by bolo efektivnejsie pripravit ho na dalsie "osudove" stretnutie (ak to ma vobec vyznam)
-
qwerty-xyz
no vidis ze nie si az taky blby, ako vyzeras. A doplni sa to o veticku, ze" Minule som sa zabudol predstavit, volam sa tak a tak a studujem v ziline a nejako sa to uz rozhovori. dufam.SchYzo napísal:njn ale aspon to bude mat lahsie ak ju zas stretne...lebo moze prist a ze "ahoj pamatas si ma?" apod
-
Hotwire
Addict
kazdopadne drzim palceqwerty-xyz napísal:no vidis ze nie si az taky blby, ako vyzeras. A doplni sa to o veticku, ze" Minule som sa zabudol predstavit, volam sa tak a tak a studujem v ziline a nejako sa to uz rozhovori. dufam.
to by kazdy tu svoju...