Diagnostika a cena

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
wolodo
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Diagnostika a cena

Príspevok od používateľa wolodo »

ked si v autorizovanom servise vypyta za celkovu diagnostiku auta 110eur, myslite ze v servise, kde maju tiez na to program, ale chalani si vsetko robia na vlastne naklady, vypytaju menej???...
Mam problem s elektrikou a v autorizovanom mi povedal ze to moze byt otazka hodiny za 30 eur alebo kompletu cely den za 110 eur.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Malo by to byt lacnejsie.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

To kde pytaju tolko za diagnostiku??? Bol som na diagnostike ako aj s Audi, tak aj s Peugeotom a nebol problem, ako v garazovanych servisoch, tak aj v originalnych znackovych servisoch. Najvyssia cena bola tusim 1500 korun a to trvalo mozno nejake dve hodiny (Peugeot/BMW) v Banskej Bystrici. Inak normalne stalo okolo 400-500 korun. Garazovy servis ti spravi diagnostiku za 10-15 eur. Ake mas auto a co presne potrebujes??? Chces aj nieco menit co sa tyka nastavenia auta???
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

potrebujem zistit co mi pocas nastartovaneho auta vyziera baterku, jedna sa o opel vectra b '96
Taku cenu mi povedal v Zaturci v Opel servise
Inac hojko aj ja som ocakaval taku cenu ako hovoris+mi ju potvrdilo aj par ludi... ale no uvidime co povedia v tom "garaznom" servise
Juicy
King
King

Príspevok od používateľa Juicy »

Skus sa opytat znamych nech ti odporucia nejakeho dobreho technika co to robi niekde v garazi, lebo to certifikovane centra si za to pytaju nehorazne velke peniaze. Ja som bol s Fabiou na diagnostike u jedneho znameho a za "manipulacny poplatok" (10€) mi prebehol cele auto skontroloval este aj nejake mechanicke suciastky co s elektronikou spolupracuju a vie o nich ze sa casto nicia. Nedavno som si kupil diagnosticky kabel na take amaterske-zakladne diagnostikovanie, nestoji to vela a clovek nemusi s kazdou prkotinou bezat do servisu :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

wolodo: Na vypadovke na Teplice pri OMVke obdocis vlavo do centra (smer Prior). Po pravej strane je Skanska, kusok dalej je nejaky Inkur, Luxor alebo nieco take, tak vojdes do tej ulicky a das sa vlavo dolu takym malickym svahom a ides tusim okolo takych panelov dozadu. Tam je dielna a robi tam sikovny elektrikar, ktoreho nemam rad, ale urcite by ti ho odporucili vsetci opravari z Martina. Chodi rano na nejaku osmu a robi podla zakaziek, takze najlepsie prist rano, pripadne sa ist den vopred dohodnut na termin. Ma aj diagnostiku, ten by ti mohol pomoct. Inak tie diagnostiky pre Opel sa daju zohnat pod 100 eur, takze by to mohli mat uz v kazdom servise rovnako ako VAG group diagnostiku (Skoda, VW, Audi). Zase to nebude ako profi diagnostika za 1000 eur, ale mohlo by to pomoct.
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

ok pojdem to tam kuknut... asi hned zajtra
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

No co, bol si tam??? Ako si dopadol???
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Fajné ceny :) ja berem 10E pre VW/ŠKODA/AUDI/SEAT
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: Diagnostika a cena

Príspevok od používateľa erytrocyt »

wolodo napísal:ked si v autorizovanom servise vypyta za celkovu diagnostiku auta 110eur, myslite ze v servise, kde maju tiez na to program, ale chalani si vsetko robia na vlastne naklady, vypytaju menej???...
Mam problem s elektrikou a v autorizovanom mi povedal ze to moze byt otazka hodiny za 30 eur alebo kompletu cely den za 110 eur.
110 eur? To vlastníš Maybach? Diagnostika sa pohybuje okolo 500 - 600 Skk v autorizáku, v garáži do tej pietistofky sa musíš zmestiť ale to vrátane kávy a ponúknutej cigaretky.
midnight_man
Guru
Guru

Erik fú, no v autorizaku škodovky 2000sk nie je problem. Kolko je aktual neviem :) nechodim...takto bolo dakedy. U mercedes benz som nechal 150E v BB za diagnostiku auta :)
spojka13
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

kabel

Príspevok od používateľa spojka13 »

moj spolužiak si spravil kabel(zariadenie) na diagnostiku, vyšlo ho to na nejakych 500skk, a diagnostiku si spraviš aj sam, stači ktomu program a on to všetko zariadi...a nemožeš sa potom na nikoho hnevat
midnight_man
Guru
Guru

To je síce pekné ale také home made diagnostiky si nechaj prosim ta pre svoje auto OK? a nepchaj to do iných áut. Netvrdím že tvoj spoluziak je neschopný alebo to nevie....ale vadný diagnostický kábel narobí viac škody ako si vieš predstaviť. Keď original kabel stoji 50E, a máš pokoj. a beztak končíš u VW Group do m.r cca 2004 vyssie rocniky ti s tym kablom nepojdu. :) ostatne značky bez sance, este mas ELM ale to je hop alebo trop ze stym dake auto napichnes...
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

midnight_man napísal:Erik fú, no v autorizaku škodovky 2000sk nie je problem. Kolko je aktual neviem :) nechodim...takto bolo dakedy. U mercedes benz som nechal 150E v BB za diagnostiku auta :)
Škoda nie je dobrý príklad. Ceny za náhradné diely a servis toho ľudového auta sú vyššie ako u japoncov.
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

Bezna cena je okolo 20-30 EUR v zavislosti na znacke, BMW 20€, Nissan 30€... Za 150€ by som uz ocakaval kompletnu prehliadku pred kupou jazdenky :)
midnight_man
Guru
Guru

kibo v ktorom autorizaku BMW ti spravia diagnostiku za 20E preboha? :shock:
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

on nemyslel v autorizovanom omg.. on myslel u mechanika ktory ma autodielnu a robi auta tak taky spravi na BMW za 20€, v BMW stoji 70€..
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

A myslel :wink: V bawarii na Roznavskej, necelych 25€ to bolo ako teraz pozeram
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa: