Monitor pri zapnutí čierny
Monitor pri zapnutí čierny
Takže mám takýto problém. Prišla mi grafická karta geForce 9500GT Super 512 MB zapojím, spustím PC že idem nainštalovat drivery a nejde monitor. Len svieti oranžova kontrolka. Windows aj všetko nabehne ale ja nič nevidím lebo monitor je ako keby vypnutý. Skúšam ho vypojiť a zapojiť do integrovanej grafike. IDE. Čiže v monitore chyba nebude. Skušam ešte raz zapojit do 9500Gt a nejde monitor. Predtým som mal takú istú kartu ale robilo mi to to isté (akurát 2 týždne fungovala) , potom som išiel dať vymazat komplet cely PC a odvtedy ani za nič. Tak som ju reklamoval a ten istý problém. Už som fakt zúfalý. V čom by to mohlo byť?
Môj HW:
CPU : AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 6000+ 3.11 GHZ
Grafika : NVidia GeForce 9500GT Super 512mb 128 bit
Integrovaná grafika :Nvidia GeForce 6150SE nForce 430
RAM: 2 GB
Zdroj: ASUS (presne neviem)
OS: Windows Xp Professional version 2002 Service Pack 3
Môj HW:
CPU : AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 6000+ 3.11 GHZ
Grafika : NVidia GeForce 9500GT Super 512mb 128 bit
Integrovaná grafika :Nvidia GeForce 6150SE nForce 430
RAM: 2 GB
Zdroj: ASUS (presne neviem)
OS: Windows Xp Professional version 2002 Service Pack 3
-
vladenko007
VIP
-
vladenko007
VIP
-
vladenko007
VIP
Tak ako to je na obrazku to bolo v navode ale vyzera to tak ze je to nastavenie ktory vystup ma brat ako prvý. A su len 2 moznosti ze bude na prvom mieste PCIE to je ta kde mas novu grafiku. A druha moznost je ta IGP to je Integrovana grafika
//autoeditácia príspevku ( 27 Jun 2009, 19:33 )
A pozeram dalej v manualy dalsie strany v zalozke Power sa da zapnut alebo vypnut napajanie pre PCIE PCI tak tam si este prepni na ENABLE na oboch ale to len v pripade ze by ti horne co som popisal neslo.
//autoeditácia príspevku ( 27 Jun 2009, 19:33 )
A pozeram dalej v manualy dalsie strany v zalozke Power sa da zapnut alebo vypnut napajanie pre PCIE PCI tak tam si este prepni na ENABLE na oboch ale to len v pripade ze by ti horne co som popisal neslo.
mam podobny problem ale s kartou Asus 9800+ . Do teraz vsetko slo ako malo , ziadny zasah do pc nebol nutny. Z nicoho nic ale prestal fungovat monitor.Po skuske na inom pc plne funkcy . . . Po nabehu biosu po cca. 7 sekund monitor vyhodi hlasku ze nema signal.Monitor sa vypne pc bezi dalej ale uz sa nedostanem v podstate nikam lebo nevidim nic. Nie je to len moj problem susedovi sa stalo presne to iste. Mame podobne zostavy.
Moja je : Core 2, 9800+, 4GB , 550W zdroj , MB Asus P5K EPU .
Ak niekto viem porad prosim .
Moja je : Core 2, 9800+, 4GB , 550W zdroj , MB Asus P5K EPU .
Ak niekto viem porad prosim .