kedy pride laska?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Pantinela
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Re: kedy pride laska?

Príspevok od používateľa Pantinela »

adam664 napísal:AhojTE, mam taky problem, s terajsiou priatelkou chodim asi 2 mesiace, tolko sa aj pozname, mam ju velmi rad, myslim ze aj ona mna a mame toho aj vela spolocneho. V poslednej dobe mam taky podcit ze mi nieco chyba vo vztahu, nejak som "vychladol" a mam strach ze sa laska u mna neprejavy. Viete mi poradit co s tym?
Možno, že si sa už len jednoducho "prebral do reality" - inak povedané, prestávajú sa ti podlamovať kolená už len z toho, že počuješ niekoho vysloviť jej meno :) u niekoho to príde skôr, u iného až po rokoch :) Vzťah stojí aj na iných veciach ako na motýlikoch v bruchu a zimomriavkach na chrbte a preto ho treba zodpovedne budovať.
Ale ak cítiš, že ti vo vzťahu niečo chýba, tak neviem... Inak, keby mne priateľ po dvoch mesiacoch povedal, že ma ľúbi a že som pre neho tá pravá, asi by ma dosť sklamal :?
SmrtiKridlo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SmrtiKridlo »

chýba vam eskalacia vztahu xD podla mna proste uz si nemate co dobivat medzi sebou =P
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: kedy pride laska?

Príspevok od používateľa triple »

Pantinela napísal:Inak, keby mne priateľ po dvoch mesiacoch povedal, že ma ľúbi a že som pre neho tá pravá, asi by ma dosť sklamal :?
tak tak veru.. mne moja povedala že ma ľúbi a ja som jej na to neodpovedal.. proste potreboval som si byť istý aby som jej zbytočne neubližoval a keď to prišlo tak som jej to aj povedal - trvalo to už spomínanú dlhšiu dobu.
Napísať odpoveď