Anime
-
Daggertail
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
Hulkm
Professional
anime sledujem v poslednom case vela
.
Full Metal Alchemist mam povodny pozreny cely a bolo to perfektne. teraz co novy vychadza si pockam ked sa to zacne odklanat od povodneho anime co ma byt asi pri 25. casti a budem sledovat aj ten.
Naruto konecne ide podla mangy co aj tak vyzera
.
Soul Eater bolo paradne anime s perfektnou animaciou aj subojmi ale ten koniec ma sklamal
.
najvacsiu radost mi teraz ale robi Bleach ktory ma uz asi 225 casti a aj som pri nejakej 82. takze mam co este robit cez prazdniny. jedine co ma obmedzuje je priestor na disku a potreba spat aspon par hodin z toho 24 hodinove dna
. anime ako format sa mi paci stale viac a viac a som rad ze je toho tak vela takze mam co robit 
Full Metal Alchemist mam povodny pozreny cely a bolo to perfektne. teraz co novy vychadza si pockam ked sa to zacne odklanat od povodneho anime co ma byt asi pri 25. casti a budem sledovat aj ten.
Naruto konecne ide podla mangy co aj tak vyzera
Soul Eater bolo paradne anime s perfektnou animaciou aj subojmi ale ten koniec ma sklamal
najvacsiu radost mi teraz ale robi Bleach ktory ma uz asi 225 casti a aj som pri nejakej 82. takze mam co este robit cez prazdniny. jedine co ma obmedzuje je priestor na disku a potreba spat aspon par hodin z toho 24 hodinove dna
Keby mám rýchly a neobmedzený internet tak ťahám do bezvedomia..Akurát pozerám Bleach,preskakujem fillery a je to fakt pecka..skoda ze mam video s ANJ hardsubom plus ceske title..je to tak nahádzané na kope..ak by niekto vedek o videach bez hardsubu dajte vediet...dalej Naruto..uz konecne podla mangy..dalej sa chystám na Death Note,potom skúsim možno ten fullmetal alchemyst..
-
Hulkm
Professional
skusal som aj ja najst rawy bez hardsubu ale nula bodov ak sa teda niekto ozve tak to pls posun ku mneOpak napísal:Keby mám rýchly a neobmedzený internet tak ťahám do bezvedomia..Akurát pozerám Bleach,preskakujem fillery a je to fakt pecka..skoda ze mam video a ANJ hardsubom plus ceske title..je to tak nahádzané na kope..ak by niekto vedek o videach bez hardsubu dajte vediet...dalej Naruto..uz konecne podla mangy..dalej sa chystám na Death Note,atd..
-
Royalflush
Guru wannabe
-
Ing. Gandalf
Expert
Anime... Watashi wa otaku desu! Manga to anime ga daisuki desu!
Nemozem bez nich zit. Len ich prosim nevolajte rozpravky. Zanre: http://cs.wikipedia.org/wiki/Anime#.C5.BD.C3.A1nry . Iba kodomo mozte tak volat! Ostatne su vsetko, len nie rozpravky. V anime/mange citite prave emocie. I ked su kreslene, su lepsie jak hrane! Radsej mam mangu...
-
Hulkm
Professional
DMC sa mi pacilo a bola to skoro moja povinnost po hrach ktore su perfektneRoyalflush napísal:Mam dopozerany Devil May Cry a rozpozerany Hellsing.
Teraz niekedy by mal byt novy internet (konecne neobmedzeny) tak dopozeram Hellsinga a pojde sa na Naruto.
aaaaaa mna svihne preboha....tak to som uz nieco okolo 10 casti vo filleriOpak napísal:FILLERY jsou od dilu: 64-110 , 168-189..najviac ma nasrali tie druhé fillery..uprostred deja jednoducho Stop..začali sa venovať niečomu inému..našťastie to ale pokračuje potom presne tam kde to skončilo..
Re: Anime
hodil som to do aj vyhladavania a nic my nenaslo neviem teda *hitler*
napriklad na youtube
daggertail som to nevedel ze to ide aj na animaxe..a chodi vobec? ale radsej by som lepsiu kvalitu neva hodim to sme zase.
chyba tu takato tema.Je tu len naruto.Takze zacnem.Poznate Hellsing?Su dve verzie v jednej starsej je Seras uz pracovnicka Hellsingu zatial co v novsej verzii je to policajtka.A dalsia otazka viete mi poradit kde by som zohnal bud nadabovane alebo stacia ceske titulky.Aj by som to kupil nieje problem.
napriklad na youtube
chyba tu takato tema.Je tu len naruto.Takze zacnem.Poznate Hellsing?Su dve verzie v jednej starsej je Seras uz pracovnicka Hellsingu zatial co v novsej verzii je to policajtka.A dalsia otazka viete mi poradit kde by som zohnal bud nadabovane alebo stacia ceske titulky.Aj by som to kupil nieje problem.
-
Corn Flake
Guru wannabe
Tak ja pozerám respektíve som pozerával Naruto, no teraz už len čítam mangu.
-
Hulkm
Professional
No su dve verzie. Jedno je anime o 13 castiach ktore aj bolo ukoncene(co je velka skoda) a jedna cast ma asi okolo 20 minut a potom je OVA co ma zatial asi 6 casti a ta ma nieco okolo 40 minut. Vychadza to nejako kazdeho polroka lebo asi aj manga sa este vydava. To 13 dielne anime je aj dabovane. Staci si najst nejake forum, najlepsie zahranicne,s anime a titulky bud na otakuland.cz alebo tituky.com.citizen napísal:hodil som to do aj vyhladavania a nic my nenaslo neviem teda *hitler*
napriklad na youtubedaggertail som to nevedel ze to ide aj na animaxe..a chodi vobec? ale radsej by som lepsiu kvalitu neva hodim to sme zase.
-
Janette
Expert
- 5 Centimeters Per Second
Air TV
Blue drop
Bottle fairy
Claymore
Chrno Crusade
Code Geass
Code Geass R2
DearS
Death note
El cazador de la bruja
Elfen Lied + OVA
FLCL
Full metal alchemists
Fruits basket
Ghost in the shell
Grave of the Fireflies
Hell girl
Hell girl Futukamori
Hellsing
Hitohira
Howl's moving castle
Inuyasha
Iriya no Sora, UFO no Natsu
K-ON!
Kanon 2006
Karas
Kiki's Delivery Service (film)
Loveless
Lovely complex
Metropolis (film)
Millennium Actress (film)
Mushishi
Muteki Kanban Musume
Nausicaa od the Valley of the Wind
Nodame Cantabile
Noein
Now and then, here and there
Only yesterday (film)
Pale Cocoon
Paprika
Paradise Kiss
Paranoia agent
Perfect blue (film)
Petite Cossette
Ponyo on the Cliff by the Sea (film)
Princess Mononoke (film)
Princess Tutu
Rescue Wings
SaiKano
Sayonara Zetsubou Sensei I
Shingetsutan Tsukihime
Shining Tears X Wind
Sky girls
Sola
Spice and wolf
Spirited away
Strawberry panic
Tales from Earthsea (film)
The Cat Returns (film)
The Girl Who Leapt Through Time (film)
The Melancholy of Haruhi Suzumiya
The Place Promised in Our Early Days (film)
Today in class 5-2
Tokyo Godfathers (film)
Wonderful days (film)
Wolf's rain
Prve anime - Princess Mononoke
Oblubene - 5 Centimeters Per Second, Grave of the Fireflies, Howl's moving castle, Millennium Actress, Mushishi, The Cat Returns, Paranoia agent, The Melancholy of Haruhi Suzumiya,Wolf's rain, Tokyo Godfathers atd.
... aj ked posledny rok uprednostnujem mangu.
ja som sa začal zaujímať o anime len pred pár týždňami.
Ale stihol som už niekoľko vidieť (celých) a momentálne hľadám ďalšie, ale nie hociaké hovadiny. Som trochu náročný divák a hľadám len pekné a kvalitné anime.
Zatial som videl:
Fate Stay Night - veľmi kvalitne spracované s napínavím dejom. Čudujem sa, že to nikto predomnou nespomenul (v tejto téme).
InuYasha - poznáte, pohodička, dej lepší než kvalita obrázkov
Tears to Tiara - je to čisto fantasy, sklamal ma koniec, žiadna romantika, ale začiatok bol naj
Nodame Cantabile - pôvodne som to pozeral kvôli peknej hudbe, ale potom som zistil, že to je aj fun. Ale nemá to poriadnu dejovú líniu a tia obrázky sú otrasné. No proste som trochu náročný.
Scrapped Princess - úplná pohodička a romantika, oddych, trochu fantasy a akcie, takže až taká nuda to nebola, dojemný koniec. Na obrázkoch musím vytknúť neprirodzene/čudne velké ženské prsia a grafika je zastaralá.
Ale stihol som už niekoľko vidieť (celých) a momentálne hľadám ďalšie, ale nie hociaké hovadiny. Som trochu náročný divák a hľadám len pekné a kvalitné anime.
Zatial som videl:
Fate Stay Night - veľmi kvalitne spracované s napínavím dejom. Čudujem sa, že to nikto predomnou nespomenul (v tejto téme).
InuYasha - poznáte, pohodička, dej lepší než kvalita obrázkov
Tears to Tiara - je to čisto fantasy, sklamal ma koniec, žiadna romantika, ale začiatok bol naj
Nodame Cantabile - pôvodne som to pozeral kvôli peknej hudbe, ale potom som zistil, že to je aj fun. Ale nemá to poriadnu dejovú líniu a tia obrázky sú otrasné. No proste som trochu náročný.
Scrapped Princess - úplná pohodička a romantika, oddych, trochu fantasy a akcie, takže až taká nuda to nebola, dojemný koniec. Na obrázkoch musím vytknúť neprirodzene/čudne velké ženské prsia a grafika je zastaralá.
-
Old Dirty Bastard
Guru
prečo tie veci nikto pred tebou nespomenul? pretože si sem napísal samú mangu.. a vraj náročný divák, sorry
ale InuYasha, to je teda veľmi náročne (aj tie ostatné veci)
sledoval som to keď som mal 15
a aby som nebol úplne OT, tak v posledných týždňoch ma zaujalo anime Karas: The Prophecy
a aby som nebol úplne OT, tak v posledných týždňoch ma zaujalo anime Karas: The Prophecy
Nie, ja som písal o anime. A niektoré anime sú spravené aj ako manga a samozrejme niektoré manga prerobili aj do anime formy.Old Dirty Bastard napísal:prečo tie veci nikto pred tebou nespomenul? pretože si sem napísal samú mangu..
Anime som zbadal len prednedávnom, tak sa nečuduj. A jediné kvalitné bolo iba Fate-stay Night, zatiaľ.
-
Hulkm
Professional
Old Dirty Bastard: Karas je perfektne. Ja som videl dva filmy a velmi sa mi pacilo spojenia normalnej krezby a pocitacovej grafiky.
Eruner: Ako tak zistujem tak to Fate/Stay Night som hral na PSP hru tak som zvedavy na pribeh v pozadi. Nasiel som aj dobru kvalitu a aj title
.
A nech si hovori kto chce co chce, Naruto je perfektne anime. Bleach ma uz sklamal a dalej ho nesledujem. Som rad ze v Narutovi zvyknu teraz dat nejaky blok fillerov aby mohli potom nejaky, v poslednej dobe dost dlhy, cas nepretrzite pokracovat v mangovom pribehu. Terajsi utok na Konohu, casti Kakashi Gaiden, suboj Naruta a Sasukeho a vyrozpravanie Jayraiovho pribehu boli len niektore z nezabudnutelnych casti v anime. Kto sleduje mangu tak vie ze sa to vsetko pomaly ale isto blizi ku koncu. Anime ale aj manga je cast od casti napinavejsia a uz teraz sa neveim dockat novej casti
.
Eruner: Ako tak zistujem tak to Fate/Stay Night som hral na PSP hru tak som zvedavy na pribeh v pozadi. Nasiel som aj dobru kvalitu a aj title
A nech si hovori kto chce co chce, Naruto je perfektne anime. Bleach ma uz sklamal a dalej ho nesledujem. Som rad ze v Narutovi zvyknu teraz dat nejaky blok fillerov aby mohli potom nejaky, v poslednej dobe dost dlhy, cas nepretrzite pokracovat v mangovom pribehu. Terajsi utok na Konohu, casti Kakashi Gaiden, suboj Naruta a Sasukeho a vyrozpravanie Jayraiovho pribehu boli len niektore z nezabudnutelnych casti v anime. Kto sleduje mangu tak vie ze sa to vsetko pomaly ale isto blizi ku koncu. Anime ale aj manga je cast od casti napinavejsia a uz teraz sa neveim dockat novej casti