Spojenie videa

Informácie o software, ankety...
hotdog
Amateur
Amateur

Spojenie videa

Príspevok od používateľa hotdog »

Zdravim,

neviete mi poradit program kde by sa dali dva videozáznamy spojit do jedneho ale tak, ze obidve videa by sa prehravali ale na lavej casti by bol v popredi obraz z jedneho videa a nadruhej polovici obraz z toho druheho videa? viete ako to myslim. myslim ze by sa nieco take malo dat pomerne jednoducho spravit ci nie? nenasiel som nic take v ulead video studio. ci je to tam? chcem spravit taky specialny efekt vo videu. diky :)
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

aj Ulead by to mal mat podla mna, kazdopadne Sony Vegas to ma na 100%
hotdog
Amateur
Amateur

Šu-Do napísal:aj Ulead by to mal mat podla mna, kazdopadne Sony Vegas to ma na 100%
neviem to najst v uleade, neviem ci sa tam da pracovat s vrstvami. nemohol by si to prosim ta vyskusat v sony vegas a napisat strucny navod, lebo ho nemam nainstalovany a ze ci ho ma vyznam vobec instalovat.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

ja ho nemam tiez instalnuty, ale viem ze sa to tam da, pretoze som to robil.. tam si mozes vytvorit vyrstvy, niekolko stop, zvukovych alebo video
hotdog
Amateur
Amateur

Šu-Do napísal:ja ho nemam tiez instalnuty, ale viem ze sa to tam da, pretoze som to robil.. tam si mozes vytvorit vyrstvy, niekolko stop, zvukovych alebo video
ok. diky, vyskusam to.
Napísať odpoveď