Kral Popu Michael Jackson zomrel

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
dudo02
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa dudo02 »

jankyi napísal:Naozaj nemaš začo, myslel som to od srdca.

Takže popieraš, že narod Američanov je viditeľne vedomostne zaostalejši ako Europa.
Urazas mojich kamosov a neviem ako si na tom vedomostne Ty,ale prave dnes som sa vyborne zabavil s kamosmi z USA...

Sice viem aka je mienka tohoto fora a americanoch,ale vystihol si to-nemyslim si,ze americania su viditelne zaostalejsi,ako europania.
dudo02 napísal:A ku americanom-ja mam za magorov tych,co pisu veci ako Ty-ohladom americanov samozrejme...
CoderMan
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa CoderMan »

Niektoré songy mal dobré :( škoda no :smt037
Pitva Jacksona potvrdila zlyhanie srdca -> http://noviny.joj.sk/showbiznis-hudba/2 ... srdca.html
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

RIP, legenda

co priniesol jacskon? unikatny styl

- Smooth Criminal

- Dangerous

- Billie Jean

// narod americanov? ale no, kto tvori narod americanov?
jankyi
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jankyi »

Vidím, že máš obmedzene obzory len na svojich kamošov z USA :lol: . Takže koniec debaty, koniec OT, koniec tomuto šialenstvu :lol: .
Bobala
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bobala »

prave ked chystal kambek :( R.I.P
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

jankyi napísal:Vidím, že máš obmedzene obzory len na svojich kamošov z USA :lol: . Takže koniec debaty, koniec OT, koniec tomuto šialenstvu :lol: .
Po tom, co si cely narod oznacil za hlupy, pricom je to narod najmocnejsej krajiny sveta, je smiesne, ze zrovna Ty hovoris o obmedzenosti obzorov.

Nevravim, ze tento narod mi je sympaticky, ale je rozdiel ak nejaky narod mi nie je blizky a ked je hlupy. Taktiez poznam par americanov a rozhodne hlupi nie su. Dokonca poznam europanov, hlupych...to su mi veci. Pamatam si ked som bol na jednej akcii zo skoly v Dansku, domaci ziaci nasho veku nevedeli, kde je Vieden. Smutne. Takze ktovie, ci by poznali Bacha.Boli tam ludia mojho veku zo vsetkych krajin EU a poviem to rovno, malo z nich na mna posobilo nejako extra inteligentne. Preto vsak nepoviem o celom narode, ze je hlupy.

Ak sa nemylim, tento rok si maturoval, takze mi pride smutne, ze clovek s ukoncenym stredoskolskym vzdelanim ma taketo, poviem to priamo, primitivne a obmedzene nazory.

K teme asi tolko. Suhlasim s begbeem v tom, ze je trufale oznacit ho za najvyraznejsiu osobnost hudby, uz len z dovodu jej roznorodosti. Osobne by som ho oznacil za najvacsieho soloveho hudobneho umelca poslednych 2-3 desatroci. To tiez nie je malo.
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

Jackson bol pán niekto, určite patrí medzi takých velikánov akými boli Elvis alebo Cash, už nikdy nebude nikto ako on.
jankyi
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jankyi »

Ok Vigor, tu to už neriešme, maš SS, ak by si si náhodou nevšimol.
Kybelvody
Star
Star

Príspevok od používateľa Kybelvody »

Mna uz pomalicky zacina srat ako je zrazu skoro z kazdeho jeho velky fanusik. Samozrejme, ze som mu neprial smrt, ale nepovazujem ho za cloveka, kt. si zasluzi taky obdiv.
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

No ale vážne, bol to skvelý hudobník aj tanečník, no onedlho je z toho vačšie HALÓ, ako zo smrti Jána Pavla II. :? Už len čakám, kedy niekde zavedú národný smútok. :roll:
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

Muffi napísal:No ale vážne, bol to skvelý hudobník aj tanečník, no onedlho je z toho vačšie HALÓ, ako zo smrti Jána Pavla II. :? Už len čakám, kedy niekde zavedú národný smútok. :roll:
Jan Pavol II. nevedel tak tancovat :)
weronyka
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa weronyka »

Toy M@ch!n3 napísal:aspon si zisti fakty kym nieco trepnes :wink: vobec sa nedal preoperovat na belocha ale trpel koznymi chorobami (Vitiligo a Lupus) http://en.wikipedia.org/wiki/Physical_a ... nd_effects :wink:
viem, čo je to vitiligo... na tele sa síce tvoria biele škvrny, no neverím, že vybledol celý... a čo operácia nosa? chcel sa zhlboka nadýchnuť? :shock: :)
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ViRuS »

weronyka napísal:viem, čo je to vitiligo... na tele sa síce tvoria biele škvrny, no neverím, že vybledol celý... a čo operácia nosa? chcel sa zhlboka nadýchnuť? :shock: :)
odkial vies ze vybledol cely? videla si ho uplne naheho? a to hadam nemyslis vazne ze sa tu idu riesit jeho plasticke operacie... zapni si tv a ak tam uvidis niekoho bez plastiky tak bud davaju vecernicek alebo sa nieco pytaju na ulici...
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

Muffi napísal:No ale vážne, bol to skvelý hudobník aj tanečník, no onedlho je z toho vačšie HALÓ, ako zo smrti Jána Pavla II. :? Už len čakám, kedy niekde zavedú národný smútok. :roll:
no jacko bol niekto ..........kdo bol ten jan pavol druhy nejaky papež asi ?? a ? čo dokázal za svojho života ?? nič ?? cirkev je dalšia skupina výpalnikov čo okrádaju ludi o peniaze ako aj politici
Kybelvody
Star
Star

Príspevok od používateľa Kybelvody »

Zaxman napísal:no jacko bol niekto ..........kdo bol ten jan pavol druhy nejaky papež asi ?? a ? čo dokázal za svojho života ?? nič ?? cirkev je dalšia skupina výpalnikov čo okrádaju ludi o peniaze ako aj politici
ty si dobre naruseny :D ... tak nato fakt nemam slov. jan pavol 2. toho dokazal urcite viac.
Z@jo
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Z@jo »

velmi som ho nepocuval nemam ani jedno jeho CD pocuvam iny styl hudby ale aj tak ma umna respekt zato ako dokazal vnimat hudbu a vo svojom style bol jedinecny a nenahraditelny a niektore pesnicky su fakt dobre RIP :(
majo1990
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa majo1990 »

Kybelvody napísal:ty si dobre naruseny :D ... tak nato fakt nemam slov. jan pavol 2. toho dokazal urcite viac.
co dokazal? akurat tak sediet na nejakej posratej stolicke 150 rokov... Jackson je popovy kral a vzdy aj bude, bez neho by POP da sa povedat ani nebol.
weronyka
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa weronyka »

ViRuS napísal:odkial vies ze vybledol cely? videla si ho uplne naheho? a to hadam nemyslis vazne ze sa tu idu riesit jeho plasticke operacie... zapni si tv a ak tam uvidis niekoho bez plastiky tak bud davaju vecernicek alebo sa nieco pytaju na ulici...
bola to reakcia pre iného pána, nie začiatok konverzácie o plastických operáciách... aaa, tvoja otázka ide trochu proti logike... čííííítaj!!! :)
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Zaxman a majo1990 ... Pani bola to jedna z "najcistsich" hlav. Normalne uvazujuci clovek zo skvelym srdcom, neuveritelnou charizmou a inteligenciou. Jediny clovek ktoreho som z Katolickej cirkvi uznaval. Inac Ciernych DJ-ov (tzn. Fararov a podobnych cirk. hodnostarov) fakt nemusim.
Taky na svete uz nebude. A porovnavate neporovnatelne. Jackson bol skvely ... Ale porovnavate Hrusky s Jablkami.
Papa Natzi-nger je oproti nemu hovno.
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Shark NX napísal: A porovnavate neporovnatelne. Jackson bol skvely ... Ale porovnavate Hrusky s Jablkami.
Ja som ich nechcel porovnávať, len som podotkol, že onedlho bude okolo Michaleovej smrti väčší humbug, ako bol okolo smrtá Jána Pavla II.... Čo sa mi zdá neprimerané.
Napísať odpoveď