jankyi napísal:Vidím, že máš obmedzene obzory len na svojich kamošov z USA

. Takže koniec debaty, koniec OT, koniec tomuto šialenstvu

.
Po tom, co si cely narod oznacil za hlupy, pricom je to narod najmocnejsej krajiny sveta, je smiesne, ze zrovna Ty hovoris o obmedzenosti obzorov.
Nevravim, ze tento narod mi je sympaticky, ale je rozdiel ak nejaky narod mi nie je blizky a ked je hlupy. Taktiez poznam par americanov a rozhodne hlupi nie su. Dokonca poznam europanov, hlupych...to su mi veci. Pamatam si ked som bol na jednej akcii zo skoly v Dansku, domaci ziaci nasho veku nevedeli, kde je Vieden. Smutne. Takze ktovie, ci by poznali Bacha.Boli tam ludia mojho veku zo vsetkych krajin EU a poviem to rovno, malo z nich na mna posobilo nejako extra inteligentne. Preto vsak nepoviem o celom narode, ze je hlupy.
Ak sa nemylim, tento rok si maturoval, takze mi pride smutne, ze clovek s ukoncenym stredoskolskym vzdelanim ma taketo, poviem to priamo, primitivne a obmedzene nazory.
K teme asi tolko. Suhlasim s begbeem v tom, ze je trufale oznacit ho za najvyraznejsiu osobnost hudby, uz len z dovodu jej roznorodosti. Osobne by som ho oznacil za najvacsieho soloveho hudobneho umelca poslednych 2-3 desatroci. To tiez nie je malo.