Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
-
c.a.r.n.e.
Medium Star
uz asi dva-tri dni mam problem s baterkou, zrazu sa mi ovela rychlejsie vybija, vcera som pred spanim nabijal iphone a baterka bola plna, nastavil som si budik a isiel som spat...dnes rano sa zobudim a pozeram na baterku a ma asi 30%...
nechapem co s tym moze byt, wifi bolo vypnute, BT tiez, nemate niekto podobny problem?
mam OS 3.0 odvtedy ako hned vysiel...
nechapem co s tym moze byt, wifi bolo vypnute, BT tiez, nemate niekto podobny problem?
-
Andreso
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Zdravím,
mám 1 problém: chcem downgrade-núť iPhone 3G 3.0 na 2.2.1. OS 2.2.1 do iP dostanem, no nejde mi T-Mobile sieť. Čítal som viacero fór, ale bez úspechu- musím spraviť downgrade na iný OS alebo je problém niekde inde? Ďakujem za pomoc.
Dôvod: iP sa niekedy prehrieva, vadí mi polofunkčnosť Winterboard, automatické pripíjanie na wi-fi, niekedy rýchle vybíjanie batérie a pod.
mám 1 problém: chcem downgrade-núť iPhone 3G 3.0 na 2.2.1. OS 2.2.1 do iP dostanem, no nejde mi T-Mobile sieť. Čítal som viacero fór, ale bez úspechu- musím spraviť downgrade na iný OS alebo je problém niekde inde? Ďakujem za pomoc.
Dôvod: iP sa niekedy prehrieva, vadí mi polofunkčnosť Winterboard, automatické pripíjanie na wi-fi, niekedy rýchle vybíjanie batérie a pod.
Andres28791 Ak je iPhone blokobany tak ho musis odblokovat... pravdepodobne ho vsak neodblokujes pretoze si urobil aj update basebandu takze ak chces mat odblokovany iPhone musis ostat na FW 3.0.
jackb najidealnejsie by bolo aby si sa s iPhone pripajal cez WIFI nie cez roomingove datove prenosy. CEny si zistis na bezplatnej linke operatora Orange
dodo
jackb najidealnejsie by bolo aby si sa s iPhone pripajal cez WIFI nie cez roomingove datove prenosy. CEny si zistis na bezplatnej linke operatora Orange
dodo
nemozes mat iPhone v Airplane mode a telefonovat... Ak chces zakazat 3G tak si nainstaluj SBSettings a vypni si 3G. Podmienka je jailbreaknuty iPhone a nainstalovana Cydia.
Ak chces zakazat celkove stahovanie dat z netu tak v Nastaveniach najdi polozku APN v nej by malo byt policko APN a malo by tam byt napisane internet tak to prepis na hocico ine napr na tvoj nick.
dodo
Ak chces zakazat celkove stahovanie dat z netu tak v Nastaveniach najdi polozku APN v nej by malo byt policko APN a malo by tam byt napisane internet tak to prepis na hocico ine napr na tvoj nick.
dodo
mam to stiahnute, ale nic sa nezmenilo
nic take ako APN nedokazem najst...
btw: na 2.2 som mal daku app zo cydie, ktora sa pustala pobehanim prsta okolo listy z hodinami a dalo sa nou zapinat/vypinat aj 3G/EDGE... asi nevies ako sa vola?
//autoeditácia príspevku ( 06 Jul 2009, 13:26 )
tak som vygooglil priecinok a subor kde by to malo byt... sand pomoze prepisat to "internet" na nieco ine v tom subore
btw: na 2.2 som mal daku app zo cydie, ktora sa pustala pobehanim prsta okolo listy z hodinami a dalo sa nou zapinat/vypinat aj 3G/EDGE... asi nevies ako sa vola?
//autoeditácia príspevku ( 06 Jul 2009, 13:26 )
tak som vygooglil priecinok a subor kde by to malo byt... sand pomoze prepisat to "internet" na nieco ine v tom subore
na vypnutie internetu (okrem wifi) je jednoducha rada: nahradny (falosny) profil, stiahnes ho na www.unlockit.co.nz (chod tam na iphone samozrejme), nie je potrebny jailbreak ani nic
kym som si myslel, ze bez sbsettings vydrzim (poriadne som sa mylil
) tak som to pouzil na vypnutie edge v mojom iphone 2G
kym som si myslel, ze bez sbsettings vydrzim (poriadne som sa mylil
ok, a ako to potom vratim do takeho stavu ako to mam teraz (3G/EDGE funguju):Stopa napísal:na vypnutie internetu (okrem wifi) je jednoducha rada: nahradny (falosny) profil, stiahnes ho na www.unlockit.co.nz (chod tam na iphone samozrejme), nie je potrebny jailbreak ani nic
kym som si myslel, ze bez sbsettings vydrzim (poriadne som sa mylil) tak som to pouzil na vypnutie edge v mojom iphone 2G