Zlepsovaky na chladnicku
-
qwerty-xyz
Zlepsovaky na chladnicku
Dneska rano som vstal s jasnym bojovym cielom. Vycistit a odmrazit chladnicku. (intrakovu) Nasiel som vela novych druhov zivocichov, tie plesne co tam boli som v zivote nevidel. Po uspesnom vyhadzani vselicoho mozneho mam dva problemy.
1. Cely mrazak je obrovska kocka ladu, fakt ze kvader, zmrzol proste cely priestor lebo sme ju nepouzivali. -- Nejaky zlepsovak nato ako ten lad dat co najrychlejsie dole?
2. Ako ju vycistit.-ocot na toto co tam ostalo nezabera. Na izbe mam prasok na zachod, sifo, SAVO, etanol, sodu bikarbonu aaa mozem si zohnat pikslu s kyselinou chlorovodikovou. (ta je sice "len" 32% ale robi celkom srandu pri zrani spiny)
Nejaky napad? Ako dat dole rychlo lad a zmiesat nieco s niecim aby som nevybuchol a chladnicka bola ako nova a nepreslo to cez gumene rukavice? (inak je to fest stary model-tej chladnicky myslim)
Inak kto by vedel ako z tych veci spravit BUM tak do ss poprosim, aby ma tu kuklaci nenahanali ze chcem chladnicku vyhodit do vzduchu.
1. Cely mrazak je obrovska kocka ladu, fakt ze kvader, zmrzol proste cely priestor lebo sme ju nepouzivali. -- Nejaky zlepsovak nato ako ten lad dat co najrychlejsie dole?
2. Ako ju vycistit.-ocot na toto co tam ostalo nezabera. Na izbe mam prasok na zachod, sifo, SAVO, etanol, sodu bikarbonu aaa mozem si zohnat pikslu s kyselinou chlorovodikovou. (ta je sice "len" 32% ale robi celkom srandu pri zrani spiny)
Nejaky napad? Ako dat dole rychlo lad a zmiesat nieco s niecim aby som nevybuchol a chladnicka bola ako nova a nepreslo to cez gumene rukavice? (inak je to fest stary model-tej chladnicky myslim)
Inak kto by vedel ako z tych veci spravit BUM tak do ss poprosim, aby ma tu kuklaci nenahanali ze chcem chladnicku vyhodit do vzduchu.
Ty mas nejaky plodny vikend 
Viem sa vyjadrit len k tej mraznicke: ja to robim tak, ze chladnicku samozrejme vypnem, otvorim a pockam, kym mraznicka trochu odmrzne. Potom je mozne oddelit kusy ladu od stien napriklad hrubym nozom. Ked vyberies vacsie kusy ladu, tak tym usetris dost casu a energie, pretoze inak by si musel cakat, kym sa to same rozpusti a este by si musel davat pozor na odtekajucu vodu, takto to iba hodis do sprchy a mas pokoj.
Viem sa vyjadrit len k tej mraznicke: ja to robim tak, ze chladnicku samozrejme vypnem, otvorim a pockam, kym mraznicka trochu odmrzne. Potom je mozne oddelit kusy ladu od stien napriklad hrubym nozom. Ked vyberies vacsie kusy ladu, tak tym usetris dost casu a energie, pretoze inak by si musel cakat, kym sa to same rozpusti a este by si musel davat pozor na odtekajucu vodu, takto to iba hodis do sprchy a mas pokoj.
-
qwerty-xyz
no k tej sprche radsej pomlcim, mam na nu zle spomienky od toho momentu co som chcel skusit kolko vody sa zmesti do kondomu durex a trebalo mi niekoho kto bude vediet rychlo zastavit vodu, no a v jednej ruke som drzal kondom a druhou tahal rada do sprchy s tym ze nech nie je posera ze bude sranda no a tie dievcata co si varili vedla na dvojplatnicke jedlo na nas od vtedy nejako dievne pozeraju, a este su tu ubytovane tak si o mne zas daco pomyslia ked pojdem s vedrom ladu do sprchy.GothaR napísal:Ty mas nejaky plodny vikend
Ja som tiez cakal a skusal som ho zoskrabkavat celkom uspesne som sa doskrabkal asi do polovice s tym ze to ebem ale tak kusy sa od toho oddelit nedaju a straaaasne pomaly to odmrza.
-
qwerty-xyz
ten moj projektil by prerazil chladnicku, stenu, potom druhu stenu a skoncil niekde v streche budovy oproti . . . no to ti poviem zlepsovak jak oci, zapalna strela neznamena ze je na lad, ale ze ma zapalit nieco co prerazi napr sud s benzinom a podobne, keby si vedel prestrelit cisternu s horlavinou je umenie . . .cubix napísal:A co tak pouzit ten tvoj vynalez? S tym tvojim projektilom odmrazis aj Sibir ...
-- okrem toho na dolnej strane su tie rurky co to ochladzuju, samozrejme kvalitne obalene ladom tak by som ich nerad poskodil, lebo mam jeden ostry noz (svoj) ale tak pre istotu radsej ne.
-
qwerty-xyz
hm to ma nenapadlo, skusal som zobrat sprej nivea a zapalovac, tak sa to rozkvapkalo rapidne rychlejsie, idem asi na tu vriacu vodu radsej to bude bezpecnejsie.sundevil napísal:ak mas nejaky hrncek, alebo misku tak nalej vriacu vodu a uloz to do chladnicky, na zaciatok pod vyparnik a neskor sa ti zmesti aj priamo do vyparnika
a keby osm vriacu vodu vylial do toho ladu? Lebo chladnicka je uz davno vypnuta takze nemrazi tak by sa to malo uz len topit nie?
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
a on chce vymyslat zbrane ... jezisi kriste ! ! !qwerty-xyz napísal:hm to ma nenapadlo, skusal som zobrat sprej nivea a zapalovac, tak sa to rozkvapkalo rapidne rychlejsie, idem asi na tu vriacu vodu radsej to bude bezpecnejsie.
a keby osm vriacu vodu vylial do toho ladu? Lebo chladnicka je uz davno vypnuta takze nemrazi tak by sa to malo uz len topit nie?
-
audiotrack
VIP
-
Hotwire
Addict
tak pockaj kym sa vrati s tym fenom nazad...boze sak su prazdniny a tipujem ze tam ani nikto z vas nebude tak s tym proste pockaj do konca prazdnin a potom to urob tym fenom...qwerty-xyz napísal:to posledne mi netreba ked hej tak potom aj tebe treba, s tym prvym by to slo bohovo to je pravda, nahradou za to by bol fen ale ten si uz marek vzal niekam prec . . .taaakze cakam a zatial cucham chladnicku z kazdej strany. . . .
/edit: a nabuduce to nenechaj zajst az tak daleko ze tam bude tolko ladu
-
qwerty-xyz
nepripada v uvahu, chladnicka musi byt do zajtra odmrazena a vycistena, preto som si nato dal cas od rana, aby som sa vecer mohol este ucit na zajtrajsiu skusku. Problem mam uz len s ladom do ostal za taou prepazkou je ho tam dost vela a nemozem ho odtamad dostat musim pockat kym sa vykvapka. Je medzi stenou mrazaku a mraziacim telesom asi alebo ako to mam nazvat. Pohnem s nim ale je tam o daco primrznuty este stale, kokos po tolkych hodinach. Ostatne osm dal dole uz vsetko. . .SchYzo napísal:tak pockaj kym sa vrati s tym fenom nazad...boze sak su prazdniny a tipujem ze tam ani nikto z vas nebude tak s tym proste pockaj do konca prazdnin a potom to urob tym fenom...
/edit: a nabuduce to nenechaj zajst az tak daleko ze tam bude tolko ladu
-
Hotwire
Addict
tak to proste vypni vsetko a daj pod chladnicku naku misu abo co...tak sme to robili my na byte...za par hodin mas po starostiqwerty-xyz napísal:nepripada v uvahu, chladnicka musi byt do zajtra odmrazena a vycistena, preto som si nato dal cas od rana, aby som sa vecer mohol este ucit na zajtrajsiu skusku. Problem mam uz len s ladom do ostal za taou prepazkou je ho tam dost vela a nemozem ho odtamad dostat musim pockat kym sa vykvapka. Je medzi stenou mrazaku a mraziacim telesom asi alebo ako to mam nazvat. Pohnem s nim ale je tam o daco primrznuty este stale, kokos po tolkych hodinach. Ostatne osm dal dole uz vsetko. . .
-
qwerty-xyz
chladnicka je uz davno vypnuta a dal som do nej spolubyvajuceho uterakSchYzo napísal:tak to proste vypni vsetko a daj pod chladnicku naku misu abo co...tak sme to robili my na byte...za par hodin mas po starosti
miska sa neda dat lebo ten posledny lad ostal na fakt debilnom mieste, ale musim uznat ze je to fuska dat taku chladnicku z mraznickou doporiadku. Vycisitit to bolo o zivot. . .
-
Hotwire
Addict
ak je uz davno vypnuta tak uz musi byt davno po lade...ak pravda v izbe nemate teploty blizke nuleqwerty-xyz napísal:chladnicka je uz davno vypnuta a dal som do nej spolubyvajuceho uterakniezeby som chcel byt svina, ale chlapec vyzera ako lekoklatik takze pochybujem ze voci mne bude vyvijat nejaky odpor . . .
miska sa neda dat lebo ten posledny lad ostal na fakt debilnom mieste, ale musim uznat ze je to fuska dat taku chladnicku z mraznickou doporiadku. Vycisitit to bolo o zivot. . .