Sexualna priatelka
Sexualna priatelka
Cawte chalani, co hovorite na nazov temy?Upatal vas?Asi hej
co myslite moze fungovat priatelstvo iba na sexe, ze proste nechodite spolu ale mate sa iba na take olizovacky,sex a maznanie, mate niekto s niecim taketo skusenosti?Ste niekto niekoho iba sexualny partner, zaujimalo by ma lebo momentalne mam takyto problem a neivem ako sa k tomu postavit, da sa takto fungovat ked holka nechce praitela ale chce iba niekoho na sex cisto?Poprosim vas vas nazor 
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
-
qwerty-xyz
Re: Sexualna priatelka
to uz tu bolo , temu som zalozil ja a volala sa teoria dobrych kamaratok alebo kamaratky, alebo nieco na ten stylElement napísal:Cawte chalani, co hovorite na nazov temy?Upatal vas?Asi hejco myslite moze fungovat priatelstvo iba na sexe, ze proste nechodite spolu ale mate sa iba na take olizovacky,sex a maznanie, mate niekto s niecim taketo skusenosti?Ste niekto niekoho iba sexualny partner, zaujimalo by ma lebo momentalne mam takyto problem a neivem ako sa k tomu postavit, da sa takto fungovat ked holka nechce praitela ale chce iba niekoho na sex cisto?Poprosim vas vas nazor
Nemoze to fungovat teda moze, ale ja tam X komplikacii a pada to na roznych veciach, nedopisal by som sa keby som to chcel rozobrat ale zo strany holky to padne ver mi, . . .
Fakt, neskor sa zacnu veci komplikovat a zistis co bolo v pozadi a X dalsieho, pouzivaj si ale kolko mozes . . . (v duchu ti zavidim ....)
-
qwerty-xyz
prsote to PADNE, .... sak viem, moja teoriaMastros napísal:Kamarad taky rad, ze jo, vole?
IMHO je to mozne na nejaky ten cas, kym sa minimalne jeden nezalubi do toho druheho. Musel by som mat naozaj ladove srdce, aby som sa do tej zeny nezalubil.