Ahojte,
mam probloem s novou doskou, kupil som si dosku MB ASUS P5Q-E s podorou EPU-6 Engine, ale ked dam v systeme nainstalovat driver na EPU tak mi vypise ze doska nepodporuje takuto funkciu, pri tom som aj upgradol BIOS na najnovsiu verziu.
Ma s tym niekto skusenost? Vie mi niekto poradit?
MB ASUS P5Q-E problem s EPU-6 Engine
-
dh_danielle
Light Expert
Caute, chcel by som reagovat do tejto temy, tiez pouzivam EPU-6 Engine,
Dosku mam ASUS P6T, CPU i7, ram 3x2GB A-data 1600 mhz
Zaujima ma jedna vec...je tam 5 modov /ikoniek/ na selekciu .
Chodec - max. power saving mod
Auto - mediu power saving mod
Lietadlo - high performance
Raketa - Turbo mode
Automaticky mod
MÓDY:Chodec a Auto : najviac limituju vykon zostavy, teda setria najviac el.energie
Ked zapnem jedno znich tak limituju vsetko: CPU, Chipset, Ramky, HDD a Fany,
Lietadlo:Limutuje iba chipset a pamäte
Raketa Limituje tiez iba chipset a pamäte, ale + dovoluje v nastaveniach nataktovat procesor o 1-30%.
Moja otazka znie, ma EPU-6 Engine, dajme tomu pri Turbo alebo high performance mode vplyv na vykon pri hrani hier - dopad na FPS, kedze limituje chipset a podtaktuje ramky ?
Dakujem za odpoved...
Dosku mam ASUS P6T, CPU i7, ram 3x2GB A-data 1600 mhz
Zaujima ma jedna vec...je tam 5 modov /ikoniek/ na selekciu .
Chodec - max. power saving mod
Auto - mediu power saving mod
Lietadlo - high performance
Raketa - Turbo mode
Automaticky mod
MÓDY:Chodec a Auto : najviac limituju vykon zostavy, teda setria najviac el.energie
Ked zapnem jedno znich tak limituju vsetko: CPU, Chipset, Ramky, HDD a Fany,
Lietadlo:Limutuje iba chipset a pamäte
Raketa Limituje tiez iba chipset a pamäte, ale + dovoluje v nastaveniach nataktovat procesor o 1-30%.
Moja otazka znie, ma EPU-6 Engine, dajme tomu pri Turbo alebo high performance mode vplyv na vykon pri hrani hier - dopad na FPS, kedze limituje chipset a podtaktuje ramky ?
Dakujem za odpoved...
Re: MB ASUS P5Q-E problem s EPU-6 Engine
Mám taký problém že keď prepnem na ikonu chodca tak mi zamrzne počítač skúšal som aj preinštalovať sťiahol som najnovšie EPU-6 z asusu a robí to isté zamrzne. Sa mi zdá že mi to začalo robyť vtedy ako som osadil novu grafu ASUS GTX560 Ti.
Nevie čo s tým ??
Nevie čo s tým ??