CS 1.6 Server hojko.com

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
Notodem
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Notodem »

a to zato si mi dal pernament nedas mi unban pls uz nebudem nadavat
Mastros
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Mastros »

Ved hej. Za nadavanie sa dava 1 den, nie?
matk0
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa matk0 »

zdravim, nehram cs na hojkovi nejak dlho, ale mal by som dotaz na fruxa. kedze je za nadavanie a obchadzanie cenzury ban (ci uz den, alebo permanent - taktiez to nemate dohodnute pretoze niekto dava den, a iny permanent) tak by ma zaujimalo, preco on tu cenzuru obchadza s pochybnou vyhovorkou ze ma citlivy medzernik a inym dava ban. ked tak by bolo spravodlive aby aj admini dodrziavali dane pravidla, alebo aby sa dane pravidlo zrusilo.
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Mastros: Je na posudeni kazdeho admina na ako dlho da BAN. Ci je to 1 den, tyzden alebo rok.

matk0: Tieto BANy neboli za nejake obycajne obchadzanie cenzury, ale notodem a jeho spolocnik (:D) obchadzali cenzuru za ucelom urazania ostatnych hracov. Teda pokial su moje info spravne :)
ale tak fruxo sa urcite vyjadri.
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

Tak pani, ideme si to vysvetlit

notodem, matk0... este sa tu idete hadat? no len si skusite spomenut ci ste vazne len nadavali do prazdna, alebo na niekoho... toto sa tu znasat nebude

pravidlo? ja davam za nadavanie tyzden alebo permanent, ked to urobis raz urobis to aj druhy raz.. tu nevidim problem

Moje pravidlo pre obchadzanie cenzury > Ked niekto obide cenzuru za ucelom niekoho zosmiesnit, urazit... okamzity ban, ked ju obides za ucelom trosku sa vyventilovat (tj. nikoho neurazat, tkz. Neutralny vulgarizmus) to respektujem, sam to niekedy spravim... samozrejme aj tam platia iste limity, ked budete kazde kolo pisat verse spominanych Neutralnych vulgarizmov, tak vas isto upozornim.

---

Skratena verzia pre tych ktorym sa to nechce citat >

Obidenie cenzury za ucelom urazania = BAN
Obidenie cenzury za ucelom prirodzeneho ventilovania = ok, ale odtial potial

// Notodem unbanned
Notodem
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Notodem »

dakujem ze si mi dal unbaned uz nebudem nadavat
Mastros
Light Professional
Light Professional

Ked boli v specu ini, vyhrazali sa kickom za zaberanie slotov. Siel som aj ja do specu. Spytat sa, koho specuju. dOoM^ovi som cez hudbu, ktora mi hrala, z miku porozumel tolko, ze mam ist hrat, lebo nemaju koho sledovat. Drago pisal, ze si "honia ciciny" a potom, ze jedia.
...
Ked idu jest ostatni a daju sa do specu, maju kick za zaberanie slotov ci AFK aj ked sa chatu ucastnia. Preco sa teda Drago aj dOoM^ neodpoja, ked obeduju? Vari nezaberaju sloty? Takto boli Drago a abcE` v specu hadam cely cas ako sa hralo de_italy. dOoM^ siel po chvili hrat.

Jeden z adminov, zrejme Drago pisal velkym, ze "ked mame podozrenie na cheatera, mame povedat, oni ho uz natocia :D".

Niekedy je okolo adminciny mnoho zahad a tajomstiev. Az ma to znepokojuje.
Prílohy
Bez názvu 2.JPG
Bez názvu.JPG
Drago
Guru
Guru

Mna znepokojuje aky si ty retard Mastros. Stale mas k nam adminom nejake pripomienky, najprv k aviceNovi, potom k lekovi, teraz ku mne. Vravim ti, nehravaj tam, si maximalne postradatelny hrac. V specu som bol celu mapu, nie preto, ze by som jedol OMG, ale preto, ze som pozoroval zopar hracov a dOoM^ s abcE' mi pomahali, tak aky mas problem...

Je jasne, ze ked sa ma hraci pytaju co robim, tak nebudem vytrubovat do chatu ze pozorujem toho a toho :roll:

Ano, pisal som, ze ak mate podozrenie, napiste, pretoze sa nam tam zacinaju mnozit vety ako "xyz ma WH, AB, SH dajte mu ban" "xyz citer" "xyz ti lama vipni tie citi" atd... Opakujem, dOoM^ a abcE' a ja sme boli v spectate, a pozorovali sme niektorych hracov a ostatni nemali co byt s nami, pretoze by videli Spectators chat a to sme nechceli...
Mastros
Light Professional
Light Professional

Drago napísal:Mna znepokojuje aky si ty retard Mastros. Stale mas k nam adminom nejake pripomienky, najprv k aviceNovi, potom k lekovi, teraz ku mne. Vravim ti, nehravaj tam, si maximalne postradatelny hrac. V specu som bol celu mapu, nie preto, ze by som jedol OMG, ale preto, ze som pozoroval zopar hracov a dOoM^ s abcE' mi pomahali, tak aky mas problem...

Je jasne, ze ked sa ma hraci pytaju co robim, tak nebudem vytrubovat do chatu ze pozorujem toho a toho :roll:
A vsimol si si, ze som Ti pisal PMku? Ze som siel do specu a pytal som sa cez say_team? Retard zrejme nebudem, ked si uvedomujem, ze to cheatrom netreba vytrubit do ksichtu. Tiez mi celkom zalezi na poriadku na serveri - tocim dema, upozornujem, nech cheaterov neupozornuju, neobchadzam cenzuru, necheatujem, nezaberam sloty a s kazdym sa snazim jednat slusne, kym ma naozaj nevytoci. Nemyslis? Ked sa nechces rozhorsovat nad takymito vecami, nespravaj sa ku mne ako k hovnu ("honime si ciciny") a komunikuj so mnou normalne ako ja s Tebou. Co povies? Nebude svet krajsi? :?
Drago
Guru
Guru

Mne iba lezie na nervy, ze mas stale potrebu nas adminov kontrolovat a upozornovat. Myslim, ze my sami vieme, koho mame tocit, koho zabanovat, aky dlhy trest mu mame dat atd. Ano pisal si mi PM s otazkou Ako sa da rozpoznat no recoil. Co to ma akoze teraz spolocne s tym co riesime ? :/ Mastros, proste si nas nevsimaj a svet bude krajsi :)
Mastros
Light Professional
Light Professional

Mastros napísal:Ze som siel do specu a pytal som sa cez say_team?
:) Takmer to iste ako PMka, len to videli dalsi dvaja ludia, ktori vedeli o co ide rovnako ako Ty. :) Minimalny rozdiel.
Kontrolovat Vas? Mam vnutornu potrebu, nutkanie. Doveruj a preveruj. To ma tatko naucil a vedel, co ma ucil.

Podme hrat, aj tak to nikam nevedie. :)
GL & HF!
Axelik.m
Star
Star

Príspevok od používateľa Axelik.m »

preco vlastne nenapojite hltv a hoc kedy bude mat podozrenie ne cheatera tak si stahnete hltv a pozrete
Dinoso
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

df

Príspevok od používateľa Dinoso »

pls mam ban a nwm za co.. ako nedostal som ban ale ked sa pripojim napie ze som banned, aj ked zmenim ipecku tak to pise tak pls help
G0lDiER_
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa G0lDiER_ »

ked sa pripavas a napise ti banned tak ti AMXBans vyhodi do konzoly tabulku s dovodom, okopiruj ju sem.
Dinoso
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

df

Príspevok od používateľa Dinoso »

tak nic uz to fachci nwm v čom bola chyba
PsychoS
Professional
Professional

Príspevok od používateľa PsychoS »

Mne sa to tiez stava ze mi to napise BANNED. Ale skusim sa este raz napojit a ide to. Tiez dobra zahada.
Axelik.m
Star
Star

otazky pre adminov: 1.preco nespravite server tak aby sa slo napojit zo 47 aj 48 ( ako to maju px serveroch neni to tazke a budu sa tam moct napjit vsetci)
2. preco ked mate take extremne problemy z cheatermi nenapjite hltv je to sice trosku nezvykle davat to na public ale tak lepsie ako mat cheaterov , hoci ked si mozete pozret ci niekto necitoval cize hraci len napisu sem meno a hodinu a vy to skuknete a je klid ne
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Axelik. K prvej otázke sa už nevyjadrujem. Toto sme rozoberali najmenej 10 krát a na prvej strane máš napísané že sa neplánuje. Absolútne vobec nás nezaujíma Že sa ku nám nedá napojiť zo steamu. Keď chcete u nás hrať, viete čo máte.
HLTV? Ja osobne ani neviem ako to funguje. Myslíš že sme jediný server kde máme problém s cheatermi? Snažíme sa s tým vysporiadavať a zatiaľ sa nám to darí.

Drago: Veď nemusíš hneď kričať na Mastrosa. Aj ty sám vieš že to myslí v dobrom. V pohode mu vysvetli.
Mastros: Čo sa týka adminov v spec tak no dovoľ, ale snáď sa o tom nebudeme baviť. Keď sme v spec, vždy to má svoje opodstatnenie /či už jeme alebo nvm čo, ja osobne často krát dám nahrávať demo/. Občas si tiež privolám niekoho na pomoc. Keď sa však opýtam hráci v spec prečo nehráte a oni mi neodpovedia, tak nemám čo riešiť. Buď hráte, alebo nehráte. Keď idete točiť nejaké demo, stačí napísať do admin chatu a všetko bude vybavené.
do admin chatu sa píše: Tlačidlo team say [y], do neho prvý znak [@] a potom už len píšete čo potrebujete. Keď to pošlete, vám sa to neukáže ale adminovy áno. Takže by to vyzeralo ako: team say:@leko idem nahravat cheatera
Axelik.m
Star
Star

lekoklatik napísal:Axelik. K prvej otázke sa už nevyjadrujem. Toto sme rozoberali najmenej 10 krát a na prvej strane máš napísané že sa neplánuje. Absolútne vobec nás nezaujíma Že sa ku nám nedá napojiť zo steamu. Keď chcete u nás hrať, viete čo máte.
HLTV? Ja osobne ani neviem ako to funguje. Myslíš že sme jediný server kde máme problém s cheatermi? Snažíme sa s tým vysporiadavať a zatiaľ sa nám to darí.

Drago: Veď nemusíš hneď kričať na Mastrosa. Aj ty sám vieš že to myslí v dobrom. V pohode mu vysvetli.
Mastros: Čo sa týka adminov v spec tak no dovoľ, ale snáď sa o tom nebudeme baviť. Keď sme v spec, vždy to má svoje opodstatnenie /či už jeme alebo nvm čo, ja osobne často krát dám nahrávať demo/. Občas si tiež privolám niekoho na pomoc. Keď sa však opýtam hráci v spec prečo nehráte a oni mi neodpovedia, tak nemám čo riešiť. Buď hráte, alebo nehráte. Keď idete točiť nejaké demo, stačí napísať do admin chatu a všetko bude vybavené.
do admin chatu sa píše: Tlačidlo team say [y], do neho prvý znak [@] a potom už len píšete čo potrebujete. Keď to pošlete, vám sa to neukáže ale adminovy áno. Takže by to vyzeralo ako: team say:@leko idem nahravat cheatera
k tej prvj otazke nechcem aby ste presli na 48 chem aby ste spravili tak ako na px2 a vysvetli preco nie ?? preco nemozu hrat ty aj ty nevravim keby to bola tak ze by sa nemohli napojit ty zo 47 ale presote budu tam hrat vsetci

a to hltv to ze to nevies neznamena ze to nenajdes na nete

to co tam mate vy to funguje tak ze musite mat pustene cs a asi musite byt na serveri ked tam nigdo neni nigdo nemoze zasiahnut logicke

uplne vysporidat z cheatermi na ns serveri pre dynamicku ip xD jedine tak ze by to bolo na registracku kazdy kto by chcel hrat sa musel regnut kazdy by trebars dostal svoj pw a ....
PsychoS
Professional
Professional

Príspevok od používateľa PsychoS »

axelik my nemame extremne problemy s cheatermi. To ti kto povedal. Ty mas asi uplne inde polozenu latku nez my. Server zvladame a nevidime ziadne "extremne problemy." Cheatery su vsade a vzdy budu vsade. Tak nehovor extremne problemy.

//autoeditácia príspevku ( 29 Jun 2009, 12:45 )
akurat ty nam davas extremne otazky :D
Zamknuté