Zablokovanie uctu FACEBOOK

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Model
Light Professional
Light Professional

Zablokovanie uctu FACEBOOK

Príspevok od používateľa Model »

Ahojte dnes som sa chcel prihlasit na facebook a normalne po vyplneni mena a hesla mi vypisalo zee vase konto bolo zablokovane co ma dost prekvapilo :roll: Jednu dobu sa mi na ucet niekto prihlasoval a pridaval mi neznamych ludi mozno ze by to bol dvovod neviem ale zmenil som uz davnejsie heslo a bol pokoj v podstate som chodil hravat na facebook len poker...nie som moc zastancom takych komunikacnych veci najblizsich co potrbeujem mam na icq. Ale k veci normalne ani moji priatelia ma nemaju ulozeneho medzi priatelmi ani nic, chcem sa spytat ci je nejaka moznost aby mi to znovu aktivovali ale ci uz takato moznost nie je pisal som na dotycny mail kde by sa s tym mali zaoberat.
Aky je vas nazor na to ze ci su schopny mi to dat dokopy, alebo som len z jeden z monoha ludi a kyvnu nadomnou rukou :?: :?:
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa brm »

Uvidíš po pár dňoch, či Ti odpovedia alebo nie.. ale zatiaľ som nepočul o nikom, čo by mal nejaké problémy s facebookom a administrátor facebooku sa na neho len tak vybodol.. zatiaľ čo viem, každý poriešil. Ty možno budeš prvý, čo ho odignorovali..

:)
robbiee
Star
Star

Príspevok od používateľa robbiee »

Asi sa ti tam dostal naky spambot a potom tvoje konto obtazovalo ludi...
Model
Light Professional
Light Professional

Tak pri mojom stasti je mozne uplne vsetko, otazne je ci ten mail co som dnes poslal na admina zaberie :cry:

//autoeditácia príspevku ( 28 Jun 2009, 19:36 )
Co myslite daju mi to po tom maily dokopy :?: :?: :!: :roll:
BX
Addict
Addict

Príspevok od používateľa BX »

To nie je na nas, to je na adminoch ;)
Model
Light Professional
Light Professional

BX napísal:To nie je na nas, to je na adminoch ;)
ved to mi je jasne :wink: ale take vase predbezne zvaery ma zaujimaju
BX
Addict
Addict

Príspevok od používateľa BX »

Kedze nikto z nas tu nema s niecim takym skusenisti, ako to mame predbezne co by len odhadnut? :) Nechaj tak. Pockaj si na odpoved. Ak ti nepride do troch dni, tak to treba riesit inak (alebo sa na to vykaslat)
Model
Light Professional
Light Professional

BX napísal:Kedze nikto z nas tu nema s niecim takym skusenisti, ako to mame predbezne co by len odhadnut? :) Nechaj tak. Pockaj si na odpoved. Ak ti nepride do troch dni, tak to treba riesit inak (alebo sa na to vykaslat)
ako riesit inak? Lebo riesit inak sa to asi neda jedine poslanim mailu... :roll:
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Založíš si nové konto.. :)
Model
Light Professional
Light Professional

brm napísal:Založíš si nové konto.. :)
nove zakaldat nemienim ked som tam mal kopec fotiek z akcii a kopec kamaratov plus vysoke levely v hrach...a znovu sa mi to vsetko nechce pridavat kopu Videoklipov a vsetkeho... :cry:
robbiee
Star
Star

Príspevok od používateľa robbiee »

Ak tvoji kamarati stale vidia fotky/videa, ktore si uz pridal nema zmysel ich pridavat znovu, akurat sa tam tagnes.
Ak ich uz aj zrusili, nevidim dovod preco by ich mali mat zalohovane pre pripad, ze by ich nahodou vymazali nepravom... takze aj tak mas smolu.
Hry komentovat nebudem... :roll:
Model
Light Professional
Light Professional

asi sa s tym nebude dat nic robit dosiel mi mail...

A je tu niekto co chodi na facebook a ma rozohraty poker dobre lebo by som potreboval ale 1 milion chipov kludne by som kupil...lebo na starom profile som mal takto cca nahrate :wink: piste zaujemcovia
tacosi
Moderátor
Moderátor
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tacosi »

Smieme vediet,aky bol obsah mailu,ktory Ti poslali ?
Model
Light Professional
Light Professional

tacosi napísal:Smieme vediet,aky bol obsah mailu,ktory Ti poslali ?
jasne kludne ti to tu skopirujem :wink: aj ked nie mojou vinou ked mi niekto prekrocil limity na pridavanie priatelov :wink:

Kód: Vybrať všetko

Hi,

Facebook has limits in place to prevent behavior that other users may find annoying or abusive. These limits restrict the rate at which you can use certain features on the site. Unfortunately, we cannot provide you with the specific rates that have been deemed abusive.

Your account has been disabled because you exceeded Facebook's limits on multiple occasions when sending friend requests, despite having been warned to slow down.

After further review of your account, we have determined that you violated our Terms of Use by misusing our site features to harass other users. We will not be able to reactivate your account for any reason. This decision is final.

Thanks for your understanding,
The Facebook Team
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Zamknuté