Topfest 2009 (healineri:SKA-P,Limp Bizkit)
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Sice po celom slovensku rozne poprchava podla meteo.sk, by piatok a sobotu malo byt zamracene..Dazd nehlasia, co v tychto casoch nieje najhorsie..Aspon by nebolo tak moc teplo..Uvidime..snad to nebude az take strasne..kukiak napísal:to pocasie
-
Soviet
Darca
Vacsina zahranicnych festivalov byva niekde na poli..kukiak napísal:Ja som pocul, ze to ma byt len na nejakom zvalcovanom poli. Teda fakt, ale fakt si neviem predstavit ako to tam bude vyzerat po tomto tyzdnovom dazdi, ak je to fakt len pole bez nejakej travnatej plochy.. To sa mi tam ani neoplati ist, neznasam blato
Napriklad ti prilozim foto ako to vypadalo v rakusku teraz v sobotu, ked poprsalo
dá sa niekde pozerať topfest na nete?? kto mi poradí a dobre budem mu strašne zaviazaný
//autoeditácia príspevku ( 26 Jun 2009, 19:58 )
tak to je masaker fest! škoda, že sa ho nemôžem zúčastniť
Ska-P hádam prvýkrát na slovensku- kokos hneď by som išiel aj za 100 eur ale mám to veľmi veľmi ďaleko
Limb Bizkit- taky husté, ale nie je to môj štýl aj keď kapelka je to hviezdna no....
a ešte ďalšie vecičky ako super Kabát, Polemic,Horkýže...... no pecka fest dpč
800 sk je nič- na takéto hviezdy??

//autoeditácia príspevku ( 26 Jun 2009, 19:58 )
tak to je masaker fest! škoda, že sa ho nemôžem zúčastniť
Ska-P hádam prvýkrát na slovensku- kokos hneď by som išiel aj za 100 eur ale mám to veľmi veľmi ďaleko
Limb Bizkit- taky husté, ale nie je to môj štýl aj keď kapelka je to hviezdna no....
a ešte ďalšie vecičky ako super Kabát, Polemic,Horkýže...... no pecka fest dpč
-
zvonenie33
Light Professional