Najhorsia skupina na svete je...
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
V poslednom case mi poriadne lezie na nervy cely styl Indie. Kapely ako The Klaxons, Kaiser Chiefs (hoci aj su z Leeds a Ruby sa mi pacila), Jarvis Cocker, Franz Ferdinand, proste kazda jedna vec, ktorou Britske radia krmia tunajsich obyvatelov denno denne od rana do vecera. Radio sice nepocuvam, ale kedykolvek vleziem do nejakeho klubu/pubu (ak to prave nie je vylozene tranceovy/housovy podnik ako Gatecrasher, Mission, The House, alebo Revolution), tieto veci tam hravaju proste dookola a povacsine sa na nich bavia mladi ozrati anglani, kedze na to sa neda tancovat (subjektivne) a iba poskakuju s malymi flasami piva v rukach, vyrevuju text na plne hrdlo a zvysok baru vdaka nim nepocuje vlastneho slova. Kedysi davno to bol Oasis a mozno Travis, ktori to v podstate zacali, dnes je uz na svete a hlavne tu v UK kopa lacnych kopii spominanych 2 legiend, ktore sa mnozia ako huby po dazdi (krysy su lepsim porovnanim v tomto pripade). Mozno som tym uz presyteny, preto ma to tak stve, ale jednoducho si neviem pomoct.
Este mi neda nedodat - pocas mojej 12 dnovej dovolenky na Slovensku sa situacia s vymietanim mozgov zopakovala, tentokrat to vsak bola Lady Gaga (ZOMG, hlupost jak traky), Black Eyed Peas (dalsie pazvuky), slovenska komercia a taktiez britske kapely a este Katy Perry. Nic ine som tam prakticky nepocul. Gratulujem, len tak dalej.
Este mi neda nedodat - pocas mojej 12 dnovej dovolenky na Slovensku sa situacia s vymietanim mozgov zopakovala, tentokrat to vsak bola Lady Gaga (ZOMG, hlupost jak traky), Black Eyed Peas (dalsie pazvuky), slovenska komercia a taktiez britske kapely a este Katy Perry. Nic ine som tam prakticky nepocul. Gratulujem, len tak dalej.
-
twardykamen
Medium Professional
Nemám nejakú neobľúbenú skupinu ale najviac mi lezú tie kaleráby čo chodia na City TV Basshunter a tie. A zas niektoré kaleráby sa mi strašne páčia (Klubfiller & Viration - Rock this party).
A neznášam Progressive trance (neviem presne či je to progressive - ten pomalý trance) - zabite ma
. Každý to nejako preferuje ale mne to strašne lezie na nervy.
A neznášam Progressive trance (neviem presne či je to progressive - ten pomalý trance) - zabite ma
-
seth82
Darca
napriklad toto?Klingonka napísal:Nemám nejakú neobľúbenú skupinu ale najviac mi lezú tie kaleráby čo chodia na City TV Basshunter a tie. A zas niektoré kaleráby sa mi strašne páčia (Klubfiller & Viration - Rock this party).
A neznášam Progressive trance (neviem presne či je to progressive - ten pomalý trance) - zabite ma. Každý to nejako preferuje ale mne to strašne lezie na nervy.
-
VanilA.Geno
Amateur
to je herec .....Jancuk napísal:david haselhoff ci ako sa pise
Aj spevakVanilA.Geno napísal:to je herec .....
-
seth82
Darca
nj, nemozeme mat vsetci rovnaky vkus, svet by bol nudnyKlingonka napísal:Áno, presne a všetko na ten spôsob, progressive mi pripadá taký "nedokončený, holý", nič z toho nevyžaruje.
Jediné čo sami páči je Larry mountains 54, či ako sa to volalo, dúfam že je to progressive.