satelit + prislusenstvo

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Axelik.m
Star
Star

satelit + prislusenstvo

Príspevok od používateľa Axelik.m »

budem sa stahovat kablovka tam neni tak idem riesit cez satelit

ide to urobyt tak aby som mohol nahravat do toho primaca (musi byt na dve satelitne karty)a preniest na usb

karty budem pouzivat sky link
este to potrebujem urobyt tak ze budu 3 telkace aby na kozdom slo pozerat iny program

ak to ide tak mi tu napiste nejake zostavi
clovek1
Amateur
Amateur

Re: satelit + prislusenstvo

Príspevok od používateľa clovek1 »

Axelik.m napísal:budem sa stahovat kablovka tam neni tak idem riesit cez satelit

ide to urobyt tak aby som mohol nahravat do toho primaca (musi byt na dve satelitne karty)a preniest na usb

karty budem pouzivat sky link
este to potrebujem urobyt tak ze budu 3 telkace aby na kozdom slo pozerat iny program

ak to ide tak mi tu napiste nejake zostavi
- ak mas 3 TV prijimace, potrebujes 3 satelitne prijimace. satelitny konvertor musi mat min. 3 vystupy, aby kazdy prijimac mohol ladit nezavisle od ineho.
- legalne potrebujes aj 3 SkyLink karty
- na nahravanie nepotrebujes nutne 2 karty, ale potrebujes SAT prijimac s 2 tunermi a HDD(na nahravanie).

no a este potrebujes priamy vyhlad na druzicu 23.5E, aby si mohol prijimat SkyLink.
ak chces pozerat aj HDTV, tak potrebujes prijimac s podporou DVB-S2 (co je citelne drahsie ako klasicky DVB-S).
erik_tt
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erik_tt »

Ked chces nahravat nutne nepotrebujes mat prijmac s hardiskom ja by som osobne ani do takeho prijamca nesiel mal som nejake doma a ta kvalita nic moc stacil by ti aj prijmac co ma usb vstup a pripojil by si externy hdd alebo usb kluc
Napísať odpoveď