prepojit PC s DVD recorderom
-
Daniel9911
Professional
prepojit PC s DVD recorderom
Cavko mam problem mam PC a DVD recorder chcel som ich prepojit pomocou USB kabla som si kupil taky kabel vsetko ale ked som ho spojil nic sa nestalo na PC mi nic nevypisalo ze sa instaluje nove zariadenie proste nic vie mi niekto poradit ako sa to moze spravit aby mi rozoznalo PC ???? alebo PC DVD recorder??? dvd recorder je SAMSUNG HR775 pls poradte
-
Daniel9911
Professional
USB na DVD prehrávačoch je určené na pripojenie externých úložných zariadení ako sú flash disky, externé disky, prípadne môžeš aj nejaké foťáky, kamery. telefóny. Určite na USB DVD prehrávača nenapojíš celý počítač.
Laicky polopate povedané.. do USB na DVD prehrávači dokážeš napojiť všetky tie veci, ktoré ak pripojíš do svojho PC, tak Ti v PC vytvorí samostatný disk. Keď napojíš PC do iného PC cez USB, tak nový disk sa Ti nevytvorí.
Z akého dôvodu vlastne chceš spojiť tieto dve veci?
Laicky polopate povedané.. do USB na DVD prehrávači dokážeš napojiť všetky tie veci, ktoré ak pripojíš do svojho PC, tak Ti v PC vytvorí samostatný disk. Keď napojíš PC do iného PC cez USB, tak nový disk sa Ti nevytvorí.
Z akého dôvodu vlastne chceš spojiť tieto dve veci?
-
Daniel9911
Professional