Vysoké školy v Brne

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
kuriatko123
Novice
Novice

Vysoké školy v Brne

Príspevok od používateľa kuriatko123 »

Ahojte ludkovia pozna niekto Newton College v Brne? Je to to vysoká škola Manažmentu so zameraním na psychológiu.Alebo ak poznáte niekoho kto o tom niečo vie pls môžte mi dať na neho kontakt. lebo sa tam chystam študovať a potrebuje nejaký objektívny názor od ľudí čo tam študovali alebo študujú. Ďakujem
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mateq »

U nas boli robiť študenti prezentáciu. Vyzerá to, že sa tam kladie veľký dôraz na tvoju tvorivosť, máš šancu sa popri škole aj zamestnať a niečo robiť, čiže to nie je len o memorovaní ako inde. Ešte viem, že tí študenti maju spolu prenajatý nejaký dom kde bývajú. Neviem čo by ťa ešte zaujímalo.
Ak máš na školné tak doporučujem.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

jaj, takze skola kde si staci iba zaplatit za titul :-) :-) ...
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

V podstate áno nordkapp, keďže je to súkromná škola :wink:
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mateq »

nordkapp_pb napísal:jaj, takze skola kde si staci iba zaplatit za titul :-) :-) ...
No nie celkom... Zaplatíš si pomerne slušné školné, ale rozdiel medzi SR súkromnými školami je, že máš priamo vo výuke prax, kde musíš pracovať priamo v nejakej spoločnosti. Takže keď ju skončíš tak aj potencionálne niečo vieš, inak by ťa tam zamestnávateľ nedržal.
A s toho plynú benefity, ako mesačný plat a potencionálne kariéra v tej firme aj po skončení štúdia. Čiže od klasickej "slovenskej súkromnej" ktorú si si určite predstavil sa to trocha líši.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

No hej, len to školné je tam na naše pomery dosť vysoké...Myslím, že študenti si naň iba nejakou brigádou vo firme tak ľahko nezarobia :?
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

v com ? normalny clovek ked chce chodit na sukromnu v SR (alebo si plati externe studium) tak tiez musi makat ((ano niektori ktori su povolanim synovia, alebo dcery nemusia :-) )) ... ide mi o to ci sa cosi v tej skole musis naucit alebo je to vsetko o projektoch a "projektoch" a praxi a "praxi" ... lebo prave skoly takeho razenia produkuju take tie rychlokvasne nuly, ktore ked sa stanu nahodou tvojim nadriadenym tak mas po vtakoch, lebo sa tvaria ze su pupok sveta, ale pred problemom utekaju a musis si vsetko vyriesit sam :-) :-) ...
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

Mateq napísal:Čiže od klasickej "slovenskej súkromnej" ktorú si si určite predstavil sa to trocha líši.
ani trocha ;)
kuriatko123
Novice
Novice

naozaj

Príspevok od používateľa kuriatko123 »

no keby ste vedeli nejaky kontakt na tych ludi na viacerych aj co uz skoncili aby som vedela ze to neni len zaplateny titul.co si myslim ze neni ale tak neda mi to pokoj kym mebudem mat objdektivne info.A ci naozaj je to tak ze mozes po piatich rokoch nastupit na manazersku poziciu.Ako citala som strasnku aj som tam volala ale vzdy su to info z jednej strany.
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

pozri sa- mam znameho, ktory vystudoval ekonomicku (verejnu!), po skole ho hned zobrali do penty a teraz tam robi manazera. na plat som sa pri haciende a 2 luxusnych audi radsej nepytal. chalan nema ani 30 (to, ze ma okem toho byt v prahe a bratislave a ze postavil rodicom dom ani nespominam). sukromne skoly u nas (cesko, slovensko,...) este ani zdaleka nemaju uroven zapadnych ako v UK, Fra, Ger atd. ako mne je to jedno, ked chces a mas na to, tak chod, ale mysliet si, ze sukromna skola je lepsia ako verejna a ze hned po skole budes ministerka financii, to je trocha zvratena a prinajmensom zvlastna predstava. nepozeraj sa na take veci ako ze to ma anglicky nazov, krasne ucebne plne pocitacov atd- to ma aj masarykova. pozeraj sa na vyucujucih, ktori su (a to ti rucim, ze to tak je) iba externi vyucujuci z verejnych skol. nijaky profesor, ktory je hrdy na svoj titul, ktory dosiahol na verejnej skole nepojde robit na plny uvazok na nejaku sukromnu. vedomosti budes mat rovnake, s tym rozdielom, ze prax si nebudes hladat sama ako brigadu, ale najdu ti ju oni. nad tymto sa zamysli, ci ti to naozaj za tie peniaze stoji. ak ano, chod, ale pamataj na tieto slova
heLLhole
Expert
Expert

Príspevok od používateľa heLLhole »

ja by som chcel ist take nieco studovat,, ktora skola je pre tento odbor v brne lepsia: masarykova alebo vut ? alebo aky je medzi nimi rozdiel ?
mariska
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mariska »

no tak o vut sa hovori ze je zamerane skorej prakticky a o masarycke ze skorej teoreticky
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

hlavne sa o Fakulte Podnikania VUT hovori ze je to najtazsia stredna v Brne ... takze ak sa toho nebojis a nevolis vzdy lahsiu cestu tak asi skor Masarnu :-)
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Aha, takže už viem, prečo bratranec skončil na tejto fakulte bakalára skoro s červeným diplomom a nič sa za celé 3 roky neučil :D
placka
Novice
Novice

Re: Vysoké školy v Brne

Príspevok od používateľa placka »

Ahojte tak vysoká škola Brno, kterou zmiňujete je dle mého názoru dobrá. Již podruhé dostala ocenění jako nejlepší soukromá vysoká škola v České republice. Dva kamarádi ji studují. Jeden ten management a druhý nějakou psychologii. Oba jsou spokojeni a stíhají u té školy i pracovat na částečný úvazek, takže dokážou krýt školné. Kdybych si měl vybrat soukromou školu v Brně, tak jedině NEWTON College.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Keby som si mal vybrat ja, studujem nejaku, ktoru netreba platit. Kvalita vobec nie vyssia
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

placka napísal:Ahojte tak vysoká škola Brno, kterou zmiňujete je dle mého názoru dobrá. Již podruhé dostala ocenění jako nejlepší soukromá vysoká škola v České republice. Dva kamarádi ji studují. Jeden ten management a druhý nějakou psychologii. Oba jsou spokojeni a stíhají u té školy i pracovat na částečný úvazek, takže dokážou krýt školné. Kdybych si měl vybrat soukromou školu v Brně, tak jedině NEWTON College.
jeden príspevok, 4 roky stará téma. máte málo študentov, že takto potrebujete nahnať ľudí? :)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

placka napísal:Ahojte tak vysoká škola Brno, kterou zmiňujete je dle mého názoru dobrá. Již podruhé dostala ocenění jako nejlepší soukromá vysoká škola v České republice. Dva kamarádi ji studují. Jeden ten management a druhý nějakou psychologii. Oba jsou spokojeni a stíhají u té školy i pracovat na částečný úvazek, takže dokážou krýt školné. Kdybych si měl vybrat soukromou školu v Brně, tak jedině NEWTON College.
ocenenie najlepšia súkromná škola bude vždy menej ako priemerná štátna škola. Už len preto, že sa tam titul kupuje a získa ho teda každý, kto je z bohatšej rodiny.
Markoff
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Markoff »

no nezíska ho každý, pretože aj na súkromných školách sú ľudia, ktorý to učivo nezvládajú predstavte si :)
miso03
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa miso03 »

Samozrejme ze su, nie kazdy z bohatsej rodiny je aj priemerne inteligentny. Potom ale nastupuju na rad tie neoficialne prispevky skole a ucitelia akosi zacnu prehodnocovat pristup, ze nie hlupy student, ale ucivo neprimerane tazke ;-)
Napísať odpoveď