vaše grafické výtvory
-
blitzkrieg
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ctrl+Rjorg22 napísal:dik za kritiku, jj robil odoka to som si aj vsimol ze to nieje uplne simetricke ale mas nejaku radu ako presne mieri v photoshope robit?
K poslednému dielu (lebke) - veľmi pekná práca, už aby som si tablet zohnal
Aspon si si to sam priznaladox napísal:keďže predomnou sa tu pokúšali spraviť mobil skúsil som aj ja môj ale nejak to nevyšlo však vidíte sami
Divne odlesky, rozfajcene hrany aj tlacidla nejake prilis blurnute. Proste to cele posobi velmi cudne. Skus do toho nabuduce vlozit viac preciznosti, presnosti a snahy, trosku menej odleskov ak si si nie isty kde odlesk skutocne ma byt, kde nie a bude to lepsie.
Vidim ze si sa snazil urobit oble hrany tak, ze si najprv urobil stvorec a potom si gumou mazal...adox napísal:ja to tu dávam preto aby mi povedali že čo je natom zle a to o tých rohoch viem aj sám že je to naprd
Nabuduce to urob tak, ze si zoberies pero, hore vyberies Rounded Rectangle tool. Urobis si teraz stvorec s hranami ako potrebujes, stale nechaj nastroj pero, klik pravym - fill path.
Dalsi tip - (skoro) vsetko vzdy do novej vrstvy (musis zvazit co treba a co nie, ale vzdy je lepsie mat viac vrstiev a pracovat s nimi ako mat vsetko v jednej vrstve...)
To pismo co tam mas vyzera nejako rozbito - hrany... Ako keby si ho rastroval a potom menil rozmery...
Odlesky tam mas uplne cudne. Bud ich nedavaj vobec a ked ich das uz zle tak aspon trochu menej vyrazne...Napriklad ta nota vlavo - velmi cudna, a na napis Nokia vpravo si napchal Bevel and Embos, ci co je to za efekt...uplne sa to nehodi. Snazil si sa to "precackat" a tym si to cele este viac pokazil.
Tak toto je pecka.@ndy napísal:tak pridám aj ja svoj výtvor keď už tu je toľko mobilov (pozadie som nerobil)