Placebo
Placebo mam velmi rad, najma kvoli tomu, ze su svojski, originalni a nezamenitelni, podobne ako napr. coldplay. Zoznam mojich oblubenych skladieb by bol trochu dlhsi, ale tie uplne ze najsamnaj:
Blue American, In the Cold Light of Morning, Pure Morning, Special Needs, I'll Be Yours, Protect Me from What I Want, Burger Queen...
tucnym som zvyraznil tie, ktore si pri pocuvani ich albumu pustim aj viackrat za sebou.
//brainwirm - tak radiohead nemusim ani ja, ono mam pri nich pocit ze do toho mikrofonu stale place... u placeba mi to take nepride, naopak z toho vyzaruje uplna pohoda, relax..
Blue American, In the Cold Light of Morning, Pure Morning, Special Needs, I'll Be Yours, Protect Me from What I Want, Burger Queen...
tucnym som zvyraznil tie, ktore si pri pocuvani ich albumu pustim aj viackrat za sebou.
//brainwirm - tak radiohead nemusim ani ja, ono mam pri nich pocit ze do toho mikrofonu stale place... u placeba mi to take nepride, naopak z toho vyzaruje uplna pohoda, relax..
-
formaryland
Novice
-
mr_margera
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
ja placebo pocuvam asi od 13 rokov a stale ma to bavi..maju skvele pesnicky a dobre texty, oslovujuce..teda aspon mna
brian molko ma paradny hlas. mal som ich moznost vidiet na koncertoch a tento rok ich (dufam) znovu uvidim, pretoze pre mna je ich muzika maximalne uvolnujuca, do tanca i na pocuvanie
Placebo u mna bolo aj bude the best, aj ked teraz je teraz moj hudobny ozbzor rozsireny o mnoho dobrej muziky nielen rockoveho stylu.
je pre mna velmi tazke vybrat moje oblubene pesnicky, ale skusim:
Pure morning, Taste in man, Post blue, Twenty years... amozem pokracovat do rana..
Placebo u mna bolo aj bude the best, aj ked teraz je teraz moj hudobny ozbzor rozsireny o mnoho dobrej muziky nielen rockoveho stylu.
je pre mna velmi tazke vybrat moje oblubene pesnicky, ale skusim:
Pure morning, Taste in man, Post blue, Twenty years... amozem pokracovat do rana..
-
kukiak
Addict
Druha pesnicka z noveho albumu aj s klipom http://vids.myspace.com/index.cfm?fusea ... d=56112658
Battle for the sun sa mi pacila o dost viac
Battle for the sun sa mi pacila o dost viac
-
mr_margera
Medium Professional
-
mr_margera
Medium Professional
presne si to vystihol...elektonicke je to. ale tie pesnicky nie su zle, celkom sa mi pacia.. battle for the sun asi najviac.
inak paradny koncert mali na Rock am ring tento rok.
http://www.youtube.com/watch?v=Lwc-ZzA5 ... re=related
inak paradny koncert mali na Rock am ring tento rok.
http://www.youtube.com/watch?v=Lwc-ZzA5 ... re=related
-
P41NK1LL3R
Light Professional
Nový album je menej melancholický čo je trošku škoda, avšak skladby sú tam skvelé a je to výborný rockový album a určite má miesto v ich tvorbe.
Som zvedavý o pár dní na ich výkon na Rock For People. Momentálne hrávajú perfektný setlist :
Kitty Litter
Ashtray Heart
Battle For The Sun
For What It's Worth
Sleeping With Ghosts
Speak In Tongues
Follow The Cops Back Home
Every Me Every You
Julien
The Never-Ending Why
Black-Eyed
Happy For Gone
Meds
Come Undone
Special K
Song To Say Goodbye
Encore:
Infra-Red
The Bitter End
Encore 2:
Taste in Men
Som zvedavý o pár dní na ich výkon na Rock For People. Momentálne hrávajú perfektný setlist :
Kitty Litter
Ashtray Heart
Battle For The Sun
For What It's Worth
Sleeping With Ghosts
Speak In Tongues
Follow The Cops Back Home
Every Me Every You
Julien
The Never-Ending Why
Black-Eyed
Happy For Gone