Lacnú ubytovňu v Bratislave

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
weronyka
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Lacnú ubytovňu v Bratislave

Príspevok od používateľa weronyka »

Chystám sa na výšku, konkrétne na Ekonomickú univerzitu v BA, ktorá sa nachádza na Dolnozemskej ceste 1.
Pravdepodobne som prešvihla termín, kedy som mohla žiadať o ubytovanie na ich intrákoch, preto hľadám nejakú lacnú ubytovňu v okolí školy.
Viete mi s tým poradiť, resp. niektorú odporučiť?
Podarilo sa mi vygoogliť zoznam ubytovní v BA, konkrétne toto:

Kód: Vybrať všetko

http://www.bratislava.sk/vismo/dokumenty2.asp?id_org=700000&id=74893&p1=66784
.
Pozooor, pekne poďakujem... :)
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Nie len pre nepriaznivu situaciu s internatmi je pomerne bezny tzv. spolocny podnajom. Na internete sa date dokopy napr. 4 mladi ludia, ktori o sebe dufate, ze sa vystojite a spolocne zoberiete do podnajmu jeden byt. Mas niekolko webov, kde mas moznost bud pridat svoj inzerat, alebo odpovedat na inzerat, v ktorom hladaju mozno prave teba ; ) Pozri napr. sem: http://www.spinkaj.sk/?page=search&view ... country=ba
weronyka
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa weronyka »

chlapi, ja som asi dieťa šťasteny alebo fakt sprostô, že to šťastie na mňa sadá... :lol: dnes celý deň len googlim, snorím, vypisujem, otravujem... na školských stránkach nie je ani prd, a keď aj je, tak buď zastarané alebo nezrozumiteľné... žiadny postup ubytovania, žiadne kontakty... akurát tak figa borová...

no odvážnym šťastie praje a vyplatilo sa mi hrať sa na sherlocka holmesa... mám nádej na internát, len podľa slov kompetentnej osoby mám čakať... a čakať... tak čakám, len dúfam, že to do termínu, ktorý si udali aj stihnú... ináč sa fakt potvrdí, že na svojich stránkach píšu len bludy...

to však neznamená, že vám dám pokoj... keby niečo neklaplo, objavím sa zas :twisted: :)
Napísať odpoveď