majo1990 napísal:co dokazal? akurat tak sediet na nejakej posratej stolicke 150 rokov... Jackson je popovy kral a vzdy aj bude, bez neho by POP da sa povedat ani nebol.
ty si to uplne zabil
MJ zomrel, no jeho hudba bude žiť večne...odpočívaj v pokoji
zabili ho médiá.Každý kto nie je ovplyvnený telkou a niekedy počúval jeho piesne vie,že to čo sa o ňom napísalo nemože byť pravda....Robil neskutočnú muziku a do konca života sponzoroval množstvo charitatívnych organizácií a staral sa o rodinu.Česť jeho pamiatke
Fondo napísal:zabili ho médiá.Každý kto nie je ovplyvnený telkou a niekedy počúval jeho piesne vie,že to čo sa o ňom napísalo nemože byť pravda....Robil neskutočnú muziku a do konca života sponzoroval množstvo charitatívnych organizácií a staral sa o rodinu.Česť jeho pamiatke
troska z ineho sudku ale doteraz spekuluju ohladom smrti 2paca a Biggieho smalla (B.I.G.) , takze tento osial je pochopitelny. (nech zacnu hovorit ze je zivy a spravil to narocky , ako to teraz zacali rozpravat o Tupacovi )
dlhy mal 300milionov ale majetok mal cenu 750 milionov aspon ako som sa dočítal takže svojim spôsobom te dlhy nemal len ich nemal vyplatené.........
inač dosť ma naštvalo že v novom čase bol na titulke dátum 1958-2009 a dnuka bolo 1959-2009 potom v iných novynách zas 59 a v telke na jojke na billboardoch a všeličom inom čo mali na sebe skandujuci ludia zas 58 ......tak ktorý datu je spravný ? 59 nie ?
Zaxman napísal:dlhy mal 300milionov ale majetok mal cenu 750 milionov aspon ako som sa dočítal takže svojim spôsobom te dlhy nemal len ich nemal vyplatené.........
inač dosť ma naštvalo že v novom čase bol na titulke dátum 1958-2009 a dnuka bolo 1959-2009 potom v iných novynách zas 59 a v telke na jojke na billboardoch a všeličom inom čo mali na sebe skandujuci ludia zas 58 ......tak ktorý datu je spravný ? 59 nie ?
Kybelvody napísal:sponzoroval charitu, ked sam mal milionove dlhy?
ako bolo spomenuté stále mal obrovský majetok vlastnil predsa práva na elvisove pesničky,beatles a samozrejme jeho vlastné albumy sa stále predávali....
Zaxman napísal:dlhy mal 300milionov ale majetok mal cenu 750 milionov aspon ako som sa dočítal takže svojim spôsobom te dlhy nemal len ich nemal vyplatené.........
kebyze sa narodil v 59-tom tak by mal 49 a nie 50
//opat dakujem za k-,aj nabuduce a dakujem ze si sa podpisal, vidno...
Pekne vystihol celé dianie okolo Jacksonovej smrti Jon Lajoie vo svojej pesničke Michael Jackson is Dead
Všetci sa zrazu hrajú na jeho najväčších fandov a poznajú od neho dokopy 3 pesničky
P.S. : Pozrite si aj ostatné, hlavne Show me Your Genitals - stoja za to
Filipito napísal:kebyze sa narodil v 59-tom tak by mal 49 a nie 50
Ono teoreticky by mohol mať 50, ale musel by sa narodiť pred 27.6, čo sa ale nestalo, čiže platí že sa narodil v '58 Každopádne, bol legendou, nebudem tu teraz hovoriť, čo sa mi na ňom nepáčilo, mám akú-takú úctu k mŕtvym, nech mu je tam hore dobre no..