Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...
Antichrist napísal:rate atd....
cl_updaterate 101
cl_cmdrate 101
rate 25000
ex_interp 0.1
cl_cmdbackup 0
fps_max 101
Kenyon6 máš vypnutú vertikálnu synchronizáciu?
-
G0lDiER_
King
- Kontaktovať používateľa:
Prosim napište mi SSkou nazvy nejakych dobrych AWP map pre CS:Source.
Tieto uz mam a vyhovuju, tak ich nepiste.
awpzknivez
awpf_streetskill
awp_trains
awp_lego
awp_india_v5
awp_facti0n_v2
aim_map2_awp_hzd
//autoeditácia príspevku ( 22 Jun 2009, 1:52 )
a taktiez nepiste awpcup_ mapy lebo tie su maximalne pre 10 hracov, a nepiste dlhe mapy ako awp_map..dakujem.
Tieto uz mam a vyhovuju, tak ich nepiste.
awpzknivez
awpf_streetskill
awp_trains
awp_lego
awp_india_v5
awp_facti0n_v2
aim_map2_awp_hzd
//autoeditácia príspevku ( 22 Jun 2009, 1:52 )
a taktiez nepiste awpcup_ mapy lebo tie su maximalne pre 10 hracov, a nepiste dlhe mapy ako awp_map..dakujem.
-
Andrew007
Guru wannabe
Ahojte mam par otazok ohladom amx-u
1. Ako si nastavim aby mapa vyhodila automat. votovanie na konci mapy..?
2.A Ako to napr. ked som admin a chcem spectatovat aj ct/t...lebo ak som T tak neviem spectatovat CTckarov (ale ak som len v SPECTATE mode tak to funguje v pohode)
3.Ako nastavim ATAC aby fungoval ako na Hojko tzv ked strielam niekoho tak mi ubera HP.. (ATAC mam verziu V3.0.0)
za odpovede dakujem a K+ je ista

1. Ako si nastavim aby mapa vyhodila automat. votovanie na konci mapy..?
2.A Ako to napr. ked som admin a chcem spectatovat aj ct/t...lebo ak som T tak neviem spectatovat CTckarov (ale ak som len v SPECTATE mode tak to funguje v pohode)
3.Ako nastavim ATAC aby fungoval ako na Hojko tzv ked strielam niekoho tak mi ubera HP.. (ATAC mam verziu V3.0.0)
za odpovede dakujem a K+ je ista
-
blazer
Professional
1.) ak bezi mapchooser.amxx tak by to malo hadzat vote samo, ak mas nejake custom amxx a nechce sa ti hladat problem preco to nejde, hod si plugn Galileo, ten je super na mapvoting (aj ked na hojko pube sme ho nejak nerozbehali)
2.) mp_forcechasecam 0
3.) amx_atacmenu je prikaz, a hladaj tam mirror damage
2.) mp_forcechasecam 0
3.) amx_atacmenu je prikaz, a hladaj tam mirror damage
-
blazer
Professional
Aha... tak som to trosku zle pochopil, na to plugin ale pokial viem ani nieje, da sa o tom viac precitat tu : https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=46126
Ahojte..mám problém s tým, že keď si dám v Counter Strike (verzia 1.8 od Goiceasoft Studios) vyhľadať servery, tak mi nájde len tie ktoré sa hrajú v Counter Strike Source...je tam už nainštalovaný patch...a z nejakých 500 serverov mi nájde tak 4, kotré sa hrajú v SC 1.6...nemám STeam...pls môžte mi nejak pomôcť alebo poznáte nejaký program, aby mi hľadalo len servery pre CS 1.6?..okrem Setti Masterserver Patch..lebo to robí blbosti..díki
Pack: Counter-Strike Source, Day of Defeat Source, Half Life 2 Deathmatch,
Half Life 2 Lost Coast za 13.99€ z G2Play pre tych co nemaju PayPal. Dohoda cez PM.
Pack: Counter-Strike 1.6, Counter-Strike Steamworks Beta, Half-Life, Day of Defeat, Deathmatch Classic, Half-Life: Blue Shift, Opposing Force, Ricochet, Team Fortress Classic za 4.79€ z G2Play pre tych co nemaju PayPal. Dohoda cez PM.
PS: Uz ma nebavi citat tie vase prispevky ohladu patchov/updatov co hladate po nete a roznych cracknutych verzii.
Half Life 2 Lost Coast za 13.99€ z G2Play pre tych co nemaju PayPal. Dohoda cez PM.
Pack: Counter-Strike 1.6, Counter-Strike Steamworks Beta, Half-Life, Day of Defeat, Deathmatch Classic, Half-Life: Blue Shift, Opposing Force, Ricochet, Team Fortress Classic za 4.79€ z G2Play pre tych co nemaju PayPal. Dohoda cez PM.
PS: Uz ma nebavi citat tie vase prispevky ohladu patchov/updatov co hladate po nete a roznych cracknutych verzii.
Andrew007 napísal:Ahojte, poradte mi pls nejaky dobry team balance lebo ten defaultni v amx je trosku mimo aj ked je zapnuty..(neprehadzuje spravne hracov napr. T su 8 a CT 5)
Dakujem
Kód: Vybrať všetko
http://www.bside.sk/index.php?page=P%F8%EDkazyanastaven%EDserveruCouter-Strike-
blazer
Professional
Zase sa prejavil ten, co pise "skyller" s Ypsilonom. Toto je tema o CS 1.6 a ty sem hodis navod na CoD2 server. Tvoja retardacia sa zas prejavila. Nerob si tu uz hanbu, normalne mi ta je luto.Axelik.m napísal:skus pozretKód: Vybrať všetko
http://www.callklan.estranky.cz/stranka/jus
K veci: Team balance defaultne v AMXX? Ziadny nieje
//Axelik no uz si to editol to je sice pekne, ale naco su mu defaultne prikazy pre serverovu konzolu, ked on potrebuje nieco lepsie ako je obycajny mp_autoteambalance? Ale ved hej, hlavne ze mas prispevok, je jedno ci ma nejaku informativnu hodnotu, alebo nie.
-
Andrew007
Guru wannabe
Aha no nevedel som idem to vyskusat a hned napisem ako som dopadolblazer napísal:Zase sa prejavil ten, co pise "skyller" s Ypsilonom. Toto je tema o CS 1.6 a ty sem hodis navod na CoD2 server. Tvoja retardacia sa zas prejavila. Nerob si tu uz hanbu, normalne mi ta je luto.
K veci: Team balance defaultne v AMXX? Ziadny nieje. Ale ked dobre nastavis tak PTB ( http://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=26598 ) je docela v pohode
//Axelik no uz si to editol to je sice pekne, ale naco su mu defaultne prikazy pre serverovu konzolu, ked on potrebuje nieco lepsie ako je obycajny mp_autoteambalance? Ale ved hej, hlavne ze mas prispevok, je jedno ci ma nejaku informativnu hodnotu, alebo nie.
//Edit JJ ide to dobre, funguje ako ma len ako vidim budem musiet par pluginov vymazat strasne nieco laguje server..