Inak kto sa prida do sutaze BMW 456 ?
Kabrioleto s Markízou
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Nech sa nikto neurazi ale poslat sms do takejto sutaze moze fakt len idiot. To ze obcas nahodou niekto vyhra nic neznamena. Tu ide o ten princip zdierania formou sutazi. Ale absolutnym vrcholom su spevacke sutaze a podobne chu*oviny kde posielate hlasy svojmu "favoritovy". Ludia sa na Slovensku stazuju ako je vsetko drahe ale miesto toho aby radsej napr. setrili , vyhadzuju zbytocne na kraviny.
-
Deafboy
Darca
hodnota nulová
Celá výpovedná hodnota tejto témy je nulová !
Všetci čo i len trocha inteligentný ľudia vedia ako funguje SMS súťaž a kto všetko sa na nej nabalí.
Privítal by som tu skôr rôzne názory ľudí, ktorí sms poslali, prípadne niečo vyhrali, alebo sa jednoducho orientujú v tomto "biznise".
Pred pár minútami som sms poslal (to auto je úplne úžasné).
Poslal som hneď sms TURBO za 60 bodov + 3 SMS hlasy (4€).
Peniaze niesú až tak vyhodené do luftu, pretože cez webstránku markízy sa za nazbierané body dajú posielať SMS, prípadne objednávať stupidity ako obrázky zvonenia a "nežné" videá
Po dobití "kreditu" 60 bodov mi obratom prišla SMS
A len pre informáciu, "informačné SMS" o hre sa dajú bezplatne vypnúť. Viac info na stránke súťaže
Všetci čo i len trocha inteligentný ľudia vedia ako funguje SMS súťaž a kto všetko sa na nej nabalí.
Privítal by som tu skôr rôzne názory ľudí, ktorí sms poslali, prípadne niečo vyhrali, alebo sa jednoducho orientujú v tomto "biznise".
Pred pár minútami som sms poslal (to auto je úplne úžasné).
Poslal som hneď sms TURBO za 60 bodov + 3 SMS hlasy (4€).
Peniaze niesú až tak vyhodené do luftu, pretože cez webstránku markízy sa za nazbierané body dajú posielať SMS, prípadne objednávať stupidity ako obrázky zvonenia a "nežné" videá
Po dobití "kreditu" 60 bodov mi obratom prišla SMS
Ak niekto poslal aj druhú SMS, čo má byť ono prekvapenie? Súvisí to so zvýhodnením pozície v súťaži, pripadne pridanie ďalšieho žrebovania, alebo to je len nejaká konina? Ako marketingový krok je to skvelé. Istým spôsobom obdivujem ľudí ktorí dokážu zorganizovať takýto generálny "o*eb" na ktorý sa chytím ešte aj japosli znova BONUS na 123 a dozvies sa prekvapenie !
A len pre informáciu, "informačné SMS" o hre sa dajú bezplatne vypnúť. Viac info na stránke súťaže
-
weronyka
Light Star
No, môj známy mal šťastie a skutočne vyhral auto. Až na to, že poslal sms v hodnote nejakých 500 €.
Neviem, či je to skutočne nejaká výhra vyhrať takéto auto. Akože na pohľad je pekné, no nemyslím si, že je moc praktické. Však je len pre 2 osoby so sklápacou strechou. V zime im tam nepomrznú riťuše? Nie som nejaký znalec motorov, no ja by som ho nebrala. Však prečo by dali takéto autá do súťaže? Žeby bola pravda, že sa takéto modely ťažko predávajú?
A to už nehovorím o dani z výhry. Hoci som počula, že ju netreba platiť z 500 000 Sk, len zo zvyšku ceny auta. Čo je na tom pravdy, netuším.
Ináč nič neodsudzujem, no myslím si, že z peňazí, ktoré ľudia vysolia za takúto súťaž, či už na sms alebo na daň (a to už nehovorím o tých, ktorí šťastie nemali) si môžu kúpiť iný, celkom slušný tragač a majú istotu, že sa na ňom aj povozia.
Neviem, či je to skutočne nejaká výhra vyhrať takéto auto. Akože na pohľad je pekné, no nemyslím si, že je moc praktické. Však je len pre 2 osoby so sklápacou strechou. V zime im tam nepomrznú riťuše? Nie som nejaký znalec motorov, no ja by som ho nebrala. Však prečo by dali takéto autá do súťaže? Žeby bola pravda, že sa takéto modely ťažko predávajú?
A to už nehovorím o dani z výhry. Hoci som počula, že ju netreba platiť z 500 000 Sk, len zo zvyšku ceny auta. Čo je na tom pravdy, netuším.
Ináč nič neodsudzujem, no myslím si, že z peňazí, ktoré ľudia vysolia za takúto súťaž, či už na sms alebo na daň (a to už nehovorím o tých, ktorí šťastie nemali) si môžu kúpiť iný, celkom slušný tragač a majú istotu, že sa na ňom aj povozia.
Ja som sa raz nachytal na ten Vabank či ako sa to volalo. Taká sprostosť v televízori, ale tam som volal keď som mal cca 6-7 rokov. Viac nie a od vtedy som nikde nič neposlal. Je nutné uvedomiť si, že takéto voloviny ľudia vymýšlajú preto aby zarábali a nie aby rozdávali.
Napríklad aj smsio.cz je také isté svinstvo, ešte väčšie.
Takže nie neposielam SMS-ky nikde ani do kabrioleto
Napríklad aj smsio.cz je také isté svinstvo, ešte väčšie.
Takže nie neposielam SMS-ky nikde ani do kabrioleto
Re: hodnota nulová
(ii) prostredníctvom SMS s marketingovým príkazom ALFA ZAP alebo AUTO ZAP (resp. A ZAP, AL ZAP, ALF ZAP, AU ZAP, AUT ZAP) pre automatické dobitie 30 MK, resp. BONUS ZAP (resp. B ZAP, BO ZAP, BON ZAP, BONU ZAP) pre automatické dobitie 60 MK, ktorý zašle na telefónne číslo 123, pričom k jednorazovému automatickému dobitiu MK dôjde opakovane každý deň trvania súťaže. Účastník súťaže je oprávnený kedykoľvek počas trvania súťaže deaktivovať automatické dobitie MK, a to prostredníctvom SMS s marketingovým príkazom ALFA VYP alebo AUTO VYP pre deaktiváciu automatického dobitia 30 MK, resp. BONUS VYP pre deaktiváciu automatického dobitia 60 MK, ktorý zašle na telefónne číslo 123.Deafboy napísal:
Po dobití "kreditu" 60 bodov mi obratom prišla SMSAk niekto poslal aj druhú SMS, čo má byť ono prekvapenie?
islo o toto? alebo tam bolo len cisto bonus?
typicka zenska...weronyka napísal:No, môj známy mal šťastie a skutočne vyhral auto. Až na to, že poslal sms v hodnote nejakých 500 €.
-
Deafboy
Darca
sms
Musím predsalen znovu otvoriť túto tému, aj keď súťaž už skončila.
Tí, ktorí sa zúčastnili súťaže, dostali na stránke sms.markiza.sk kredity na posielanie SMS cez web. Kredity som neminul, no prestala mi fungovať SMS notifikácia pri prihlásení. Prešiel som aj O2 fórum, ale nikde sa o tom nepíše. Stalo sa to aj niekomu inému okrem mňa? Cítim sa podvedený tým že nemôžem využívať službu, za ktorú som si zaplatil. Neviem ani kam sa mám ísť sťažovať, keďže neviem na ktorej strane je chyba (O2, Markiza).
Tí, ktorí sa zúčastnili súťaže, dostali na stránke sms.markiza.sk kredity na posielanie SMS cez web. Kredity som neminul, no prestala mi fungovať SMS notifikácia pri prihlásení. Prešiel som aj O2 fórum, ale nikde sa o tom nepíše. Stalo sa to aj niekomu inému okrem mňa? Cítim sa podvedený tým že nemôžem využívať službu, za ktorú som si zaplatil. Neviem ani kam sa mám ísť sťažovať, keďže neviem na ktorej strane je chyba (O2, Markiza).
-
ChytryzNity
Novice
...
Ja som Alfu vyhral a som spokojny.....som obycajny clovek ako ostatni...poslal som sms za necelych 3000sk a vyplatilo sa....nemam ziadne znamosti vo vyssich kruhoch.... to ze urciti ludia sa na tej sutazi nabalia je pravda, ale tie auta fakt vyhravali obycajni lidia co sa do suťaže zapojili....videl som ich na vlastne oči a boli z rôznych kútov slovenska.... ano a zrebovanie z predosleho dna sa konali vzdy rano a hned to aj oznamili vyhercovi a povedali mu ze z markizi mu budu poobede volat.....a ešte skutocna vec je to ze ta daň činí sumu ak som to presne vyratal 138 tisic sk cca...