Instalacia Windows

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Kuco
Novice
Novice

Instalacia Windows

Príspevok od používateľa Kuco »

Zdravim, mam problem nainstalovat windows XP lubovolnu verziu. Opisem proces. Spustim instalaciu, naformatujem disk velkosti priblizne 15 GB na NTFS, nakopiruju sa subory, restart a tu nastava problem, ponukne mi stalcenie klavesnice pre instalaciu windowsu. V tejto faze tuto akciu treba vynechat aby sa nespustila instalacia znova, pricom by sa mala spustit instalacia uz z grafickym prostredim v nizkom rozliseni s nejakymi casovymi a sietovim nastaveniami, ... Avsak to sa nestane bootovanie do tejto fazy vobec nezbehne! Skusal som instalovat nikolko distribucii linuxu, vsetko bez problemov. Ale windows mi s5 nainstalovat nejde. Windows chcem s5 koli externej sietovej karte. Ovladace su len pre win. Integrovana sietovka je nefunkcna. Prosim o radu ako nainstalovat s5 win popripade rozbehat pod lubovolnou distro linuxu sietovku EDIMAX EU4206. Notebook je starsi a potrebujem ho len na internet a beznu pracu!
tomaxx_199
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa tomaxx_199 »

skus tam dat instalovat druhy windows a ked sa ti nainstaluje tak potom bude chyba v cd
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa GIGABYTE »

Máš v biose nastavené, že ako prvé bootovanie z HDD ?

//Opak bol som prvý :P
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

skus ist po tom restarte do biosu a zmen si first boot device nas5 na hdd
Kuco
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Kuco »

To bolo riesenie ktore som este neskusal. Ale problem zahadne vyriesilo zmazanie vsetkych particii a preformatovanie celeho disku. Dik za napady!
Napísať odpoveď