Kam s ?novym? vynalezom?
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ono si ani neviem predstavit ako chce doma zbuchat nieco take...sak na to nema nastroje apod...Lub0$ napísal:Qwerty, a mysli aj na to, ze na internate ti to asi nepovolia vyrabat....
idiot si tu akurat tyqwerty-xyz napísal:idioti, jasne ze to nebudem robit doma, to sa robi pod dohladom policie alebo armady, alebo v zbrojarskom zavode....
Prva vec co mi zlepsila naladu a fakt som vyprskol od smiechuBushido napísal:Dúfam ze pri jej skúšaní mu to uje*e ruky, prípadne aj hlavu...
-
erytrocyt
VIP
Vieš táto téma je len obrazom - zrkadlom tvojej existencie na tomto fóre. Nezmysel nad nezmyslom. Takže ty by si si chcel nechať patentovať zápalno prieraznú strelu pre veľkorážovú zbraň. Mňa by zaujímalo, čo ťa k takémuto vynálezu viedlo. Ak som už aj niekedy rozmýšľal, čím by som tomuto svetu prispel, bola to vždy vec, ktorá by bola človeku prospešná. Niečo čo by ľuďom uľahčilo život, vylepšilo ho, prípadne zvýšilo bezpečnosť v dopravných prostriedkoch atď. Niektoré veci by určite našli uplatnenie, ale nemám prostriedky na to, aby som za tým išiel ďalej. Ale ten tvoj vynález je dobrý len na to, aby sa vo svete zabilo ešte viac ľuďí ako sa zabíja dnes. A preto, zaujímali by ma tvoje pohnútky, dôvody. A ak môžeš, odpíš mi na tento príspevok.qwerty-xyz napísal:novy typ prierazno-zapalnej strely pre velkorazove zbrane, pomoze ti to ? A jej modifikacie, preto to nie je take lahke, napad je, ale dat take daco na papier, urcit materialy, balistika to neni len tak . . .
uz sa tesim na tie poznamky, no sorry ale na nete nie su uvedene vsetky prierezy tychto striel . . . a moj je o dost iny . . .
plus dalsich par podobnych veci co ma napadaju pri kadecom moznom . . .
Väčšinou fórum iba čítam, ale teraz mi nedalo neprispieť.
Nestačím sa vynačudovať nad tým, čo sa deje v tejto téme. Autor založí tému s tým, že položí normálnu otázku a hneď sa tu vyrojí kopa príspevkov, ktoré ho označujú za debila. Veď prečo by nemohol vymyslieť niečo naozaj prevratné?
Namiesto toho, aby ste mu poradili (veď to je v konečnom dôsledku jedna z hlavných funkcií tohto fóra), bezdôvodne nadávate a hneď sa nad neho povyšujete vyhláseniami, aká je to celé na nič, nerealizovateľné a nech mu to "uje*e ruky a hlavu".
Mám dojem, že to je presne to, čo u nás na Slovensku potrebujeme: ľudí, ktorí budú vymýšľať nové veci a budovať spoločnosť založenú nie na pásovej výrobe LCD televízorov a áut, ale na vedomostiach a technológií. Ľudia ako vy takéto veci len zadupávajú.
qwerty: Na Tvojom mieste by som skúsil napísať listy na ministerstvo obrany, SAV a tiež nejakej zbrojárskej spoločnosti (napríklad http://www.grandpower.eu/, to je tuším slovenská firma) s približne rovnakým obsahom, kde bude vysvetlené, aké účinky by mala tá strela v prípade použitia. Ak to bude naozaj zaujímavé, nevidím dôvod, aby ti neodpísali a neriešili to ďalej. Prípadná ďalšia spolupráca sa bude dať určite zmluvne ošetriť tak, aby aj tebe z toho niečo kvaplo.
Určite však nespomínaj žiadne konkrétnosti zloženia strely a podobne.
erytrocyt: Keď si taký antimilitarista a humanista, dávam ti do pozornosti Bushidov príspevok:
Nestačím sa vynačudovať nad tým, čo sa deje v tejto téme. Autor založí tému s tým, že položí normálnu otázku a hneď sa tu vyrojí kopa príspevkov, ktoré ho označujú za debila. Veď prečo by nemohol vymyslieť niečo naozaj prevratné?
Namiesto toho, aby ste mu poradili (veď to je v konečnom dôsledku jedna z hlavných funkcií tohto fóra), bezdôvodne nadávate a hneď sa nad neho povyšujete vyhláseniami, aká je to celé na nič, nerealizovateľné a nech mu to "uje*e ruky a hlavu".
Mám dojem, že to je presne to, čo u nás na Slovensku potrebujeme: ľudí, ktorí budú vymýšľať nové veci a budovať spoločnosť založenú nie na pásovej výrobe LCD televízorov a áut, ale na vedomostiach a technológií. Ľudia ako vy takéto veci len zadupávajú.
qwerty: Na Tvojom mieste by som skúsil napísať listy na ministerstvo obrany, SAV a tiež nejakej zbrojárskej spoločnosti (napríklad http://www.grandpower.eu/, to je tuším slovenská firma) s približne rovnakým obsahom, kde bude vysvetlené, aké účinky by mala tá strela v prípade použitia. Ak to bude naozaj zaujímavé, nevidím dôvod, aby ti neodpísali a neriešili to ďalej. Prípadná ďalšia spolupráca sa bude dať určite zmluvne ošetriť tak, aby aj tebe z toho niečo kvaplo.
erytrocyt: Keď si taký antimilitarista a humanista, dávam ti do pozornosti Bushidov príspevok:
Prečo ešte nie je zmazaný?Dúfam ze pri jej skúšaní mu to uje*e ruky, prípadne aj hlavu...
pinco: Ja si myslím, že z tých inštitúcií, ktoré som spomenul vyššie, mu minimálne jedna odpíše. Prečo by aj nie?
Ak si ministerstvo, a vlastne ktorúkoľvek štátnu inštitúciu predstavuješ ako bandu neschopných úradníkov sediacich v nedobytnej pevnosti, ktorí len kávičkujú a preposielajú si "vtipné" emaily, tak Ťa musím vyviesť z omylu. Všade sa nájde niekto, kto vie vec uchopiť za správny koniec a rozpozná dobrú myšlienku.
A ak by mu aj neodpísali, o čom pochybujem, aspoň by to na rozdiel od Teba vyskúšal. To tiež nie je zanedbateľné!
erytrocyt: Výborne si vystihol môj príspevok. Áno, naozaj si myslím, že Slovensko potrebuje mladých, šikovných a vynaliezavých ľudí a nie takých, ktorí len nadávajú a sami nič neurobia. Pevne verím, že qwerty so svojim nápadom prerazí.
Ak si ministerstvo, a vlastne ktorúkoľvek štátnu inštitúciu predstavuješ ako bandu neschopných úradníkov sediacich v nedobytnej pevnosti, ktorí len kávičkujú a preposielajú si "vtipné" emaily, tak Ťa musím vyviesť z omylu. Všade sa nájde niekto, kto vie vec uchopiť za správny koniec a rozpozná dobrú myšlienku.
A ak by mu aj neodpísali, o čom pochybujem, aspoň by to na rozdiel od Teba vyskúšal. To tiež nie je zanedbateľné!
erytrocyt: Výborne si vystihol môj príspevok. Áno, naozaj si myslím, že Slovensko potrebuje mladých, šikovných a vynaliezavých ľudí a nie takých, ktorí len nadávajú a sami nič neurobia. Pevne verím, že qwerty so svojim nápadom prerazí.
Si sibnuty?Andrew007 napísal:Qwerty radsej chod von si zabehat s kamosmi a poriadne si vyvetraj hlavu a skus sa pozriet na svet trosku realnejsie..
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
v prvom rade opravim usera nadomnou ... Qwerty je Noční Jezdec ... takze kazdu noc, nie kazdy den
...
... Lotar ... mylis sa - vsetci sa na bezneho cloveka a jeho otazky akurat tak zvysoka vyseru ... ja som pisal mail na velitelstvo vzdusnych sil (( s tym nech mail forwardnu niekomu kompetetntnemu )) s par otazkami ohladom toho ako je to s vojenskymi leteckymi licenciami v SR a par otazok este ( proste veci co ma zaujimali a info o nich som sa nikde nedocital) ... proste nieco co by mala v takomto urade vedet aj upratovacka ... NIKDY som na ten mail nedostal odpoved
... a stacilo to fakt zhrnut do Pozdravu a styroch viet ... takze nech ma niekto nepresviedca ze len nesedia na riti a nepiju kavu
...
... Lotar ... mylis sa - vsetci sa na bezneho cloveka a jeho otazky akurat tak zvysoka vyseru ... ja som pisal mail na velitelstvo vzdusnych sil (( s tym nech mail forwardnu niekomu kompetetntnemu )) s par otazkami ohladom toho ako je to s vojenskymi leteckymi licenciami v SR a par otazok este ( proste veci co ma zaujimali a info o nich som sa nikde nedocital) ... proste nieco co by mala v takomto urade vedet aj upratovacka ... NIKDY som na ten mail nedostal odpoved
Ak to myslis vazne tak kontaktuj Úrad priemyselného vlastníctva v BB. Oni sa zaoberaju patentamy, ochrannymi znamkami atd.
http://www.indprop.gov.sk/
http://www.indprop.gov.sk/
-
qwerty-xyz
samozrejme ze ti na nho mozem odpisat len mam dost pochybnosti o tom co ti mam vlastne napisat. niekto sa zaujima o auta, niekto o zbrane. Proste ma to bavi. Nie z hladiska nasej armady ale celkovo. Rozmyslam nad zbranami a ako ich vylepsit, nieiiekdy ma veci napadnu pri uplne normalnych cinnostiach ako trepat sa kilometer do tesca a podobne. Myslis ze rozmyslam len nad strelou? rozmyslam aj nad roznymi typmi pancierov, a zlepseni pre ine zbrane. Aspon s vedomostami ktore mam. Temu som zalozil preto aby som nasiel prostrednictvom netu ludi ako napr na ministerstve alebo v armade ktori mi mozu funkcnost strely potvrdit alebo vyvratit, pokial potvrdit tak wau, mame nieco noveho. Pokial vyvratit tak co uz niekto ma predbehol. Vo svete sa zabija a bude zabijat stale. Okrem toho pre strukturu mojej strely sa strela nebude dat asi pouzit v naboji mensom ako 50 BMG to jest strela pre zbran napr M82A1 alebo M107, a priznajme si je jedno ci by ta z tohoto dela trafila moja strela alebo obycajna, zabije ta to tak isto. Dovod ohladne toho ze je to zle a prinesie to viacej mrtvych a podobne to si este rozmyslim co ti mam na to napisat. Tu neide o ziadne pohnutky .. to by si tak potom mohol oznacit kazdeho dizajnera,konstruktera zbrani a streliva. Vojakov, celkovo armadu zbrojny priemysel.erytrocyt napísal:Vieš táto téma je len obrazom - zrkadlom tvojej existencie na tomto fóre. Nezmysel nad nezmyslom. Takže ty by si si chcel nechať patentovať zápalno prieraznú strelu pre veľkorážovú zbraň. Mňa by zaujímalo, čo ťa k takémuto vynálezu viedlo. Ak som už aj niekedy rozmýšľal, čím by som tomuto svetu prispel, bola to vždy vec, ktorá by bola človeku prospešná. Niečo čo by ľuďom uľahčilo život, vylepšilo ho, prípadne zvýšilo bezpečnosť v dopravných prostriedkoch atď. Niektoré veci by určite našli uplatnenie, ale nemám prostriedky na to, aby som za tým išiel ďalej. Ale ten tvoj vynález je dobrý len na to, aby sa vo svete zabilo ešte viac ľuďí ako sa zabíja dnes. A preto, zaujímali by ma tvoje pohnútky, dôvody. A ak môžeš, odpíš mi na tento príspevok.
-
Hotwire
Addict
sorry ale vazne si nemyslim zeby si to bol schopny zostrojit, nemas na to fyzikalne a chemicke vedomosti apod...ved to vyvijaju ludia co to roky studovali....a teba na ceste do tesca napadne "co takto urobit vybusno prieraznu strelu" a hned si myslis ake je to lahke....vies ked som bol maly aj ja som planoval ze si z dreva postavim lietadlo a budem na nom prevazat ludiqwerty-xyz napísal:samozrejme ze ti na nho mozem odpisat len mam dost pochybnosti o tom co ti mam vlastne napisat. niekto sa zaujima o auta, niekto o zbrane. Proste ma to bavi. Nie z hladiska nasej armady ale celkovo. Rozmyslam nad zbranami a ako ich vylepsit, nieiiekdy ma veci napadnu pri uplne normalnych cinnostiach ako trepat sa kilometer do tesca a podobne. Myslis ze rozmyslam len nad strelou? rozmyslam aj nad roznymi typmi pancierov, a zlepseni pre ine zbrane. Aspon s vedomostami ktore mam. Temu som zalozil preto aby som nasiel prostrednictvom netu ludi ako napr na ministerstve alebo v armade ktori mi mozu funkcnost strely potvrdit alebo vyvratit, pokial potvrdit tak wau, mame nieco noveho. Pokial vyvratit tak co uz niekto ma predbehol. Vo svete sa zabija a bude zabijat stale. Okrem toho pre strukturu mojej strely sa strela nebude dat asi pouzit v naboji mensom ako 50 BMG to jest strela pre zbran napr M82A1 alebo M107, a priznajme si je jedno ci by ta z tohoto dela trafila moja strela alebo obycajna, zabije ta to tak isto. Dovod ohladne toho ze je to zle a prinesie to viacej mrtvych a podobne to si este rozmyslim co ti mam na to napisat. Tu neide o ziadne pohnutky .. to by si tak potom mohol oznacit kazdeho dizajnera,konstruktera zbrani a streliva. Vojakov, celkovo armadu zbrojny priemysel.
-
Georgeo88
Light Star
myslím že bezdôvodne mu nenadávajú,stačí si pozrieť jeho niektoré príspevky(z iných tém) a pochopíšLotar napísal:Väčšinou fórum iba čítam, ale teraz mi nedalo neprispieť.
erytrocyt: Keď si taký antimilitarista a humanista, dávam ti do pozornosti Bushidov príspevok: Prečo ešte nie je zmazaný?
-
qwerty-xyz
SchYzo napísal:sorry ale vazne si nemyslim zeby si to bol schopny zostrojit, nemas na to fyzikalne a chemicke vedomosti apod...ved to vyvijaju ludia co to roky studovali....a teba na ceste do tesca napadne "co takto urobit vybusno prieraznu strelu" a hned si myslis ake je to lahke....vies ked som bol maly aj ja som planoval ze si z dreva postavim lietadlo a budem na nom prevazat ludi
Myslim ze V. Libra tiez nedokoncil vysoku a mal take napady ze az a stale aj ma, .... a myslim si ze vyraba celkom slusne veci.