mam taky jeden problemik stiahol som si torrent ktory mal dost vysoky rating zacal som stahovat data cez Vuze a download mi postal na 64%tach kedze mam pomaly internet tak stahujem vacsinou v noci a uz 3 noci sa download nepohol ani o percento
je este nejaka moznost ze stahovanie bude pokracovat? alebo dalo by sa to nejak pohnut?
kedze su to skoro 4Gb dat tak to nechcem zacat stahovat odznova lebo to bude trvat dalsi mesiac
aughostino: Neviem co je dost vysoky rating, zrejme dakeho hodnotenie uzivatelov alebo co tym myslis. Ak tam nie je ziadny seeder (clovek, ktory to zdiela), tak mas proste smolu.
Registrujem sa na jeden tracker a pýta sa ma to na čas seedovania.. Čo tam mám vyplniť ako presnú hodinu kedy budem seedovať, alebo ? Nepochopil som tejto otázke..
No predsa kedy budes seedovat, teda zdielat. Niekto seeduje len v noci, pretoze vtedy sa mu nepocitaju prenesene data, niekomu je to zase jedno, niekto seeduje len z prace, takze na zaklade toho si tam treba nahadzat cas.
No takže používam utorrent zaregistroval som sa na trackery.. V routry som si nastavil port 60700, ktorý som zadal aj do utorentu, skontroloval som ten port na ich stránke, že je v poriadku. Ale stále to nesťahuje.. Netuším prečo..
Dole mám stále ten oranžový trojuholník píše mi to tam, Žiadne prichádzajúce spojenie, mám skontrolovať nastavenia siete.. Viete niekto čo s tým ?
Port, ktory si nastavil nema so stahovanim nic spolocne, je to cisto port pre odosielanie od teba. Mozno je tam uTorrent blokovany, alebo len ista verzia. Jedna verzia mala problem s Nod32, ze neslo na nej tahat.
Skus kliknut na torrent a dole si klikni na Hlavne, tam potom nejaky piaty riadok vlavo je stav, tam by ti mohlo pisat aj pripadny problem.
pemix: Vyzera to, ze je to zalozene na nejakom BB principe, pripadne nieco podobne, mozno phpBB Plus. Najdes si torrent, das tahat a stahujes. To co mas stiahnute zaroven odosielas aj dalsim ludom, ktori maju o rovnaky torrent zaujem. To je princip torrentu, resp. p2p.
no práveže ani nie...pretože keď sťahuješ...vo väčšine prípadov ani nemôžeš odosielať...vždy máš upload na 0-ke ...a to mi je tá záhada..tam niečo píšu o ratingu a tak...ale neviem veľmi rusky